Denta Seal dengan efek penyegelan: pemulihan gigi tanpa jumpa doktor gigi!

  • Membaiki semula kerosakan dan menampal lubang kecil pada permukaan enamel
  • Menyingkirkan plak dan menghalang pembentukan karies dengan berkesan
  • Mengembalikan keputihan semula jadi, kelicinan dan sinaran pada gigi
PESAN SEKERANG

Khasiat untuk gigi anda pada peringkat mikro

Denta Seal dengan efek penyegelan: pemulihan gigi tanpa jumpa doktor gigi!

Gigi putih yang bersinar bak mutiara akan menyerikan semua orang. Berikan kesihatan dan kecantikan pada gigi anda dengan ubat gigi pemineralan semula yang unik Denta Seal dengan nanopartikel enamel cecair. Bahan rahsia untuk ubat gigi ini adalah bahan yang komposisinya mirip dengan komponen utama matriks kristal enamel – hidroksiapatit ® (nano-Mhap®).

Kesan ubat gigi ini bermula pada saat ia bersentuhan dengan permukaan gigi dan air liur iaitu ketika busa dihasilkan. Ubat ini mencapai keberkesanan maksima selepas 1 minit pembersihan gigi.

Faedah Denta Seal

Denta Seal dengan efek penyegelan: pemulihan gigi tanpa jumpa doktor gigi!

  • Perlindungan daripada karies Apabila enamel gigi kita diselaputi dengan mineral, adalah mustahil untuk karies berkembang
  • Kesan penampalan gigi Bahan aktif menembusi bahagian yang berlubang kemudian menampalnya, lalu mencetuskan proses penghabluran
  • Pemutihan Nanopartikel memutihkan gigi dan bergabung ke dalam enamel, memberikan perlindungan daripada warna kekuningan
PESAN SEKERANG

Hidroksiapatit suatu komponen unik yang tidak mempunyai bandingan

Denta Seal dengan efek penyegelan: pemulihan gigi tanpa jumpa doktor gigi!

Bahan yang mampu bergabung ke dalam enamel gigi bagi membaiki rekahan kecil ini dipanggil Hidroksiapatit®. Enamel itu sendiri mengandungi agen ini, dan ia disintesis daripada cengkerang laut. Enamel gigi kita terdiri daripada kristal hidroksiapatit.

Apabila jumlah kristal ini tidak mencukupi, proses-proses seperti karies, sensitiviti gigi yang melampau dan kawasan pemineralan semula akan muncul. Denta Seal adalah nanopartikel hidroksiapatit, secara ringkasnya adalah enamel cecair. Disebabkan oleh keserasian semula jadi dengan enamel gigi dan saiz nano yang lebih kecil, nanopartikel dengan mudahnya akan menembusi jauh ke dalam enamel, mengintegrasikan ke dalam matriks kristal dan menguatkan kawasan yang rosak dan lemah.

Pendapat Pakar: pemulihan semula dan pemutihan gigi yang teliti tanpa merosakkan enamel anda

Sensitiviti gigi yang melampau, lubang kecil pada permukaan gigi, perubahan warna enamel, perkembangan karies – kebanyakan daripada pesakit saya perlu menangani masalah ini. Untuk menguatkan enamel dan membuatkan gigi menjadi putih, saya syorkan ubat gigi Denta Seal. Disebabkan oleh komposisinya yang unik dengan nanopartikel hidroksiapatit, Denta Seal dengan berhati-hati membaiki kerosakan kecil dan mengisi lubang kecil pada enamel gigi, menghilangkan plak dan mencegah kemunculan karies dengan berkesan. ‘Enamel cecair’ menghilangkan noda kopi, teh, rokok, malah turut menyerap bakteria, dan meneutralkan nafas berbau. Bersihkan gigi anda dengan kerap, adalah dinasihatkan untuk melakukannya selepas makan, tidak kurang daripada 2 kali sehari selama 2-3 minit.

Fatimah Mansor Doktor Gigi, PhD

Gigi yang sihat dan putih seperti salji

Malangnya, saya mewarisi gen yang tidak baik. Saya sudah lama menderita disebabkan oleh banyak lubang dan plak. Gigi saya betul-betul sudah rosak. Saya sudah berikan banyak duit kepada doktor gigi, kerana sudah terdesak, dan saya fikir ia tidak ada jalan penyelesaian lain. Kemudian kawan saya membawa ubat gigi yang hebat ini, Denta Seal daripada AS. Pada mulanya, saya tidak percaya, tetapi saya terasa untuk mencubanya. Terus-terang saya katakan, saya terlupa bagaimana rasanya tampalan gigi yang baru. Gigi menjadi kuat, saya pernah ada kaviti yang kecil tetapi ia telah hilang! Satu lagi manfaat yang baik – gigi kelihatan lebih putih. Saya kagum!

Maria, 30

Saya seorang perokok tegar. Selepas 15 tahun merokok, gigi menjadi teruk- kekuningan, terjejas dengan karies, hampir setiap gigi perlu ditampal. Saya takut kepada doktor gigi sejak kanak-kanak lagi, jadi saya tidak pernah bertemu dengan doktor gigi. Sekarang, selepas temujanji dengan doktor gigi, saya telah dicaj dengan harga yang mahal. Saya mula mencari cara rawatan alternatif, maklumlah sekarang ini zaman modenI! Dan saya telah menjumpainya. Ubat gigi Denta Seal telah ‘membaiki’ semua lubang pada gigi saya dalam masa 2.5 minggu, karies kebanyakannya sudah hilang, gigi menjadi lebih putih, semasa saya kanak-kanak pun ia tidak putih sebegitu, iaitu sebelum saya mula merokok. Saya rasa seperti orang baharu! Terima kasih untuk pembaharuan yang mengagumkan ini!

Ihsan, 45

Seorang rakan saya mengesyorkan ubat gigi ini. Dia seorang doktor gigi dan dia memberitahu saya secara peribadi bahawa kini terdapat suatu perkembangan rahsia baharu, sejenis ubat gigi Denta Seal, yang menampal gigi, melawan karies dan memutihkan gigi secara mudahnya di rumah. Lazimnya, doktor gigi tidak berminat untuk berkongsi maklumat ini dengan pelanggan mereka kerana ini boleh menganggu cara mereka beroleh pendapatan, kerana adalah lebih menguntungkan bagi mereka untuk ‘menyembuhkan’ anda. Untuk keluarga yang sukakan makanan manis, ubat gigi Denta Seal boleh menjadi penyelamat sebenar untuk gigi kita dan juga untuk bajet keluarga! Jangan bazirkan wang dengan bertemu doktor gigi, kerana segala-galanya adalah lebih mudah.

Intan, 28

Bagaimana hendak memesan?

  1. Isi borang untuk mendapatkan konsultasi dan memesan Denta Seal
  2. Operator akan meminta segala butiran daripada anda dan kami akan menghantar pesanan anda
  3. Dalam masa 1-10 hari, anda akan menerima bungkusan anda dan membayar semasa penerimaan
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: