MEMBER XXL untuk pembesaran penis: menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul!

MEMBER XXL untuk pembesaran penis: menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul!

 • Menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul
 • Membantu mencapai kesediaan untuk berhubungan intim
 • Menyokong fungsi pembiakan
 • Memperkuatkan libido
PESAN SEKERANG

Member XXL ini untuk siapa?

MEMBER XXL untuk pembesaran penis: menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul!

Member XXL adalah makanan supplemen yang direka untuk lelaki aktif yang ingin meningkatkan kualiti kehidupan intim mereka. Ia mengandungi bahan-bahan yang berkesan mempengaruhi kekuatan dan daya hidup. Oleh itu, anda akan dapat menghilangkan masalah yang mungkin berlaku dengan penurunan kadar testosteron, tahap tekanan yang tinggi atau kekurangan dalam diet.

Apa yang Member XXL mengandungi?

MEMBER XXL untuk pembesaran penis: menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul!

 1. L-arginine HCL
  L-arginine adalah salah satu asid amino penting yang terdapat di dalam tubuh lelaki. Ia penting untuk pengeluaran oksida nitrat, yang meningkatkan lumen saluran darah.
 2. Ekstrak Biji Fenugreek [20% Saponins]
  Satu komponen yang boleh mempengaruhi kesihatan sistem kardiovaskular dengan menurunkan kadar kolesterol dan gula darah. Biji Fenugreek adalah sumber saponin steroid, termasuk derivatif spirostan dan furostan.
 3. Ekstrak Buah Saw Palmetto [25% Asid Lemak]
  Asid lemak yang terkandung dalam Saw Palmetto mempengaruhi pemeliharaan fungsi pembiakan dan kesihatan lelaki. Selain itu, Saw Palmetto juga mempengaruhi kesihatan prostat dan pertumbuhan rambut.
 4. Ekstrak Buah Tribulus Terrestris [40% Saponins]
  Sejenis bahan yang terkenal dengan sifat libido dan meningkatkan keupayaannya. Saponin steroid yang terkandung dalam tribulus terrestris meningkatkan kadar testosteron dan menurunkan kadar kolesterol.
 5. Ekstrak Buah Schisandra Chinensis
  Sejenis adaptogen yang dikenali dalam perubatan tradisional Cina selama beberapa ribu tahun. Kerana ada kandungan ligan, ia dikaitkan dengan sifat yang dapat mengurangkan keletihan dan memperbaiki keadaan mental dan fizikal.
 6. Ekstrak Akar Ginseng Korea
  Satu komponen yang efektif membantu lelaki mencapai kesediaan untuk keintiman. Ia juga diberikan sifat-sifat yang mempengaruhi daya hidup, kemampuan kognitif dan prestasi fizikal.
 7. Ekstrak Bunga Saffron
  Saffron meningkatkan libido, memperkuat kesediaan untuk keintiman dan menyumbang kepada peningkatan air mani. Ia juga dapat meningkatkan mood seseorang dan membantu mengekalkan keseimbangan emosi.
 8. Ekstrak Buah Lada Hitam [95% Piperine]
  Ekstraknya sangat kaya dengan piperine, sejenis alkaloid pada permukaan buah lada hitam. Ia boleh meningkatkan penyerapan nutrien dari makanan dan dapat menyumbang kepada neurotransmisi serotonin dan dopamin.
 9. Vitamin E
  Sering dikenali sebagai vitamin kesuburan atau vitamin pemuda. Ia membantu melindungi sel daripada tekanan oksidatif. Gejala kekurangannya termasuk: keletihan, kemandulan dan keguguran rambut.
 10. Zink
  Salah satu unsur mikro terpenting dalam diet lelaki. Ia membantu mengekalkan tahap testosteron yang betul, dan juga menyokong pemeliharaan kesuburan dan fungsi pembiakan yang sesuai. Di samping itu, ia menyokong fungsi kognitif, sintesis protein dan fungsi sistem imun.
 11. Vitamin B6
  Sejenis vitamin yang menyokong fungsi sistem saraf dan imun yang sesuai. Menyumbang kepada pengurangan keletihan dan memberi kesan pada peraturan aktiviti hormon.
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: