Lycium Serum dari lipatan: meremajakan kulit untuk kulit yang berseri dan cerah!

Lycium Serum dari lipatan: meremajakan kulit untuk kulit yang berseri dan cerah!

 • Memudarkan bintik-bintik hitam, pigmentasi, bintik-bintik coklat, menyembuhkan parut jerawat, menjana semula kulit dari dalam.
 • Menghilangkan bintik-bintik di wajah, menghilangkan kedutan kulit dengan Hyaluronic Acid.
  Mengetatkan kulit, mengembalikan kepadatan kulit dan meminimumkan kerosakan pada struktur sokongan subkutan.
 • Menyuburkan kolagen, melembapkan dan memejalkan kulit. Vitamin, A, C, & E bekerjasama secara langsung untuk mengurangkan kerengsaan, keradangan, pengoksidaan dan perubahan warna.
PESAN SEKERANG

MENGAPA ANDA MEMILIH Siri LYCIUM?

Lycium Serum dari lipatan: meremajakan kulit untuk kulit yang berseri dan cerah!

 1. Dihasilkan menggunakan teknologi paling maju dari Jepun
 2. 100% ramuan herba semula jadi, tanpa kesan sampingan
 3. Hasil sebenar telah dibuktikan oleh banyak pakar, dan penyelidik.

SERUM LYCIUM – RAHSIA UNTUK MENJAGA KULIT KULIT MUDA

PERLINDUNGAN KULIT KOMPREHENSIF

 • Vitamin dan mineral MELINDUNGI KULIT dari serangan UV
 • TINGKATKAN pengeluaran kolagen dan elastin

KEMAMPUAN DARI DALAM

 • Bahan aktif tulen SHENZHEN diserap ke dalam kulit
 • Kencangkan STRETCH FINE pada kulit dari dalam
PESAN SEKERANG

MENGHABISKAN KOMPONEN DAN RAHSIA SERUM LYCIUM

Lycium Serum dari lipatan: meremajakan kulit untuk kulit yang berseri dan cerah!

 1. Alga Rubens Makanan tambahan mineral, membawa kelembutan, menenangkan kulit, melegakan keletihan. Pelembap super yang menguatkan perlindungan struktur kulit, memperbaiki pigmen kulit.
 2. Buah Goji Menambah kelembapan dan memberi nutrisi, melicinkan dan menegangkan kulit. Memudarkan bintik-bintik gelap, melasma, bintik-bintik coklat pada kulit, menyembuhkan parut jerawat, menjana semula kulit. Menghambat rembesan berminyak, mengetatkan liang, melindungi dan memutihkan kulit.
 3. Ekstrak kolagen Kolagen dengan kesan menghubungkan sel, merangsang metabolisme, meningkatkan keanjalan kulit, membantu kulit lebih ketat, kandungan protein tinggi memberi khasiat pada kulit sehingga awet muda bertahan
 4. Ekstrak lumut Ireland Meningkatkan kelembapan kulit, melembutkan kulit dan mencegah pengoksidaan. Perlindungan, antibakteria untuk kulit
 5. Acid hyaluronik Mengumpulkan dan mengekalkan kolagen untuk kulit, membantu melembapkan dan menyegarkan kulit. Mengatasi kedutan, mengurangkan garis halus dan meningkatkan keanjalan kulit dengan berkesan.
 6. Ekstrak Karang Lindungi kulit agar tidak rosak. Untuk kulit yang kuat dan sihat. Menghambat kerengsaan kulit

APA KATA DOKTOR MENGENSAI SERUM LYCIUM

“Sukar untuk mempercayai bahawa Lycium Serum adalah penyelesaian anti-penuaan yang paling kuat pada masa ini. Saya telah mengetahui keberkesanan sebenar produk ini pada 1,250 wanita. Hasil kajian menunjukkan bahawa kedutan dan garis-garis halus pada kulit yang terdapat pada hampir semua wanita, menurun sebanyak 98.5%, keanjalan kulit meningkat 97%, pori-pori menyempit dan kulit lebih ketat 85%. Daripada suntikan atau pembedahan botox, saya cadangkan anda menggunakan LYCIUM SERUM hari ini!

Doktor Michiyu Yoko – Universiti Tokyo Jepun “

Ulasan Kastemer

Siska Fania (30 tahun, Lampung)

“Setelah berusia 40 tahun, kulit saya kendur dan banyak keriput muncul di wajah saya. Tetapi sejak hari saya menggunakan Lycium Serum, kerutan di mata dan dahi saya hilang. Bintik-bintik di kedua pipi tidak lagi kelihatan. Dan lebih halus. Ini satu-satunya perkara Saya paling suka. ”

Fitri Nur Azizah (32 tahun, Banjarmasin)

“Setelah berusia 40 tahun, kulit saya kendur dan banyak keriput muncul di wajah saya. Tetapi sejak hari saya menggunakan Lycium Serum, kerutan di mata dan dahi saya hilang. Bintik-bintik di kedua pipi tidak lagi kelihatan. Dan lebih halus. Ini satu-satunya perkara Saya paling suka.”

Nur (48 tahun, Padang)

“Saya telah mencuba banyak kaedah kecantikan tetapi ia hanya berkesan sementara itu, ia sangat mahal. Baru-baru ini, saya diperkenalkan oleh serum Lycium Serum anti-penuaan untuk menghilangkan kedutan. Apa yang saya sangat sukai kerana ia adalah 100% bahan semula jadi”

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: