Nutribion untuk imuniti: imuniti yang kuat hanya dalam 30 hari!

Nutribion untuk imuniti: imuniti yang kuat hanya dalam 30 hari!

Esensi Nutribion untuk imuniti akan melindungi anda dari hari pertama penggunaannya

 • Membentuk sistem imun yang asli dan kukuh
 • Melindungi daripada jangkitan virus
 • Memberikan tenaga dan kekuatan untuk badan
 • Meningkatkan penyerapan vitamin dan mineral
PESAN SEKERANG

Bagaimana dan mengapa memperkuat sistem imun tubuh?

Setiap orang setiap hari bertemu dengan virus dan bakteri yang masuk ke dalam tubuh. Imuniti melakukan fungsi perlindungan dan tidak membiarkan virus dan bakteri membahayakan kesihatan anda. Tubuh sentiasa bergelut dengan beribu-ribu jangkitan dan hanya imuniti yang kuat membolehkannya menang.

Asas esensi untuk imuniti dibentuk daripada resep tradisional nenek moyang kita, beberapa di antaranya, ternyata, tidak mengalami demam sepanjang hidup mereka dan bahkan tidak tahu apa itu hidung berair.

Nutribion untuk imuniti: imuniti yang kuat hanya dalam 30 hari!

PESAN SEKERANG

Kapan sistem imun anda perlu bantuan?

 1. Anda menderita dari “selesema” lebih sering daripada sekali setahun
 2. Anda memiliki penyakit kronik (gastritis, tonsilitis, pankreatitis, dan lain-lain.)
 3. Anda sering gugup dan tertekanan
 4. Anda tidak tidur cukup, tidak dapat tidur di malam hari dan tidak dapat bangun di pagi hari
 5. Anda punya masalah dengan kulit, kuku patah, rambut rontok
 6. Anda mahu bercuti di negara dengan iklim yang berbeza
 7. Anda berinteraksi dengan banyak orang
 8. Anda memiliki ruam pada bibir anda
 9. Anda tinggal di sebuah bandar besar dengan persekitaran yang buruk
 10. Anda merasa letih, ada penurunan keupayaan bekerja

Bagaimanakah esensi Nutribion menjadikan sistem imun anda kebal?

 • Beri Laut Buckthorn. Kaya dengan asam lemak omega-7 yang jarang berlaku, dan vitamin C yang secara tradisional digunakan untuk meningkatkan imuniti, kesihatan jantung dan membran mukus.
 • Beri Goji. Mengandungi antioksidan yang berguna. Antioksidan dikenali kerana sifatnya imunostimulasi dan keupayaan untuk melawan radikal bebas yang berbahaya dan keradangan.
 • Halia mengandungi vitamin C dan mempunyai kesannya analgesik, anti-radang, antispasmodic, merangsang, penyembuhan, diaphoretic, tonik, antibakteria.

Bagaimana untuk menguatkan sistem imun dengan bantuan esensi Nutribion

 1. Larutkan 3 ml esensi dengan 180 ml air
 2. Kursus penggunaan 30 hari
 3. Disyorkan untuk semua ahli keluarga untuk minum esensi tersebut

Nutribion untuk imuniti: imuniti yang kuat hanya dalam 30 hari!

Pendapat pakar

“99% penyakit berkembang akibat imuniti yang lemah. Dalam keadaan biasa, tubuh dapat mengatasi hampir semua jangkitan. Tetapi dalam keadaan yang ideal. Malangnya, kita hidup dalam ekologi yang lemah, menghirup ekzos kereta, makan makanan yang tidak sehat, minum alkohol, menjalani gaya hidup yang tidak aktif. Semua itu menjejaskan imuniti kita, mengurangkannya – oleh kerana itu ada banyak penyakit, termasuk yang kronik.

Untuk memulihkan dan menguatkan imuniti, saya mengesyorkan esensi Nutribion kepada pesakit saya. Oleh kerana tindakan ringan dengan pelbagai arah kesannya, esensi tersebut meningkatkan aktiviti sel imun tanpa mengganggu tindak balas biokimia dalam tubuh. Iaitu, kesan sampingan tidak mungkin!

Hasilnya diperhatikan oleh pesakit selama 5-7 hari, dan hasil analisis mereka mengesahkan kesannya selepas 30 hari dari permulaan penggunaan ubat.”

Mohd Bagaskoro, pakar-imunologi kategori tertinggi

Orang-orang itu tidak sakit lagi!

Esensi Nutribion disyorkan kepada saya oleh pakar kami musim bunga lalu, kemudian saya mengalami sejenis selesema yang liar, berbaring dengan suhu sampai 40, tekak saya seperti penuh dengan timah hitam cecair – dan tiada apa yang boleh membantu. Dan esensi itu benar-benar menyelamatkan saya! Sekarang saya memberi esensi itu kedapa anak-anak dan suami. Minum itu selama 2 tahun pada waktu-waktu tertentu. Setakat ini, tiada siapa yang ada hidung berair atau herpes!

Aleta, 46 tahun

Kami minum Nutribion secara teratur dengan seluruh keluarga, kecuali yang paling muda, dia hanya berusia setahun))) Alhamdulillah, tidak pernah sakit pada masa ini! Saya pernah ada radang pada kerongkong yang cukup disebabkan dari angin kecil, sekarang saya sudah lupa apa itu! Pada tahun ini kami juga memutuskan untuk menolak vaksinasi terhadap selesema. Dan kami tidak kalah!))) Sekarang kami akan minum kursus rawatan sebelum bercuti, supaya penyesuaiannya iklimnya mudah.

Clarinta, 32 tahun

Apabila isteri saya membeli esensi itu untuk saya, saya mula marah kerana produk itu tidak dari kedai ubat. Tetapi kemudian saya membaca komposisinya, menjadi tenang dan mula menggunakannya. Dan anda tahu, sejak saya mula minum esensinya, entah bagaimana daya hidup meningkat, saya tidur lebih baik dan saya berasa untuk seratus peratus!

Durrani, 46 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: