G-care: krim semulajadi bagi penguncupan otot alat kelamin

G-care: krim semulajadi bagi penguncupan otot alat kelamin

 • Ketatkan dinding faraj
 • Meningkatkan sensitiviti alat kelamin wanita
 • Membuat otot alat kelamin lebih kuat dan lebih sesuai
PESAN SEKERANG

APA YANG MEMBUAT OTOT ALAT KELAMIN KEHILANGAN NADA MEREKA?

KEHAMILAN, BURUH, DAN PENGGUGURAN. Ramai wanita menjadi tidak dapat memulihkan nada otot faraj mereka selepas beranak. Malah pengguguran yang dilakukan pada tahap awal mengandung mungkin menyebabkan kehilangan nada.

KURANG SENAMAN. Tahap penjagaan badan yang tidak baik menghasilkan perubahan negatif pada otot alat kelamin. Semakin lama tempoh aktiviti fizikal yang tidak mencukupi semakin sukar bagi kembali ke nada biasa.

UMUR. Lebih ramai wanita lebih daripada 35 kehilangan keanjalan tisu faraj mereka. Sesetengah (kerana profil genetik mereka) mula mengalami masalah pada usia antara 20 hingga 25 tahun.

G-care: krim semulajadi bagi penguncupan otot alat kelamin

PESAN SEKERANG

KENAPA G-CARE BETUL BAGI KAMU?

Ramai wanita percaya bahawa menjadikan otot alat kelamin mereka lebih tahan lagi tidak mungkin. Walau bagaimanapun, ia telah menjadi kemungkinan Terima kasih kepada G-care.

 

Cream G-care menguatkan otot vagina, menyempitkan dinding vagina dan meningkatkan semulajadi mikro flora vagina. Sensasi yang baru akan menjadikan kehidupan seks anda lebih cerah.

BAGAIMANAKAH G-CARE BERFUNGSI?

MIA FARAH – Komponen semula jadi unik dalam G-care Cream

 • ciri-ciri yang berkuasa, anastal, penyembuhan, anti-radang, menenangkan, dan anti-oksidatif hartanah.
 • Ia boleh membantu menguatkan dan mengetatkan dinding faraj dan memulihkan daya tahan mereka
 • Ia membolehkan kedua-dua wanita dan pasangannya untuk meningkatkan keseronokkan semasa hubungan seks.
 • Ia menjadikan otot faraj lebih sesuai dan juga meningkatkan nada otot dan keanjalan mereka

PENDAPAT PROFESIONAL

Malangnya, membincangkan isu kesihatan seksual secara umum ialah tidak biasa. Oleh itu, ramai wanita terus menderita. Selepas mencapai usia tertentu atau selepas tenaga kerja, otot vagina menjadi tertekan dengan ketara, kehilangan nada dan daya tahan. Ini telah mengakibatkan isu kehidupan seks yang serius. Wanita berhenti merasakan keseronokan dan lelaki kehilangan minat. Lagipun, komplikasi serius seperti jangkitan urogenital dan masalah melahirkan mungkin timbul.

 

Pembedahan ialah berbahaya dan perlu digunakan dalam situasi yang melampau sahaja. Latihan Kegel (dengan bola kecil bagi melatih otot alat kelamin) sangat menyakitkan dan memakan masa. Tiada doktor akan mencadangkan anda menggunakan kaedah ubat alternatif kerana ia tidak berkesan.

 

Satu-satunya cara menguatkan otot alat kelamin anda menggunakan krim G-care. Ia menguatkan otot, mengetatkan dinding vagina dan meningkatkan mikroflora dalam vagina. Paling penting, selamat dan mudah digunakan! Saya pasti dalam keberkesanannya dan menetapkan kepada semua wanita yang mempunyai bayi bagi menjadikan otot alat kelamin mereka lebih berdaya tahan.

Tina Gin, pakar sakit puan dengan 12 tahun pengalaman

G-care: krim semulajadi bagi penguncupan otot alat kelamin

BAYANGKAN BAGAIMANA BANYAK HIDUP ANDA AKAN BERUBAH SELEPAS MENGGUNAKAN G-CARE:

 • Kehidupan seks anda akan menjadi lebih cerah dan lebih pelbagai
 • Anda akan rasa lebih muda
 • Anda libido akan meningkat
 • Psikologi hangups akan hilang
 • Anda lelaki akan gembira dengan anda
 • Anda akan menjadi lebih berkeyakinan

MAKLUM BALAS DARIPADA WANITA KEHIDUPAN SEKSNYA BERUBAH TERIMA KASIH KEPADA G-CARE!

Saya selalu mahu kekal muda di dalam dan di luar. Selain itu, suami saya berusia lebih muda dari saya jadi saya terpaksa bekerja keras bagi menjadikannya kurang tertarik oleh gadis lain. Dan saya hanya mahu menjadikannya gembira. Saya selalu menggunakan krim pelincir ini dan telah mendapat hasil yang ketara. Saya cadangkan untuk semua orang!

Nona 44, Kuala Lumpur

Rakan saya mengesyorkan saya telah membeli krim pelincir ini. Ia berguna dan mudah digunakan. Yang paling penting, ia tidak memerlukan usaha anda. Kontrak otot anda sendiri. Saya amat mengesyorkan kepada wanita yang mempunyai masalah dengan daya tahan otot faraj mereka, terutama selepas buruh. Krim membantu mendapatkan semula nada dengan cepat dan selamat!

Sue, 32, Kuala Lumpur

Saya memang mahu menyegarkan semula saya dan keinginan pasangan saya. Saya membaca beberapa latihan bagi mengetatkan otot faraj di Internet tetapi mereka agak susah dilakukan. Saya melawat forum bagi wanita di mana saya disyorkan bagi mencuba krim peluntur ini. Saya mengarahkannya dan tiba hari berikutnya. Ia adalah sangat mudah digunakan. Saya sukakannya!

Annie 24, Penang

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: