ArthroNEO untuk sendi: melegakan keradangan, bengkak dan kemerahan

ArthroNEO untuk sendi: melegakan keradangan, bengkak dan kemerahan

 • Mengembalikan mobiliti sendi dalam 5-7 hari.
 • Menghilangkan dan mencegah endapan garam.
 • Memulihkan tulang rawan rusak.
PESAN SEKERANG

ArthroNEO MENYELESAIKAN HAMPIR SEMUA MASALAH SAKIT SENDI

 1. BILA KERADANGAN DAN JANGKITAN SENDI untuk melegakan kesakitan dan memulihkan fungsi sendi
 2. BILA USIA MENINGKAT TUA, memulihkan sendi dan mencegah kemerosotannya
 3. BILA SENDI TERLUKA, pemulihan selepas kecederaan sendi atau keseleo
 4. BILA KONSUMSI MAKANAN TAK SIHAT ATAU MENDERITA OBESITI, memulihkan sendi dan tulang rawan bila sudah mula kemerosotannya 35
 5. untuk atlet, penari dan orang lain yang berbuat aktiviti fizikal

PENYAKIT TAK HILANG TANPA UBAT!

Tidak seperti beberapa penyakit lain (misalnya, selsema) penyakit sendi tidak boleh hilang tanpa ubat, jadi, semakin lama anda tidak berbuat apa-apa, semakin teruk sakitnya yang menyebabkan lebih banyak kesulitan.

Jika anda masih mebebankan sendi yang sudah sakit, kesakitannya akan semakin besar dan suatu hari, anda tidak boleh memperbaikinya dengan ubat semula jadi.

Akibatnya, anda harus perlukan operasi yang rumit dan mahal. Kadang-kadang amputasi sendi diperlukan yang pasti akan menyebabkan kecacatan.

JANGAN BIARKAN ITU BERLAKU!

ArthroNEO untuk sendi: melegakan keradangan, bengkak dan kemerahan

BERKESAN HASIL ARTHRONEO DISAHKAN OLEH UJIAN KLINIKAL

 • 87% – Keanjalan sendi dipulihkan
 • 94% – Keadaan sendi diperbaiki dalam dua hari pertama
 • 37% – Kembali ke kehidupan aktif dalam 15 hari
 • 79% – Berkata: ubat lain tidak membawa hasil seperti
PESAN SEKERANG

Arthro NEOYANG MENGANDUNGI 100% BAHAN SEMULAJADI

 1. ARNICA MONTANA. Kaya dengan mangan – bahan penting yang dibutuhkan untuk tulang yang sihat.
 2. LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Memulihkan dan menguatkan sendi yang berjangkit (artritis) dan perubahan degeneratif (artrosis).
 3. MINYAK JARAK. Bahan semulajadi yang kuat, minyak jarak telah digunakan selama berabad-abad sebagai ubat semulajadi anti-arthritis..
 4. KAPUR BARUS. Melegakan keradangan dan kesakitan jika penyakit sendi, tulang dan tendon menjadi makin teruk.

MENGHILANGKAN SAKIT SENDI SECARA CEPAT TANPA MEBAHAYAKAN KESIHATAN – IALAH HAL NYATA!

Menurut Organisasi Kesihatan Sendi Dunia, 80% orang menderita gangguan sendi. Hal yang paling buruk adalah bahwa penyakit sendi menyebabkan kelumpuhan dan kecacatan. Sekarang ada hanya satu ubat yang berbeza dengan ubat lain. Ubat ini adalah semburan sendi ArthroNEO.

Saya menyarankan ubat unik ArthroNEO itu kepada semua pasien saya. Semburan ini 100% efektif bila pasien menderita penyakit sendi. Ubat ini membantu bila ada keradangan sendi dan arthritis untuk mula proses regenerasi sendi yang rusak dan menghentikan proses autoimun di dalam badan yang mulakan proses pemulihannya. Hal itu disahkan oleh uji klinikal. ArthroNEO menjamin hilangnya sakit sendi dalam masa singkat.

Danial Holtz Ph. D., phlebologist

ArthroNEO untuk sendi: melegakan keradangan, bengkak dan kemerahan

CAKAP «HALO, KEHIDUPAN BARU!»

TEROBOSAN PERUBATAN ITU BOLEH MENGALAHKAN PENYAKIT SENDI SECARA BERKESAN

Sebuah hasil kajian sains dari universitas independen pada tahun 2012 menjadi terobosan di bidang pengobatan sendi. Ubat yang 100% semulajadi telah diciptakan di sebuah makmal. Ubat itu boleh menghilangkan penyebab dan gejala penyakit sendi yang mengganggu kehidupan anda.

CARA MENGGUNAKANNYA

 1. Gerakkannya sebelum digunakan.
 2. Menjauhkannya 15 cm dari area yang ingin dirawat dan sembur 2-3 kali.
 3. Basuh tangan selepas menggunakannya!
 4. Ulangi tiga kali sehari!

SIJIL

Sewaktu saya remaja, saya sentiasa berolahraga dan sering keseleo. Tambah usianya, sendi saya semakin sakit terutama pada pagi hari rasa sakit meningkat. Rakan saya mencadangkan agar saya gunakan ArthroNEO, saya tak pernah menyesali pembelian itu. Keputusannya agak lambat – pada mulanya, kelenturan sendi kembali, kira-kira 2 minggu kemudian rasa sakit juga hilang.

Nor Azmeir, 55 tahun

Saya punya osteochondrosis pada tulang belakang saya. Saya gunakan ArthroNEO hanya 2 minggu dan sudah merasa hasilnya. Rasa sakit hampir hilang, belakang tidak menyakitkan lagi! Dulu setiap hari saya minum pil penghilang rasa sakit, sekarang pil ini tidak lagi diperlukan. Setiap hari, rasa sakit makin berkurang!

Niwati, 49 tahun

Aku beli semburan ini bago nenekku. Dia menderita keradangan sendi lutut, dulu kadang-kadang rasa sakit begitu keras, jadi dia tidak bisa bangun. Dengan ArthroNEO dia merasa lebih baik kerana lututnya tak sakit lagi. Dulu rasanya sama selepas anestesia dokter gigi, lalu sensitiviti dipulihkan, dan rasa sakit hilang.

Putri, 30 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: