Parasotin: membuang parasit dalam badan dalam 20 hari sahaja

Parasotin: membuang parasit dalam badan dalam 20 hari sahaja

100% diperbuat daripada bahan semulajadi, selamat, dan berkesan sehingga 100%

 • Menguatkan sistem imun, membersihkan, menyahtoksik hati.
 • Memperbaiki fungsi pencernaan, meletakan mikroflora agar pencernaan jadi sehat
 • Menghapuskan sumber parasit, membuang telur dan larva dalam badan.
 • Menghilangkan ketuat, mengurangkan bau mulut
PESAN SEKERANG

Tanda-tanda Anda Menghidap Parasit

 1. Sakit Kepala
 2. Senak Perut
 3. Sakit Sendi
 4. Selera Makan Berkurang
 5. Tekanan

Jika ternyata anda mengalami 2 daripada 6 simptom di atas, sudah pasti anda dijangkiti parasit.

Parasotin: membuang parasit dalam badan dalam 20 hari sahaja

PARASOTIN BOLEH MENGATASINYA DENGAN KUASA SEMULAJADI

Parasotin terbuat dari Cortex Phellodendron Chinense:

 

Termasuk Flos Lonicera Japonica, Fructus Forsythia Suspensa, Radix Scutellaria Baicalensis, Fructus Gardenia, Radix Gentiana Scabra. Yang secara tradisinya digunakan untuk melegakan gejala penghangat badan, anti-parasit, meningkatkan fungsi badan. promosi kesihatan, melindungi jantung, hati, perut, paru-paru dan kulit daripada bakteria dan parasit.

 

Parasotin diperbuat daripada ekstrak 7 bahan herba semulajadi yang jarang ditemui dan boleh membuang akar parasit dalam tubuh manusia dengan selamat dan berkesan.

PESAN SEKERANG

Parasotin – Terapi untuk memusnahkan parasit radikal

Parasotin adalah produk rawatan dalam bentuk kapsul yang boleh merawat parasit dalam badan. Parasotin juga boleh memulihkan mikroflora usus, menghilangkan toksin dalam hati, mengurangkan bau mulut, dan membersihkan badan. Produk ini dijamin selamat untuk kesihatan anda tanpa perlu risau tentang kesan sampingan.

Produk ini berjaya diselidik dan dihasilkan oleh pusat parasitologi dan sekumpulan saintis muda di Jerman.

Pasukan pakar kami telah menyelidik dan menguji ratusan produk yang berbeza. Selepas 7 tahun penyelidikan mereka memutuskan untuk berhenti kerana mereka telah menemui Parasotin. Ubat ini dianggap sebagai penyelesaian yang paling berkesan untuk membantu membasmi parasit dalam tubuh manusia.

Apa yang dikatakan para ahli tentang PARASOTIN

Parasotin: membuang parasit dalam badan dalam 20 hari sahaja

“Pada masa ini, ramai yang sering tidak mencuci tangan, makan di gerai tepi jalan, bersentuhan langsung dengan haiwan peliharaan…. Namun, mereka tidak tahu tabiat ini berpotensi membawa kepada jangkitan parasit. Lebih-lebih lagi jika anda sering makan makanan separuh masak. Jika anda mengalami tanda-tanda keletihan, atau hilang selera makan, mungkin sudah terlambat. Dalam banyak kes, ia adalah simptom pesakit yang mempunyai cacing bersarang di hati, paru-paru dan otak. Ini boleh menyebabkan komplikasi serius untuk kesihatan anda. Jadi, jangan buat kesimpulan secara subjektif! Elakkan jangkitan parasit secara berkala 2 kali setahun, dengan menggunakan produk yang berasal dari herba semulajadi. Khususnya, PARASOTIN dianggap sebagai penyelesaian untuk menghapuskan parasit dari akar yang diteliti dan dibangunkan oleh saintis daripada tumbuhan semula jadi yang sangat jinak. Ayuh bertindak segera untuk melindungi kesihatan diri dan keluarga sebelum terlambat.

Dr. Fitina Mahfuzi. Kepala Depertement Gastroenterologi – RS Kekal Sihat

Petunjuk menggunakan PARASOTIN

 • Ambil 2 kapsul setiap kali anda minum. Lakukan selepas makan
  3 kali sehari.
 • Minum banyak air setiap hari untuk membersihkan badan.
 • Parasotin mesti digunakan secara berterusan selama 20 hari untuk mencapai keberkesanan.

OPINI CUSTOMER MENGENAI PARASOTIN

“Terima kasih banyak-banyak untuk produk ini, saya yang mengalami cacing usus selama 5 tahun kini bersih. Saya terbaca maklumat ini di page Jurnal Perubatan bahawa punca penyakit ini adalah jangkitan parasit dan saya telah mengambil Parasotin untuk menyembuhkannya. .”

jessie (30 tahun, Kuala Lumpur)

“Saya telah membuat kajian tentang Parasotin, daripada membaca bahan-bahan dengan teliti sehinggalah kepada testimoni penggunanya. Kemudian saya pergi berjumpa doktor untuk memeriksa dan bertanya tentang produk ini. Doktor saya menasihati saya untuk menggunakannya secara berkala. Saya mematuhi dengan ketat. Pada mulanya saya tidak Saya tidak mengharapkan terlalu banyak, tetapi hasilnya mengejutkan. Perlahan-lahan sakit kepala saya yang kerap mula pulih, kerana saya dijangkiti cacing paru-paru tikus selepas makan makanan laut yang tidak dimasak. Ubat saya juga telah bertambah baik dengan ketara. Saya berasa lebih sihat dan lebih gembira daripada sebelumnya. Bertuah saya mengenali Parasotin.”

Ambar Wati (40 tahun, Kota Kinabalu)

“Selepas membuat ujian makmal, ramai doktor melawat saya. Namun, Nasib baik saya mengenali Parasotin melalui doktor terakhir yang saya kunjungi. Saya dijangkiti parasit bernama Ascaris. Doktor kata ketuat boleh disebabkan oleh banyak perkara, tetapi untuk saya keadaan, jangkitan parasit, ia adalah punca kerap sesak nafas dan sakit dada yang saya alami setakat ini. Walaupun saya telah mencuba banyak cara tradisional, ia tidak dapat membantu. Terima kasih kepada Parasotin yang diperkenalkan oleh doktor saya, hanya dalam 1 bulan, 90% saya tidak rasa sakit pada paru-paru saya walaupun sekarang sudah hilang sepenuhnya. Tiada lagi rasa mual yang tidak menyenangkan, gatal-gatal dan hilang selera makan. Saya perlu mengucapkan terima kasih kepada Parasotin. Ubat herba ini memang bagus.”

Nashmia (35 tahun, Malacca)

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: