Intoxic dari parasit: akan menghapuskan cacing parasit dari tubuh anda dalam masa 30 hari

Intoxic dari parasit: akan menghapuskan cacing parasit dari tubuh anda dalam masa 30 hari

 • Membasmi parasit dengan 1 kursus penggunaan sahaja secara natural
 • Memperbaiki proses memulihkan kesihatan anda dan melindungkan hati, jantung, paru-paru, perut dan kulit daripada parasit
 • Meningkatkan degradasi bio dalam usus dan menghilangkan telur yang diletakkan oleh parasit dengan menggunakan bahan aktifnya
PESAN SEKERANG

Bagaimanakah parasit masuk ke dalam badan?

 1. Sumber jangkitan
 2. Air, tanah, dan makanan
 3. Haiwan peliharaan, serangga
 4. Objek dan tempat awam

Intoxic dari parasit: akan menghapuskan cacing parasit dari tubuh anda dalam masa 30 hari

PESAN SEKERANG

Bagaimana kesan INTOXIC kepada badan yang terinfeksi?

 • Dark plum fruit. Ekstrak yang berpotensi dalam membunuh cacing dan membersihkan usus daripada cacing parasit.
 • Pumpkin. Ekstrak yang berkesan dan bertindak antibakteria dan antiparasit.
 • Cinnamon. Berfungsi untuk membunuh cacing dalam usus dan perlahan-lahan membersihkan perut daripada cacing parasit.
 • Nutmeg. Membina sistem imun badan dan sistem perlindungan organ dalaman.

Maklum balas pakar tentang INTOXIC:

Penyakit-penyakit yang paling kerap disebabkan oleh parasit adalah selsema biasa. Kini terdapat banyak ubat-ubatan parasit di pasaran tetapi INTOXIC adalah produk pertama yang benar-benar berkesan dalam masa sepuluh tahun yang lalu, ia terbukti menjadi produk yang boleh dipercayai yang memberikan hasil yang cepat. Saya merekomenkan INTOXIC kepada pesakit-pesakit saya supaya mereka merawat dan mencegah serangan cacing parasit.

Anda akan menjadi sihat dan berterima kasih atas INTOXIC sistem imun badan juga bertambah baik

 1. Keadaan kulit, rambut, dan kuku yang sangat sihat. Anda akan kelihatan lebih muda. Alergi atau Alahan akan berakhir!
 2. Pencernaan dan tabiat pemakanan menjadi normal. Keadaan tidur bertambah baik dan prestasi akan meningkat. Anda boleh beraktiviti secara bebas tanpa rasa letih!
 3. Parasit hilang dari kehidupan anda selama-lamanya dan menghilangkan semua penyakit akibat cacing parasit. Anda dan saudara-mara anda akan berasa lebih sihat!

Intoxic dari parasit: akan menghapuskan cacing parasit dari tubuh anda dalam masa 30 hari

Keputusan ujian klinikal:

Penyelidikan ini dijalankan dalam suasana klinikal dengan penglibatan sukarelawan yang mengalami penyakit yang disebabkan oleh parasit

 • Pembuangan cacing parasit dan telur – 100%
 • Menormalkan fungsi dan keadaan pankreas – 90%
 • Menyingkirkan dermatitis alahan – 90%
 • Penghapusan gastritis, ulser, dan cirit-birit – 100%
 • Menyingkirkan anemia – 100%

Apa yang dikatakan oleh orang-orang yang sudah mencuba INTOXIC?

Pada tahun 2016 saya mengalami penyakit opisthorchiasis. Sejak itu, keadaan saya sangat kritikal. Semuanya bermula dari penyakit yang sentiasa berada. Selepas suatu pemeriksaan kesihatan, saya disyorkan menjalani ujian bagi parasit. Ujian ini mendedahkan bahawa telur cacing opisthorchid berada di dalam badan saya. Saya menerima rawatan di hospital, ubat-ubatan kimia telah digunakan semasa rawatan. Selepas setahun, parasit kembali semula. Saya gunakan pelbagai ubatan tradisional, tapi “INTOXIC” ternyata paling berkesan. Saya rasakan kesihatan saya menjadi lebih baik setelah merawat selama 2 tahun! Saya telah berjaya menghilangkan: alahan, asma, rasa lemah, pening, dan sakit di hipokondrium kanan. Lidah saya kembali warna normal dan fungsi usus saya berbaik semula!

Dalia

Saya membaca komposisi INTOXIC di Internet dan membaca maklum balasnya dengan teliti. Sudah tentu, saya mempunyai kebimbangan. Setelah mengadakan perbualan dengan perunding saya memutuskan untuk mencuba. Saya betul-betul mengikut cadangan. Selepas selesai satu kursus, saya berasa bahawa ada perubahan. Mood saya bertambah baik lagi dan prestasi saya di tempat kerjaya menjadi amat tinggi. Saya melompat-lompat dengan rasa gembira! Tiada parasit yang tertinggal. Setiap kali saya bayangkan bahawa semua cacing boleh membesar sampai 15 inci di dalam usus saya, jantung saya tidak boleh berdegup! Terima kasih atas menyembuhkan saya!

Nooralya

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK untuk produk hebat ini! Anak kami sentiasa sakit. Dermatitis bukan masalah terbesarnya! Sembelit, cirit-birit, tidak ada keinginan untuk makan, muka pucat, hidung berair dan sakit perut. Kami dah beri dia pelbagai ubat! Kemudian ia diputuskan untuk biarkan dia mengambil ubat. Untungnya, ibu saudara saya menasehati kami. Dia kelihatan lebih profesional dalam diagnosis jika dibandingkan dengan beberapa doktor. Inilah pengalaman hidup, katanya! Dia cadangkan untuk mencuba INTOXIC. Ya Allah! Selepas sebulan, anak lelaki kami berubah. Dia dah jadi kukuh dan aktif! Paling penting, dia dah jadi berminat untuk belajar! Sekarang saya terus berjaga-jaga supaya tiada parasit yang boleh rosakkan hidup kita!

Maisarah

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: