Pine Pollen: kapsul dengan ekstrak pain bagi kesihatan organ pernafasan

Pine Pollen: kapsul dengan ekstrak pain bagi kesihatan organ pernafasan

Bernafas secara bebas

Jangan lepaskan peluang bagi menjaga diri serta orang tersayang!

Pine Pollen sepenuhnya terdiri daripada ekstrak kulit kayu pinus (Asid D-galakturonik).

Pine Pollen ialah produk semula jadi yang unik yang boleh mengurangkan akibat penyakit pernafasan dari pelbagai asal.

PESAN SEKERANG

Kebaikan Pine Pollen

  • Ia ialah antioksiserta semula jadi yang kuat yang membersihkan organ pernafasan dari bakteria, karsinogen serta bahan-bahan resin.
  • Selain itu, Pine Pollen menguatkan sistem imun yang lemah serta mencegah perkembangan jangkitan bronkopulmonari.

Pine Pollen: kapsul dengan ekstrak pain bagi kesihatan organ pernafasan

PESAN SEKERANG

DEBU PINUS Kapsul pertolongan cemas

  1. Menolak. Menindas aktiviti penting mikroorganisma berbahaya (virus, bakteria serta kulat)
  2. Kemudahan. Meringankan akibat penyakit kronik sistem pernafasan. Menghilangkan batuk tersedak, menghilangkan kahak serta mengurangkan edema mukosa
  3. Melindungi Ia mempunyai kesan imunomodulator serta mengurangkan risiko jangkitan semasa wabak musiman. Mengurangkan kepekaan terhadap pelbagai alergen
  4. Bagi perokok. Termasuk yang terdahulu serta pasif. Membersihkan saluran pernafasan dari asap tembakau, bahan-bahan resin serta asap bkamur

Buka nafas kedua kamu. Cari Pine Pollen

Menurut statistik 2019, penyakit sistem pernafasan mengambil 30% daripada jumlah patologi, serta kejadian bronkopulmonari serta pernafasan ialah jangkitan meningkat sebanyak 28%.

Organ pernafasan menderita setiap hari dari persekitaran yang tercemar serta pelepasan kilang, alergen rumah tangga serta merokok yang berbahaya. Tubuh tak boleh kuat tanpa sokongan luaran.

Saya mengesyorkan kursus Pine Pollen kepada pelanggan saya. Ni ialah kaedah yang paling berpatutan serta paling selamat bagi membuang bahan toksik yang terkumpul dalam baserta selama bertahun-tahun dari paru-paru. Selain itu, Pine Pollen menguatkan sifat pelindung sel serta melindungi dari mikroorganisma serta virus asing. Ni sangat penting dalam tempoh wabak selesema serta SARS.

Produk ni tak mengandungi bahan sintetik, tak memerlukan preskripsi dari doktor, membantu menghilangkan batuk tersedak yang tak menyenangkan, serta juga memudahkan perjalanan penyakit kronik. Asid, phytoncides, serta polifenol ekstrak pinus ialah penyembuhan bagi sistem pernafasan seperti berjalan di hutan. Oleh itu, jika kamu tinggal jauh dari alam semula jadi, kamu harus mengambil Pine Pollen.

Adam Li, naturopath, pengamal herba

Pine Pollen: kapsul dengan ekstrak pain bagi kesihatan organ pernafasan

Bagaimana saya mengambilnya?

  • 01 kapsul
  • 01 satu hari
  • 30 hari-hari

Sekiranya kerap selesema, penyakit pernafasan kronik, serta ketagihan nikotin, ulangi kursus ni selepas rehat 14 hari

Ulasan pelanggan

Bagi saya, kerana saya seorang perokok dengan pengalaman selama dua puluh tahun pada masa lalu, Pine Pollen bagaikan nafas kedua. Seperti yang disarankan oleh doktor saya, saya mengikuti dua kursus serta mula hidup semula, bernafas dengan bebas. Saya tak lagi mengalami batuk ni yang biasa mengganggu seisi keluarga saya.

Macro

Sudah lama saya mahu berhenti merokok. Saya berjumpa doktor. Dia menasihatkan agar mencuba Pine Pollen bagi membantu “nikotin mengidam”. Semasa saya mengambil kapsul ni, saya sama sekali tak merasa merokok. Saya membuang semua kotoran dari paru-paru saya dalam seminggu. Kemudian saya berhenti batuk sama sekali, serta lebih mudah bernafas. Saya mula membezakan bau, sesak nafas saya tinggal. Sekarang saya memikirkan rokok seperti mimpi buruk, walaupun saya pernah merokok selama 20 tahun. Serta sekiranya saya berhenti tanpa Pine Pollen, saya mungkin sudah kehilangannya.

Akin

Ia ialah produk yang bagus bagi mereka yang sering sakit. Saya mengikuti kursus Pine Pollen tahun lalu serta sejak itu saya tak sakit. Sebagai tambahan kepada peningkatan pernafasan, saya perhatikan bahawa selera saya bertambah baik, nafas berbau serta batuk yang tak menyenangkan hilang. Saya juga ingin memerhatikan bahawa ruam punggung serta muka saya hilang. Saya memberikan kapsul ni kepada ayah saya ketika dia menderita bronkitis, serta menurutnya, ubat ni lebih baik daripada pil lain yang diresepkan oleh doktor kepasertaya. Batuk berhenti mengganggunya dengan segera.

June

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: