Max Erect: ubat yang pertama untuk memperbaiki ereksi zakar cepat

Max Erect: ubat yang pertama untuk memperbaiki ereksi zakar cepat

 • MERANGSANG LIBIDO
 • MEMPERBAIKI FUNGSI EREKSI
 • SEKS DENGAN 2 JAM TANPA BEREHAT
 • PELBAGAI ORGASMA

* berdasarkan hasil tinjauan dari 1,384 wanita yang berusia 18 hingga 56 tahun

PESAN SEKERANG

BAGI MEREKA APA YANG MEREKA NAK MAX ERECT

Produk baru ini akan memperbaiki fungsi ereksi anda tak kira usia, dan meningkatkan potensi.

Bahan aktif menembusi ke dalam zakar dan menggalakkan pertumbuhan tisu, dan membawa emosi berwarna-warni.

IKUTI LANGKAH YANG MUDAH

 1. AMBIL KAPSUL SETIAP HARI
  Bahan aktif ubat menjejaskan badan penahan zakar, menguatkan fungsi ereksi
 2. AMBIL KAPSUL TAMBAHAN SEBELUM SEKS
  Ubat ini akan meningkatkan keseronokan dan menyebabkan darah mengalir ke zakar. Ereksi menjadi lebih berpanjangan, dan seks bertahan sehingga 3 jam.
 3. BERHAK LEBIH BANYAK
  Semakin banyak seks anda buat, semakin banyak rangsangan zakar anda dan semakin kuat ereksi anda.

Max Erect: ubat yang pertama untuk memperbaiki ereksi zakar cepat

Selama 20 tahun saya dah membantu semua lelaki dari pelbagai peringkat umur untuk menyelesaikan masalah lelaki – kelemahan atau kekurangan potensi tenaga. Saya telah cuba mencari produk yang benar-benar berkesan dan pada masa yang sama ianya selamat untuk memulihkan potensi tenaga. Max Erect adalah produk sebenar yang saya cari selama ini. Apabila saya mengkaji hasil keputusannya di makmal penyelidikan disamping mencubanya pada pesakit saya yang hampir tiada harapan – Saya merasa amat kagum! Saya boleh jamin Max Erect dengan penuh keyakinan sebagai produk terbaik untuk mengubati dan mencegah kekurangan tenaga ketika berhubungan.

Peter Koh M.D., Terapi seks

PESAN SEKERANG

JADI APAKAH RAHSIA Max Erect?

 • Muira puama. Sejenis pokok renek didalam keluarga simaroubaceae, populariti yang paling besar yang diterima sebagai afrodisial untuk meningkatkan hawa nafsu.
 • Ginseng. Tumbuhan asli berasal dari Asia dan Benua Afrika, digunakan dalam perubatan sebagai afrodisia yang kuat. Akarnya digunakan sebagai bahan diuretik, antipyretik dan tonik.
 • Tribulus Terrestris. Buah-buahan Tamarin pulpa yang mempunyai rasa yang agak manis. Kulit kayu asam jawa mempunyai kandungan tanin yang tinggi, mempunyai sifat astringen yang tinggi, menormalkan flora usus dengan membantu menghalang disbacteriosis atau membasminya. Ia dengan sempurna memperbaiki peredaran darah dan memperbaiki potensi tenaga, meningkatkan tempoh ereksi dan melawan penuaan.
 • Goji. Goji digunakan memperbaiki peredaran darah, mempunyai kesan regeneratif ke seluruh badan dan juga mempunyai sistem urogenital organ. Mempunyai kesan yang bermanfaat secara langsung kepada fungsi erektil.
 • Rhodiola. Tumbuhan bunga putih yang tumbuh dikawasan Asia. Digunakan untuk merawat masalah disfungsi ereksi dan mati pucuk. Secara langsung memberi kesan kepada organ-organ dalaman manusia, yang bertindak dalam menggalakkan pemulihan tisu dalaman. Ianya juga bertindak dalam menggalakkan hormon kebahagiaan, dan juga mempunyai kesan tonik pada sistem saraf, mengurangkan tekanan, dan disfungsi emosi.
 • Dracaena conferta. Memiliki keupayaan antiviti antioksidan yang kuat. Hasil keputusan menunjukkan bahawa terdapat tumbuh-tumbuhan dengan keupayaan yang tinggi antioksidan dalam ubatan tradisional bagi tujuan meremajakan. Jus Dracena digunakan untuk merawat penyakit kulit, ulser perut, mempunyai efek yang menenangkan, memperbaiki sistem imunisasi.

Max Erect: ubat yang pertama untuk memperbaiki ereksi zakar cepat

MANFAAT Max Erect SUPLEMEN

 1. Sukatan dos dan bentuk yang mudah diproses
 2. Kesan tahan lama – dari 3 hingga 6 bulan
 3. Tidak boleh dilawan dari alkohol
 4. Beberapa kajian penyelidikan makmal disahkan hasil positif daripada 96% lelaki
 5. 100% organik Ramuan dijamin selamat untuk kesihatan anda
 6. Kesesuaian dengan ubat-ubatan

KOMEN PRODUK Max Erect

Saya cuba menjaga badan saya dengan cergas dan sihat seluruh hidup saya. Saya tidak merokok, dan tidak minum arak. Semuanya demi “kesihatan lelaki”. Tetapi, apabila saya memasuki umur 40-an, semakin jelas bahawa senaman saja tidak cukup. Kawan saya (yang sememangnya perokok dan tidak pernah melepaskan peluang minum arak dan kini) menyarankan kepada saya “Max Erect” kepada saya dan saya telah mencubanya. Kesannya malahan adalah lebih baik daripada amalan gaya hidup sihat.

Javen Kumar

Saya berumur 45. Tak lama dulu saya jumpa seorang perempuan yang berumur 20 tahun lebih muda. Saya risau juka dia berminat pada seorang yang sama muda dengan usianya, seseorang yang lebih bertenaga dari saya. Saya sangka segalanya telah berakhir dan membuat keputusan untuk mencuba Max Erect Kini

Shamsul Samsuri

After many years of marriage, I started to lose interest in the duties of conjugal life. My wife noticed these changes and for our anniversary she gave me quite a practical present – the supplement Max Erect. And she was right all along, now everything’s even more interesting than it used to be ten years ago.

Sufian Ghazali

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: