BeezMAX: hilangkan sakit sendi

BeezMAX: hilangkan sakit sendi

Tiada lagi sakit sendi dengan krim ortho BeezMAX!

 • Menghalang pemendapan garam
 • Mengubati sendi dan tisu
 • Menghilangkan sakit dan bengkak
PESAN SEKERANG

Apa yang menyebabkan krim ortho BeezMAX sangat berkesan?

 1. Ekstrak propolis. Melegakan bengkak dan sakit, mempunyai kesan veinotonik yang kuat, dan membantu melarutkan darah beku. Membantu secara aktif membaiki tisu, mengaktifkan proses metabolik.
 2. Bisa lebah. Meningkatkan pengaliran mikro darah, melegakan kekejangan otot.
 3. Lilin lebah. Mengandungi ciri-ciri pertumbuhan semula dan pembekuan darah.
 4. Ekstrak Horse chestnut. Merangsangkan aktiviti pencairan darah, meningkatkan penghasilan antithrombin, merangsangkan pengisian vena, terutamanya apabila berlaku perubahan patologi, merendahkan kelikatan darah, mengandungi tindakan anti bengkak.
 5. ap Pokok Sedar. Meningkatkan pengaliran dalam pembuluh darah, melegakan bengkak, meningkatkan aliran darah, membantu menghilangkan darah beku. Memulihkan dan menguatkan sendi dalam kes artritis dan artrosis.
 6. Minyak zaitun. Ubat semula jadi, yang mana merangsangkan pengaliran dan menyerap dengan baik.
 7. Ekstrak lebah. Melegakan bengkak dan sakit bagi penyakit sendi, rawan dan tendon.
 8. Ekstrak lilin kupu-kupu. Mengetona dinding otot bagi vena keliling sendi, menjadikannya kenyal dan elastik, dan membantu mempercepatkan kadar metabolisma.

BeezMAX: hilangkan sakit sendi

Bahan-bahan tambahan termasuk vitamin (cth vitamin B1, B5 dan C), yang mempunyai kesan pengukuhan pada urat di dinding otot dan pertumbuhan semula tisu, serta bahan-bahan yang mempunyai vasodilatori dan sifat tahan sakit. Varicosis mengurangkan kebolehtelapan tisu, itulah sebabnya kepekatan koagulan mestilah cukup tinggi.

Bagaimana anda menggunakan krim ortho BeezMAX?

 1. Ambil sedikit krim
 2. Sapu pada bahagian berkenaan (kaki, siku dsb)
 3. Urutkan pada bahagian tersebut
 4. Biarkan krim diserap
 5. Ulangi setiap hari
PESAN SEKERANG

BeezMAX: hilangkan sakit sendi

Perhatian! Berhati-hati dengan produk palsu!

Krim ortho BeezMAX adalah rawatan yang sangat popular dan berkesan, yang mana semakin banyak produk palsu yang muncul di internet. Jangan biarkan diri anda ditipu!

Anda boleh membeli krim ortho BeezMAX asli untuk merawat sendi secara eksklusif di kedai kami. Kami adalah pembekal rasmi di negara anda dan memberi jaminan kepada anda tentang kualiti kesemua produk kami.

Ulasan bagi krim ortho BeezMAX

Sendi aku mula retak dan sakit, doctor aku cadngkan BeezMAX ni. Aku beli dana mat gembira aku dengar nasihat professional beliau. Pertama, krim tu hilangkan sakit dan tekanan pada pergelangan tangan aku; kemudian retakan dah hilang. Aku boleh jadi normal semula dan dah tak fikir pada penyakit aku ini. Aku nak pesan untuk mak aku juga – Dia pasti sukainya

Zaiton, 56 tahun, Kota Bharu, Kelantan

Aku menghabiskan seluruh hidup aku kat stesen keretapi, baiki landasan dan sebagai orang muda ia tak kacau aku pun, sampai lah beberapa tahun kebelakangan ini bahagian belakang aku mula sakit, mula pada waktu pagi dan kemudian – sepanjang masa. Sampailah masa apa-apa kerja fizikal atau perubahan cuaca akan memberi kesan pada kesihatan saya. Jadi aku pun cubalah BeezMAX ini dan ia mujarab! Korang belilah sekarang!

Seman, 49 tahun, Petaling Jaya Selangor

Aku ni penulis skrin, so tak boleh gak nak kata aku ni buat banyak kerja fizikal seluruh hidup aku. Walau bagai mana pun, beberapa tahun kemudian aku mula sakit pada pergelangan tangan semasa aku menulis. Aku tak berani nak jumpa doktor(Walau pun bini aku paksa), jadi aku terjumpa produk ini atas talian. Aku memang kagum benda sekecil krim BeezMAX boleh memberi kesan besar dalam hidup aku. Belilah! Belilah sekarang!

Seng Chong, 58 tahun, Butterworth Penang

Semasa muda, saya amalkan latihan intensif dalam angkat berat. Tambahan pula, saya kerja separuh masa dalam bidang pembinaan. Tekanan yang tinggi mula memberi kesan pada sendi dan rawan. Apabila umur 40 tahun, kesakitan lutut dan bahagian bawah belakang saya mengganggu kehidupan saya hamper setiap hari; apa-apa kerja fizikal atau perubahan cuaca akan memberi kesan pada kesihatan saya. Saya pun cubalah krim tersebut. Ia mujarab! Sakit berkurangan, dan semakin jarang ia datang kembali.

Vijay, 35 tahun, Cyberjaya Selangor

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: