Bust Full: payudara menggiurkan tanpa melakukan sebarang pembedahan

Bust Full: payudara menggiurkan tanpa melakukan sebarang pembedahan

Empat hasil strukturlipo tanpa pembedahan plastik melibatkan:

  • Mengangkat dan mengetatkan payudara anda
  • Menyingkirkan asimetri
  • Menambah berat dan ketegangan
  • Melembapkan kawasan di sekitar garis leher
PESAN SEKERANG

Ia mengandungi empat bahan semula jadi:

  1. Esktrak (Akar) Anemarrhena Asphodeloides. Merangsang transformasi dan pengembangan cepat tisu adiposit serta penembusan lipid, berkesan dalam meningkatkan bilangan adiposit di dalam tisu lemak.
  2. Minyak Biji Macademia Integriolia (Macademia). Menjadikan payudara lebih tegang manakala kulit menjadi lebih lembut. Mencegah dan menghilangkan kesan regangan.
  3. Minyak Simmondsia Chinensis (Joloba). Melindungi kulit daripada dehidrasi; mempunyai ciri-ciri pelembap yang unik; merangsang metabolisme di dalam semua lapisan epidermis dan mengaktifkan pembaharuan sel.
  4. Mentega (Sayur) Butyrospermum Park ii. Memberikan ciri-ciri anti-penuaan. Melindungi, menjana semula, melembapkan dan melegakan kulit. Meningkatkan penembusan bahan-bahan aktif ke dalam lapisan kulit yang lebih dalam.

Bust Full: payudara menggiurkan tanpa melakukan sebarang pembedahan

PESAN SEKERANG

BUST FULL – adalah mudah untuk digunakan dan amat berkesan!

  • Krim ini digunakan pada kulit dua kali sehari. Payudara diurut satu-persatu sehingga krim diserap sepenuhnya ke dalam kulit (5-10 min setiap sebelah payudara).
  • Selepas krim diserap oleh kulit, kedua-dua payudara diurut dengan gerakan membulat di sepanjang kontur payudara.

PENDAPAT PAKAR:

“… sebagai seorang doktor, saya telah berjumpa dengan ramai wanita yang ingin membesarkan payudara mereka atau memperbaiki bentuk payudara mereka. Mereka semua telah mencuba pelbagai jenis “Penawar” nenek moyang atau senaman berat tanpa hasil yang tertentu… Mereka mula mempertimbangkan pembedahan. Saya rasa bahawa implan adalah perkara yang terakhir yang anda harus cuba. Dan mengapa ambil risiko? Terima kasih kepada ubat-ubatan moden serta perkembangan saintifik terkini, satu rawatan baharu telah dihasilkan, yang membolehkan untuk sama sekali mengubah payudara anda dan mencapai ketegangan serta bentuk yang hebat hanya selepas beberapa minggu penggunaan. Saya syorkan Bust Full, kerana saya telah menyaksikan keberkesanannya… ”

Batrisyia Mustaqim, Pakar kesihatan, Kuala Lumpur

“…terdapat ramai wanita di kalangan pesakit saya yang mempunyai payudara yang kurang elok. Saya nasihatkan mereka untuk menjauhkan diri daripada pembedahan kerana ia adalah berisiko dan mahal! Malangnya, saya tak dapat syorkan sebarang senaman atau penawar tradisional yang berkesan. Satu-satunya perkara yang boleh dilakukan oleh kaedah itu adalah memperbaiki keadaan, tetapi ia sekurang-kurangnya akan mengambil masa setahun. Dan saya tidak fikir hasilnya berbaloi dengan segala masalah yang dialami… Saya percaya bahawa penyelesaian sekarang ini adalah menggunakan krim Bust Full, itulah apa yang saya syorkan kepada pesakit saya. 9 daripada 10 orang wanita dapat melihat kesan positifnya dalam masa kurang dari seminggu. Dan ia benar-benar tidak memudaratkan tubuh manusia…”

M. Hashim Salim, Pakar perubatan, Selangor

Bust Full: payudara menggiurkan tanpa melakukan sebarang pembedahan

Ulasan Pelanggan:

“Saya sedar ia teruk apabila suami memberitahu saya bahawa payudara saya kelihatan seperti “beg kosong yang kendur”. Dia betul. Payudara saya sememangnya telah menjadi kendur, tetapi pernah suatu masa dulu ia kelihatan seksi. Saya pergi ke gimnasium selama setahun, melakukan pelbagai senaman, tetapi ia tidak berkesan langsung! Suami saya memberikan krim itu dan mencadangkan agar saya menggunakannya. Dalam hanya masa seminggu, dia begitu gembira – payudara saya kembali tegang, tiada lagi kulit kendur! Saya syorkannya kepada semua orang!”

An, 27

“Saya tidak selesa dengan saiz payudara saya yang kecil sejak dari zaman remaja lagi. Tetapi seorang kawan mengesyorkan agar saya mencuba Bust Full. Secara jujurnya, saya tidak pernah percaya bahawa apa-apa jenis krim atau gel boleh membuatkan payudara anda kelihatan cantik. Tetapi tak salah untuk mencubanya. Segala keraguan saya pudar satu persatu. Payudara saya menjadi tegang dan kelihatan menarik! Saya kini menunggu untuknya menjadi lebih besar!”

Emilia, 22

“Saya tak begitu serius tentang krim itu pada mulanya. Saya agak malu tentang payudara saya tetapi saya tak pernah terfikir untuk mencuba Bust Full, walaupun saya selalu melihatnya. Tetapi suatu hari, saya terasa ingin mencubanya. Dalam masa beberapa hari, saya tak dapat melihat refleksi saya di cermin tanpa rasa sangat teruja. Payudara kini kelihatan cantik, tegang dan mungil. Saya sangat gembira! Saya telahpun syorkan krim menakjubkan ini kepada semua kawan-kawan saya!”

Asmira, 31

“Saya tak pernah percayakan rawatan sebegini sehinggalah rakan saya menghapuskan segala keraguan saya. Payudaranya menjadi sedikit kendur selepas kehamilan. Dia memutuskan untuk mencuba krim itu kerana segala bahan-bahan penting yang terkandung di dalamnya. Dia sangat gembira dengan krim itu – payudaranya kembali tegang!”

Maria, 36

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: