Aural+: penyembuhan pendengaran semula jadi

Aural+: penyembuhan pendengaran semula jadi

 • Memulihkan 100% pendengaran tanpa pembedahan
 • Membolehkan anda hidup tanpa alat bantu dengar
 • Hipoalergenik dan selamat untuk mana-mana peringkat umur
PESAN SEKERANG

FORMULA DIPATENKAN AURAL+

dibangunkan oleh saintis-saintis terkemuka

Pada tahun 2017, saintis telah membangunkan produk bertindak unik bagi memulihkan pendengaran yang dipanggil Aural+. Pelbagai ujian klinikal telah mengesahkan keberkesanannya. Selepas itu, ia telah di bawa masuk ke pasaran Malaysia di mana ia mendapat kepercayaan di kalangan pembeli. Ia hanya mengandungi komponen berasaskan tumbuhan yang semula jadi, yang saling melengkapi dan menguatkan tindakan bahan antara satu sama lain.

Formula yang dipatenkan ini tidak mempunyai analog di dunia. Produk ini dapat memulihkan semula fungsi tulang telinga tengah pada peringkat sel. Aural+ menghilangkan sepenuhnya dan mencegah pembentukan tahi telinga. Ini satu-satunya kaedah untuk pembetulan pendengaran tanpa pembedahan yang baru-baru ini boleh didapati di negara kita. Walau bagaimanapun, produk hanya boleh didapatkan dalam jumlah terhad melalui laman web rasmi pada harga yang agak rendah.

Aural+: penyembuhan pendengaran semula jadi

PESAN SEKERANG

APA PUNCA PEKAK?

Gunakan Aural+ sebagai pencegahan, jika:

 1. Anda sering rasa telinga anda tersumbat, termasuk selepas jangkitan sistem pernafasan.
 2. Anda mudah rasa pening.
 3. Anda sering mendengar muzik yang kuat di konsert-konsert atau melalui fon telinga.
 4. Anda sering terdedah kepada bunyi yang kuat di rumah atau di tempat kerja.
 5. Anda sering mengambil ubat untuk tempoh 6 bulan atau lebih.
 6. Ahli keluarga anda yang lain mengalami kehilangan pendengaran separa atau sepenuhnya.
 7. Anda sukar memahami perbualan, meminta untuk mengulang apa yang telah dikatakan atau menguatkan suara apabila bercakap.
 8. Anda mengalami sakit telinga, keradangan pada telinga tengah atau salur pendengaran di luar.

AURAL+:
Satu-satunya kaedah tanpa pembedahan untuk penyembuhan pendengaran!

BAGAIMANA AURAL+ BERTINDAK

 • Maltodekstrin – memberi tubuh glukosa dan tenaga. Dihadam secara aktif, ia mempunyai kesan baik terhadap badan dan merendahkan paras kolesterol.
 • Kompleks ekstrak 39 herba – membantu melegakan rasa sakit dan keradangan, membantu dalam penyembuhan alat telinga, melawan jangkitan bakteria yang kronik pada telinga dan menajamkan deria pendengaran
 • Kumpulan vitamin B – membantu mengekalkan pendengaran yang normal, membantu menguatkan dinding salur darah dan meningkatkan proses metabolisme dalam sel-sel telinga
 • Vitamin C – mewujudkan peredaran darah yang normal dalam telinga, terlibat dalam pembentukan kartilej telinga dan penjanaan semula sekiranya berlaku kerosakan

CARA MENGGUNAKAN:

 1. Larutkan kandungan satu uncang di dalam 100 ml air pada suhu bilik.
 2. Kacau sehingga larut sepenuhnya. Minum setiap pagi, sekurang-kurangnya untuk satu pusingan rawatan (21 hari).

Aural+: penyembuhan pendengaran semula jadi

APA KATA DOKTOR?

Punca pendengaran hilang bukan hanya disebabkan oleh bunyi bising di tempat kerja, penyakit berjangkit atau keradangan. Kehilangan pendengaran adalah secara langsung bergantung kepada paras gula darah atau kolesterol yang tinggi dalam darah, imuniti yang lemah atau kebersihan diri yang lemah. Aural+ adalah apa yang saya cadangkan terlebih dahulu kepada semua pesakit yang berjumpa saya. Caranya adalah gabungan komponen perubatan yang memulihkan tahap normal keadaan pendengaran secara semula jadi.

Dr. Rafi M, PhD, pakar otolaringologi, 15 tahun pengalaman, doktor di Institut Otolaringologi di Kuala Lumpur

BILA KESANNYA DAPAT DIJANGKA?

1 – 3 hari penggunaan. Menghilangkan rasa letih, mengembalikan bunyi dan suara yang jelas. Anda lupa bahawa anda telah berbual secara aktif sepanjang hari bersama orang lain dan langsung tidak berasa ketidakselesaan daripada bunyi muzik atau latar belakang yang bising

7 – 9 hari penggunaan. Pendengaran meningkat kepada 70%, dan anda tidak lagi memerlukan alat bantu dengar. Anda boleh mendengar orang lain bercakap dengan mudah sama ada di sebelah atau jauh daripada anda, ia tidak pernah berlaku sebelum ini

19 – 21 hari penggunaan. Penyembuhan penuh 100%. Anda tidak lagi memerlukan alat bantu dengar dan mendapat kualiti hidup sepenuhnya

ULASAN PENGGUNA

Pendengaran saya mula hilang dengan tiba-tiba. Saya pergi bertemu pakar otolaringologi. Saya diberikan beberapa jenis ubat titik. Saya beli alat khas untuk telinga saya dan mula memakainya. Tetapi pendengaran saya bertambah teruk. Dipendekkan cerita, saya mendapatkan Aural+, dan ia mengubah hidup saya. Selepas sebulan, segalanya kembali normal!

Anita

Saya diberitahu yang saya perlu menjalani pembedahan, tiada apa yang dapat dilakukan. Ada satu langkah lagi sebelum saya pekak sepenuhnya. Tetapi saya takut dengan pembedahan, jadi saya buat keputusan untuk membuat carian dalam talian untuk cara lain. Dan saya temui Aural+. Saya boleh rasa pendengaran saya kembali normal kira-kira dalam masa dua minggu.

Jiana

Saya dicadangkan dengan Aural+ oleh kawan saya yang berjaya memulihkan pendengarannya selepas kemalangan. Bagi saya, saya sentiasa mengalami masalah pendengaran. Saya sudah memakai alat bantu dengar seumur hidup saya, tetapi sekarang saya tidak memakainya lagi! Sukar untuk dipercayai! Ia produk yang sangat bagus. Ia juga mudah.

Roslina

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: