Bellinda untuk pembesaran payudara: membuat payudara anda menjadi magnet bagi laki-laki!

Adakah ia kelihatan terlalu kecil? Kulit pada payudara anda tidak cukup tegang? Tidak mendapat perhatian secukupnya daripada kaum lelaki? Tidak berasa yakin untuk menunjukkan lurah dada anda?

 

Malangnya, payudara hanya kelihatan cantik apabila anda masih muda. Dengan peningkatan usia, ia akan menjadi lebih kendur; berkedut dan kesan regangan juga muncul. Malah, tiada senaman berat ataupun diet, bahkan penawar tradisional yang mampu memberikan apa-apa kesan yang ketara. Manakala pembedahan plastik pula terlalu bahaya…

PESAN SEKERANG

Empat hasil strukturlipo tanpa pembedahan plastik melibatkan:

Bellinda untuk pembesaran payudara: membuat payudara anda menjadi magnet bagi laki-laki!

  • Mengangkat dan mengetatkan payudara anda
  • Menyingkirkan asimetri
  • Menambah berat dan ketegangan
  • Melembapkan kawasan di sekitar garis leher

Ia mengandungi empat bahan semula jadi:

Bellinda untuk pembesaran payudara: membuat payudara anda menjadi magnet bagi laki-laki!

  1. Esktrak (Akar) Anemarrhena Asphodeloides Merangsang transformasi dan pengembangan cepat tisu adiposit serta penembusan lipid, berkesan dalam meningkatkan bilangan adiposit di dalam tisu lemak. Menjadikan payudara lebih tegang manakala kulit menjadi lebih lembut. Mencegah dan menghilangkan kesan regangan.
  2. Minyak Biji Macademia Integriolia (Macademia) Melindungi kulit daripada dehidrasi; mempunyai ciri-ciri pelembap yang unik; merangsang metabolisme di dalam semua lapisan epidermis dan mengaktifkan pembaharuan sel.
  3. Minyak Simmondsia Chinensis (Joloba) Memberikan ciri-ciri anti-penuaan. Melindungi, menjana semula, melembapkan dan melegakan kulit. Meningkatkan penembusan bahan-bahan aktif ke dalam lapisan kulit yang lebih dalam.
  4. Mentega (Sayur) Butyrospermum Park ii Bellinda – adalah mudah untuk digunakan dan amat berkesan! Krim ini digunakan pada kulit dua kali sehari. Payudara diurut satu-persatu sehingga krim diserap sepenuhnya ke dalam kulit (5-10 min setiap sebelah payudara). Selepas krim diserap oleh kulit, kedua-dua payudara diurut dengan gerakan membulat di sepanjang kontur payudara.
PESAN SEKERANG

PENDAPAT PAKAR:

Batrisyia Mustaqim Pakar kesihatan, Kuala Lumpur

“… sebagai seorang doktor, saya telah berjumpa dengan ramai wanita yang ingin membesarkan payudara mereka atau memperbaiki bentuk payudara mereka. Mereka semua telah mencuba pelbagai jenis “Penawar” nenek moyang atau senaman berat tanpa hasil yang tertentu… Mereka mula mempertimbangkan pembedahan. Saya rasa bahawa implan adalah perkara yang terakhir yang anda harus cuba. Dan mengapa ambil risiko? Terima kasih kepada ubat-ubatan moden serta perkembangan saintifik terkini, satu rawatan baharu telah dihasilkan, yang membolehkan untuk sama sekali mengubah payudara anda dan mencapai ketegangan serta bentuk yang hebat hanya selepas beberapa minggu penggunaan. Saya syorkan Bellinda, kerana saya telah menyaksikan keberkesanannya… ”

M. Hashim Salim Pakar perubatan, Selangor

“…terdapat ramai wanita di kalangan pesakit saya yang mempunyai payudara yang kurang elok. Saya nasihatkan mereka untuk menjauhkan diri daripada pembedahan kerana ia adalah berisiko dan mahal! Malangnya, saya tak dapat syorkan sebarang senaman atau penawar tradisional yang berkesan. Satu-satunya perkara yang boleh dilakukan oleh kaedah itu adalah memperbaiki keadaan, tetapi ia sekurang-kurangnya akan mengambil masa setahun. Dan saya tidak fikir hasilnya berbaloi dengan segala masalah yang dialami… Saya percaya bahawa penyelesaian sekarang ini adalah menggunakan krim Bellinda, itulah apa yang saya syorkan kepada pesakit saya. 9 daripada 10 orang wanita dapat melihat kesan positifnya dalam masa kurang dari seminggu. Dan ia benar-benar tidak memudaratkan tubuh manusia…”

Ulasan Pelanggan:

Azanis

Jujurnya, memang tak. saya ingatkan krim ni ada ciri-ciri melembapkan dah itu sahaja. tapi sekarang memang buah dada nampak lain. lagi bulat, terangkat, dan disebabkan bentuk pun dah tukar, nampak macam lagi besar! saya sangat gembira!

Zakiah

helo… saya dah habiskan satu kursus dah.. saya tak boleh nak tolong diri saya daripada berkongsi keputusan yang saya dapat – saya memang terkejut dan penuh kegembiraan! payu dara saya nampak seperti dalam majalah..

Sharifah

Krim ini cepat diserap dan tak tinggalkan tanda pada pakaian. Dan sudah pasti, keputusannya, bukan saya seorang sahaja yang perasan. Sekarang saya tak payah pakai bra pun. Payudara saya sangat mantap, tak sangka boleh macam ni.

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: