Gemoris caps: hilangkan masalah buasir sekarang!

Gemoris caps: hilangkan masalah buasir sekarang!

Rawatan pantas di rumah

 • Menghilangkan rasa sakit sejak daripada penggunaan pertama
 • Menghentikan pendarahan serta-merta
 • Melegakan gatal-gatal dan rasa pedih
 • Menghilangkan benjolan buasir
PESAN SEKERANG

W jenis kesan bagi Gemoris?

 1. Ia menyembuhkan luka dan retak, melonggarkan otot rektum tegang, serta menghalang keradangan dalam retak yang disebabkan oleh najis.
 2. Kaedah terapeutik merawat buasir, analgesik, antipiretik dan bahan aktif antiphlogistik.
 3. Ia bukan sahaja menghapuskan gejala serius, tapi juga melawan penyakit dengan berkesan.
 4. Ia akan mengatasi masalah kesusahan dan mengembalikan membran mukus. Kapsul mempunyai kesan antibakteria dan haemostatik.
 5. Ia menggalakkan proses haemostatik serta regeneratif dalam badan.
 6. Ia menggalakkan fungsi kapal yang di rektum dan menghilangkan perasaan bahan asing.

Gemoris caps: hilangkan masalah buasir sekarang!

PESAN SEKERANG

Mengapa orang ramai memilih GEMORIS?

Produk yang terdiri daripada 100% komposisi semulajadi – Hasil dijamin 100%.

 • Ekstrak Guduchi. Mempunyai kesan pembersihan darah, anti-radang, juga mempunyai kesan yang berbahaya terhadap mikrob
 • Mangiferas Indica Ia mempunyai kesan antimikrob dan mampu menjejaskan kedua-dua bakteria dan virus. Keistimewaan produk ini ialah bahawa pelbagai mikroorganisma tidak mempunyai ketahanan terhadapnya. Produk ini mempunyai sifat anestetik dan boleh digunakan sebagai anestetik. Perlu diingat bahawa ia bertindak pada membran mukus, jadi hanya kesan anestetik setempat yang mungkin. Sifat ini membolehkan anda menggunakannya untuk merawat buasir dengan baik.
 • Ekstrak Terminalia Chebula Ia mempunyai sifat yang sangat penting – ia membunuh kuman, misalnya ia mempunyai kesan bakterisidal dan antibiotik.
 • Ekstrak Gotu Kola. Membantu mengurangkan keradangan dan bengkak
 • Ekstrak Horse Chestnut. Membantu mengatasi keradangan, mengurangkan gejala walaupun dalam peringkat akut. Selain itu, sifat-sifat tumbuhan ini juga membantu dalam menguatkan dinding saluran darah yang terletak di dalam rektum, justeru mengurangkan keradangan pada membran mukus.

Tidak perlu pembedahan!

Kini, banyak proktologi menggunakan Gemoris sebagai ubat utama dalam terapi bagi merawat buasir. Kapsul bukan saja mengurangkan gejala, tapi mereka mempunyai kesan langsung atas penyakit tersebut sendiri. Oleh sebab bahan semulajadinya, Gemoris akan menghilangkan proses keradangan, ia dapat membunuh bakteria dan mempunyai kesan antihistamin.

 

Berbanding dengan pil, kapsul Gemoris lebih baik kerana mereka tidak menjejaskan sistem pencernaan. Jadi prodcuts tidak mempunyai sebarang kesan sampingan operasi sistem usus!

Apa yang dikatakan oleh doktor mengenai kapsul Gemoris

Gemoris caps: hilangkan masalah buasir sekarang!

Sudah tentunya, semuanya adalah bergantung kepada individu, dan ubat-ubatan untuk buasir perlu dipilih bergantung kepada gejala penyakit, tahap perkembangannya, serta ciri-ciri tertentu pada badan manusia. Tetapi dalam kebanyakan kes, peringkat awal buasir boleh disembuhkan sepenuhnya dan semata-mata dengan cara kapsul Gemoris.

 

Tetapi jika pesakit menangguhkan dalam menyelesaikan masalah tersebut, dan membenarkannya ia kekal di dalam badan dan berkembang ke tahap 3 atau 4, maka buasir akan menjadi sudah cukup besar, dan satu kali rawatan tidak akan mencukupi. Ia perlu menjalani sekurang-kurangnya 3 kursus rawatan dengan kapsul Gemoris serta menjalani gaya hidup yang sihat.

Richard Wai Lim, ahli proktologis Pengalaman perubatan – 23 tahun

Bagaimana untuk gunakannya ?

BASUH KAWASAN YANG DIJANGKITI SEBELUM MENGGUNA.

Secara umum, tempoh rawatan ialah 1-2 minggu bergantung kepada keparahan penyakit. Buasir boleh dihapuskan dalam beberapa hari pada peringkat awal, sementara sakit hilang dalam beberapa minit dan pendarahan berhenti dalam beberapa jam.

Satu lagi kelebihan kapsul GEMORIS adalah bahawa set itu hanya digunakan jarang.

Adakah produk ini selamat?

GEMORIS hanya dibuat daripada bahan semulajadi, ia tidak mengandungi sebarang paraben, pewarna atau perkara tidak menentu atau sebarang bahan sintetik yang lain. Tidak mengandungi sebarang derivatif GMO. Kapsul mempunyai lesen sah dan tidak terdapat kontraindikasi.

Pelanggan Penilaian

Buasir saya muncul kerana kerja saya. Penyakit ini amat mengerikan dan saya sayang kepada sesiapa yang mempunyai masalah yang sama. Saya pergi hospital dan doktor yang ditetapkan pil dan suppository, tetapi malangnya saya tidak merasakan sebarang perubahan positif. Saya menemui kapsul ini secara tidak sengaja dan sejauh ini hanya Gemoris membantu! Selepas satu setengah minggu, keadaan saya bertambah baik.

Daven Mill

Penyakit dahsyat ini muncul kerana latihan fizikal saya di gym. Dah lama dan saya berharap buasir saya akan hilang selepas beberapa ketika. Saya berasa sakit dan gatal dan tak dapat ditanggung. Kemudian saya mendapati set ini di internet. Lepas 6 hari, saya mendapat kembali kesihatan saya dan hanya kenangan buruk penyakit ini kekal! Sejak itu saya telah menyimpan kapsul di dalam kotak perubatan di dalam kereta saya, supaya selalu menyimpan Gemoris dalam jangkauannya.

Nick Che

Bahan ini dalam bentuk kapsul dan ia memang berfungsi. Saya tidak akan terfikir bahawa ia akan menjadi sangat mudah untuk merawat penyakit itu dan melupakan gejala yang mengiringi buasir. Saya amat berterima kasih kepada doktor kerana cadangkan Gemoris untuk saya!

Eva Boo

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: