Divera teh hijau untuk imuniti: satu campuran bahan semulajadi yang meriah

Divera teh hijau untuk imuniti: satu campuran bahan semulajadi yang meriah

Adaptogen kuat. Menyokong pencernaan. Keseronokan herba pedas, yang berakar dengan lemon segar, dilengkapi dengan rasa pedas dan tenaga transformatif. Kombinasi rasa eksotik ini akan membangkitkan deria. Divera membuat teh yang enak dan menyegarkan yang mempunyai faedah yang hebat yang menyokong sistem imun badan semula jadi dan melegakan tubuh. Dalam campuran ini, kami menggabungkan faedah teh hijau dengan herba lain untuk menghasilkan tonik yang kuat, yang juga membersihkan dan meremajakan seluruh sistem.

PESAN SEKERANG

Segar dan bermanfaat

Apabila membuka pek teh hijau Divera, seseorang disambut dengan aroma aroma ringan yang tidak menimbulkan keberanian yang sengit. Aroma ringan kadang-kadang dikaitkan dengan daun segar pada waktu pagi. Warna serbuknya berwarna hijau pucat yang membuktikan bahawa ia dibuat daripada daun muda dan tunas. Serbuk itu licin ke sentuhan dan mempunyai tekstur yang sangat halus yang jelas tentang betapa tepatnya ia digilap. Penglihatan dan aroma aroma menjadikan teh hijau Divera ini menarik yang diserikan dalam rasa dan rasa yang segar dan bermanfaat. Terdapat kecerahan dalam rasa yang menjadikan Divera ini luar biasa dan istimewa. Rasanya sangat menyegarkan dan lazat.

Rasa yang luar biasa, ringan dan kompleks teh hijau kami berasal dari daun teh hijau muda organik dan bunga melati halus. Dengan penampilan yang halus dari minyak wangi manis dan sedikit kesuburan yang bersahaja, ini cara sempurna untuk menyegarkan semangat dan membangkitkan deria, pada bila-bila masa.

Divera teh hijau untuk imuniti: satu campuran bahan semulajadi yang meriah

Kualiti yang dipercayai
Kosher, tanpa gluten dan usda organik, teh hijau kami adalah pilihan mesra bajet yang tidak mengorbankan kualiti! Bahagian yang terbaik? Ia bebas daripada pengawet, pemanis dan bahan tambahan lain yang terdapat dalam produk yang bersaing.

Minum untuk kesejahteraan – secara semulajadi!

Di tengah-tengah bukit-bukit di kawasan bukit-bukit kebun-kebun teh, teh hijau organik kami telah dipilih tangan dan perlahan-lahan dikukus untuk mengekalkan rasa, aroma dan warna halusnya. Nikmati upacara teh sendiri di rumah dengan gabungan kami yang halus dan menaikkan semangat. Teh hijau adalah sumber semulajadi perlindungan. Sesetengah penyelidikan menunjukkan bahawa coumpouds yang terdapat di dalam teh hijau menyumbang kepada kesejahteraan yang baik dengan meneutralkan ‘radikal bebas’ dalam tubuh yang merosakkan sel-sel.

Divera teh hijau untuk imuniti: satu campuran bahan semulajadi yang meriah

  • Bahan-bahan organik tulen. Teh kami disediakan dengan bahan-bahan yang paling tulen dari awal hingga akhir. Kami hanya menggunakan daun organik, herba, botani dan rasa semulajadi. Komitmen kami terhadap bahan-bahan organik, kualiti dan kesegaran memastikan cawan teh terbaik, setiap masa.
  • Sumber yang berkaitan dengan petani. Hubungan langsung kami dengan rakan kongsi ladang melampaui sekadar membayar harga yang wajar untuk teh mereka. Amalan ini memberikan pengeluar kebolehan untuk mengembangkan komuniti mereka melalui sokongan kewangan dan meningkatkan piawaian pertumbuhan dan pengeluaran mereka dengan pengetahuan yang dikongsi dari pasukan sumber kami.
  • Pemilihan. Barisan kami termasuk campuran teh tradisional, sayur-sayuran yang menyegarkan, herba dan adaptogen. Dengan kepelbagaian varieti kami, mudah menikmati secawan teh sejati setiap hari.
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: