Clevue expert untuk penglihatan: adalah suatu produk inovatif untuk memulihkan penglihatan

Clevue expert untuk penglihatan: adalah suatu produk inovatif untuk memulihkan penglihatan

 1. Melegakan ketegangan dan kesakitan di dalam mata dalam masa 5 minit
 2. Mengembalikan 99% penglihatan semasa pengambilan pertama
 3. Menghalang perkembangan penyakit mata dan kelemahan penglihatan
PESAN SEKERANG

 UNTUK MEMULIHKAN PENGLIHATAN ANDA!

Clevue – adalah sejenis nutrien ekstrak semulajadi yang mempunyai kesan terus dalam keadaan pengurangan penglihatan dan merawat sepenuhnya penyakit yang paling biasa pada mata manusia.

 • Lutein – melindungi retina daripada pelbagai pengaruh luar
 • Zeaxanthin – membantu menjaga otot mata agar kekal sihat dan mengurangkan keletihan
 • Vitamin – memperbaiki kejelasan mata
 • Mineral – menguatkan kapilari mata dan urat mata

Ia adalah satu-satunya produk yang mengawal fungsi otot bebola mata, membantu memulihkan fokus dan mendapatkan penglihatan yang jelas, cerah, dan bersifat tiga dimensi.

Clevue expert untuk penglihatan: adalah suatu produk inovatif untuk memulihkan penglihatan

PESAN SEKERANG

TEKNOLOGI BAHARU: SOKONGAN OTOT MATA

 1. Melegakan keradangan, ketegangan, kekeringan dan kerengsaan,
 2. meningkatkan ketajaman penglihatan, menguatkan retina mata,
 3. merangsang sinaps saraf yang memberikan penglihatan yang jelas,
 4. meningkatkan daya tindak balas otot terhadap tekanan, mengurangkan dan menghalang keadaan hipertonik,
 5. memastikan fokus kanta mata yang betul,
 6. menguatkan kapilari pengaliran darah,
 7. menghapuskan risiko perkembangan penyakit mata berbahaya,
 8. menormalkan tekanan darah di dalam fundus mata

BILAKAH ANDA PERLUKAN CLEVUE?

 • Kurang dan lemah penglihatan
 • Pelbagai penyakit dan patologi bagi peralatan visual
 • Kerap kali mengalami rasa pedih, berpasir, dan mata kemerah-merahan
 • Jika anda memakai cermin mata atau kanta lekap
 • Jika anda mengalami sakit kepala yang ramai menganggap ia hanya kerana migrain atau tekanan darah tinggi
 • Mata cepat berasa letih dan penurunan keseluruhan prestasi penglihatan
 • Jika anda mempunyai kecenderungan genetik, keluarga anda mengalami masalah penglihatan

PENDAPAT PAKAR

Clevue expert untuk penglihatan: adalah suatu produk inovatif untuk memulihkan penglihatan

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, bilangan orang ramai yang mengalami kehilangan penglihatan meningkat 18 kali ganda. Ramai pesakit saya yang panik dan meminta saya untuk menetapkan mereka kanta dan cermin mata, walaupun mereka tidak faham bahawa langkah sedemikian hanya akan memburukkan lagi keadaan, justeru menjejaskan mata manusia secara negatif .

Hari ini, ia adalah mungkin untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan ubat-ubatan. Khususnya untuk tujuan ini, Clevue telah dihasilkan. Saya telah mengesyorkannya kepada setiap pesakit saya dan dalam 99% kes, mereka dapat menikmati penglihatan yang jelas dan cerah selepas hanya 1 kali rawatan .

Produk ini mengandungi campuran unik bahan-bahan yang memulihkan fungsi otot mata dan memperbaiki keadaan kanta, yang merupakan faktor utama bagi mendapatkan penglihatan yang baik.

Digabungkan dengan senaman mata, rawatan ini memberikan hasil yang terjamin dalam masa sesingkat mungkin dan membantu untuk mengelakkan campur tangan pembedahan.

Pakar pemulihan penglihatan

APA YANG DITUNJUKKAN OLEH PENYELIDIKAN?

Produk ini telah diuji oleh pusat penyelidikan dan hospital terbesar di Rusia, Jerman, dan Israel
2,570 sukarelawan telah menyertai ujian klinikal produk ini. Mereka semua mempunyai gangguan visual yang disebabkan oleh ketegangan mata atau penyakit mata yang melampau-lampau. Kesemua mereka mengambil sebiji kapsul Clevue setiap hari selama 31 hari

 • Mata kemerah-merahan, gatal, sakit – 100%
 • Tiada lagi mata yang letih selepas bekerja di hadapan skrin selama 8 jam atau lebih – 99.50%
 • Pengurangan pemisahan retina – 92%
 • Penglihatan pulih selepas glaukoma dan katarak tahap 1-2 – 74%
 • Pemulihan selepas keratitis kornea – 92.50%
 • Kepekatan taurin dan lutein meningkat ke tahap yang sihat – 100%

PENGLIHATAN MEREKA SUDAH DIPULIHKAN DENGAN BANTUAN CLEVUE

Saya mengalami masalah miopia yang melampau selama bertahun-tahun, dan saya hanya dapat melihat hanya dengan sebelah mata sahaja. Saya seorang pemain piano, muzik adalah kegembiraan terbesar dalam hidup saya, namun saya tidak mampu untuk membezakan not-not. Saya tidak boleh memakai kacamata lebih lama daripada 15-20 minit kerana ia menyebabkan sakit kepala yang teruk. Saya membuat keputusan untuk memesan Clevue kerana saya terdengar bahawa ubat ini membantu untuk memulihkan penglihatan tetapi dalam kes saya yang agak sukar ini, saya hanya boleh mengharapkan untuk satu keajaiban,. Namun, sebulan kemudian saya berjaya mencapai hasil mengejutkan. Penglihatan saya hampir pulih sepenuhnya. Optometris saya berkata yang dia tidak pernah melihat perkembangan seperti itu sebelum ini dan sekarang dia mengesyorkannya kepada semua pesakitnya!

Rima Hussin

Saya seorang pengaturcara dan kekerapan bekerja secara berterusan di hadapan monitor telah merosakkan penglihatan saya dengan sangat teruk sehingga segala-galanya kabur. Saya sentiasa menderita sakit kepala disebabkan oleh ketegangan pada mata. Keseriusan masalah ini akhirnya saya sedari apabila saya tidak mampu bekerja lagi, mata saya tidak lagi dapat melihat huruf kecil di skrin. Saya pergi bercuti dan memesan Clevue. Saya mula mengambil ubat itu dan memberi mata saya 2 minggu rehat daripada melihat komputer. Saya juga melakukan senaman mata 15 minit setiap hari. Sememangnya saya sangat terkejut dengan hasilnya. Ssaya dapat melihat semuanya dengan jelas sekarang! Mulai sekarang, saya akan sentiasa menjaga penglihatan saya!

Mazlan Ahmad

Saya ketahui tentang Clevue di klinik saya, di mana ia telah dibincangkan secara aktif di kalangan pesakit, dan saya memutuskan untuk memesannya. Kenapa tidak mencuba? Semakin berusia nanti, kita perlu menggunakan cermin mata juga. Kalau tidak, nombor pada bas pun saya tidak nampak. Optometris saya kecewa dengan ujian saya – saya mula mengalami masalah dengan retina. Mereka mengatakan bahawa Clevue digunakan untuk menangani hampir semua masalah mata. Apa yang boleh saya katakan? Produk ini hebat! Sekarang saya dapat melihat segala-galanya dengan lebih baik, malah saya boleh melihat benda yang sangat jauh. Jadi saya pastinya boleh mengesyorkannya!

Riana Yusuf

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: