Black Latte untuk menurunkan berat badan: cepat membakar lemak tanpa usaha!

Black Latte untuk menurunkan berat badan: cepat membakar lemak tanpa usaha!

Latte arang untuk mereka yang gemarkan makanan manis yang mengimpikan untuk menyingkirkan lemak

 • Menyerap lemak, mengubahnya menjadi tenaga
 • Mengeluarkan toksin daripada badan
 • Menyekat selera makan dan memberi tenaga
 • Mengeluarkan cecair berlebihan daripada badan
 • Menghasilkan dopamin (hormon kegembiraan)
PESAN SEKERANG

Produk pelangsingan paling popular di kalangan bintang ternama di dunia!

Black Latte untuk menurunkan berat badan: cepat membakar lemak tanpa usaha!

Anita, seorang pakar perunding mengenai diet yang sihat kepada selebriti seperti Charlize Theron dan Sandra Bullock mengesyorkan agar meminum latte arang berbanding daripada makanan ringan dan/atau makanan untuk menurunkan berat badan yang cepat. Ia merangsang metabolisme, memberi tenaga untuk menikmati kehidupan sepenuhnya, serta bermanfaat untuk ,mendapatkan bentuk badan yang langsing. Gantikan makanan dengannya untuk tidak lebih daripada sebulan. Tempoh ini sepatutnya sudah memadai untuk mencapai hasil yang mengagumkan.

HASIL KETARA DARI HARI PERTAMA!

Ahli sains Amerika akhirnya menemui kaedah yang mudah untuk menurunkan berat badan tanpa mengubah gaya hidup. Mereka membangunkan formula untuk minuman Black Latte, dengan rasa yang tiada bezanya daripada latte yang disukai ramai, namun mengandungi arang aktif yang menyerap lemak secara aktif dan memecahkannya, lalu menyingkirkan semua toksin daripada badan. Berat badan berlebihan disingkirkan, tetapi saiz payudara kekal sama. Black Latte mempercepatkan metabolisme dan mengurangkan nafsu makan yang membolehkan kehilangan berat setiap minggu secara beransur-ansur tanpa latihan fizikal atau mengehadkan makanan.

PESAN SEKERANG

Disebabkan oleh komposisinya yang berkualiti tinggi, anda akan alami penurunan berat badan dengan cepat dan selamat!

Black Latte untuk menurunkan berat badan: cepat membakar lemak tanpa usaha!

 1. Arang diaktifkan Menghalang penyerapan 80% lemak daripada makanan dan pengumpulannya di dalam badan; memberikan pemecahan yang selamat, memproses dan menghapuskan simpanan lemak dan bahan toksik yang sudah lama.
 2. Santan kelapa Merangsang metabolisme yang lebih cepat Mencetuskan proses ‘pembersihan kendiri’ di dalam tubuh, yang mana merupakan pemprosesan aktif untuk lemak dalaman yang sudah lama terkumpul di bahagian tepi pinggang dan perut.
 3. L-KARNITIN Memecah dan menyingkirkan lebihan lemak subkutaneus, bersama-sama dengan tanda-tanda selulitis, menghalang kekenduran kulit dan membantu mencapai badan yang cergas selepas kehilangan berat badan yang besar.
 4. Omega-3 Meningkatkan tahap leptin, sejenis hormon yang bertanggungjawab terhadap kelajuan pemecahan lemak di dalam badan. Adalah penting untuk memahami bahawa tubuh kita tidak dapat menghasilkan Omega-3 tetapi hanya dapat menerimanya secara luaran.

Bagaimana untuk mengambil Black Latte?

 • Tambahkan sesudu Black Latte ke dalam gelas atau secawan air panas
 • Ambil 1 sajian setiap hari. Untuk asimilasi maksimum, adalah disarankan untuk mengambil minuman ini semasa sarapan pagi.
 • Tempoh rawatan yang disyorkan – 1 bulan

Pelanggan yang sah

Saya ingatkan saya akan kekal menjadi gemuk sehingga akhir hayat saya! Tetapi Black Latte memberikan saya kehidupan baru dengan badan yang langsing!

Maria, 28 thn

Saya memakai baju longgar sepanjang hidup saya bagi menyembunyikan badan saya yang tak berbentuk. Saya ingin ucapkan terima kasih kepada Black Latte, sekarang saya hanya memakai skirt pendek dan saya mempunyai ramai peminat!

Amelia, 39 thn

Terima kasih kepada Black Latte, perut saya kempis hanya dalam sebulan sahaja! Ini keajaiban dan bukannya diet!

Mimi, 24 thn

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: