Biomacia Homme: masking krim losyen pemutihan kulit

Biomacia Homme: masking krim losyen pemutihan kulit

 • memberikan kesan mencerahkan
 • meremajakan dan menyegarkan kulit
 • membersihkan dan mengecil liang

Krim ini yang dibuat dari bahan-bahan semulajadi pasti akan menggantikan semua remedi untuk kulit. Ia membersihkan liang, menghilangkan jerawat dan komedo, menghapuskan kerengsaan di muka, menyeimbangkan warna tona kulit dan mencerahkannya. Di samping itu, ia mempunyai kesan meremajakan dan berfungsi sebagai concealer: tutupi ketidaksempurnaan kulit!

PESAN SEKERANG

Biomacia Homme: masking krim losyen pemutihan kulit

KESAN TRIPLE BIOMACIA HOMME

 • Bahan-bahan aktif menembusi lapisan dalam kulit dengan meremajakan dan memulihkannya.
 • Bahan-bahan semulajadi melambatkan proses penuaan, menghapuskan ketidaksempurnaan kulit, menyeimbangkan warna tona kulit dan mencerahkannya.
 • Ia berfungsi hebat sebagai losen selepas bercukur, tonik, krim pemutihan – menggantikan sebarang produk penjagaan kulit!
PESAN SEKERANG

MEMULIHKAN LAPISAN KULIT DALAM

Biomacia Homme sesuai untuk mana-mana jenis kulit: kering, berminyak atau bermasalah. Mudah digunakan: ia tidak meninggalkan kilauan berminyak pada kulit. Selain itu, menyembunyikan benjolan dan kemerahan. Krim ini juga melindungi kulit dari sinar ultaviolet matahar dan melambatkan penuaan.

KOMPONEN AKTIF BIOMACIA HOMME

 • Goji beri
  melambatkan proses penuaan, merangsang regenerasi sel dan memperkuat DNA.
 • Minyak shea
  menembusi jauh ke dalam liang dan membersihkan kulit, melembapkan dan menyuburkannya.
 • Minyak alpukat
  melegakan kulit, memerangi keradangan dan meningkatkan keanjalannya.

Biomacia Homme: masking krim losyen pemutihan kulit

 

BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN BIOMACIA HOMME

 1. Bersih kulit dengan lotion pembersih
 2. Sapukan goji losyen dalam gerakan membulat pada kulit
 3. Tunggu sehingga ia diserap. Jangan bilas!

PENDAPAT ARTIS SOLEK TENTANG BIOMACIA HOMME

“Lelaki sering meremehkan pentingnya penjagaan kulit dan mencuci muka mereka dengan sabun biasa tanpa menggunakan krim. Ini membawa kepada hakikat bahawa waktu berumur 30 tahun, kedut dan bintik-bintik umur muncul di muka. Tidak perlu membeli sekumpulan produk penjagaan kulit seperti yang dilakukan oleh perempuan. Cukup untuk mempunyai krim itu yang boleh menggantikan semua yang lain. BIOMACIA HOMME – losyen krim dengan kesan meremajakan dan kesan pemutihan, yang saya cadangkan kepada setiap lelaki untuk mempunyai. Anda akan faham mengapa, selepas penggunaan pertama. ”

Izuan Zubir, Artis solek

TESTIMONIAL DARI LELAKI BERPUAS HATI TENTANG BIOMACIA HOMME

Walaupun saya tidak mengharapkannya, tetapi krim itu membantu banyak untuk kulit saya yang bermasalah. Tidak perlu menghabiskan banyak wang dan membeli banyak produk penjagaan kulit yang berbeza. Ia sangat bagus!

Muhammad Afruz, 32 tahun

Ia mengambil masa hanya beberapa hari untuk melihat hasilnya – iaitu: kulitku telah menjadi lebih terang, nada kulitku sudah rata. Tiada kerengsaan dan ketidaksempurnaan – saya menyukai krim itu.

Mohdalibin Mula, 27 tahun

Saya cadangkan kepada semua lelaki yang mencari produk baik dengan harga yang normal. Krim ini menyenangkan untuk digunakan, dan kesannya sudah ada dalam beberapa hari: kulitku menjadi lebih baik.

Wayan Hendry, 37 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: