Princess Mask titik-titik hitam: produk profesional untuk pembersihan muka dari dalam!

Adakah kulit anda bermasalah?

 

Produk profesional untuk pembersihan muka dari dalam

PESAN SEKERANG

BINTIK HITAM JERAWAT AKNE

  • Arang Bambu untuk pembersihan mendalam bahagian muka yang bermasalah
  • Provitamin B5, bahan penting untuk menangani masalah ketidaksempurnaan kulit
  • Gabungan vitamin dan ekstrak kompleks semula jadi untuk kulit muka yang sihat (germa gandum, minyak limau gedang, kolagen)

Bagaimana Princess Mask BERFUNGSI

Princess Mask titik-titik hitam: produk profesional untuk pembersihan muka dari dalam!

  1. Arang Bambu Bahan berkesan untuk membersihkan kulit dari dalam. Komponen aktif meresap ke dalam liang roma kulit, membersihkan kotoran dan bahan berbahaya.
  2. Provitamin B5 Berkesan memulihkan, melembut dan menghaluskan kulit. Menghidratkan kulit (meresap ke lapisan dalam kulit dan mengikat air). Ia menjadikan kulit anjal, menenangkannya, melegakan kerengsaan dan menghilangkan keradangan.
  3. Germa Gandum Tonik yang baik, mempunyai sifat jana semula dan menegangkan kulit, menghaluskan kedutan, melembut, melembap dan menyegarkan kulit. Bahan-bahan biologi aktif germa gandum menjadikan kulit muka licin dan anjal, lembut dan halus.
  4. Minyak Limau Gedang Menormalkan fungsi kelenjar minyak, memutihkan dan mengecilkan liang roma, memperbaiki fungsi penyaliran, lantas menghalang kemunculan ‘bintik-bintik hitam’.
PESAN SEKERANG

Cara menggunakannya Princess Mask

Princess Mask titik-titik hitam: produk profesional untuk pembersihan muka dari dalam!

  • Langkah 1 Sapukan lapisan yang tebal di bahagian yang bermasalah, mengelakkan bahagian mata, bahagian rambut/berbulu dan bahagian sensitif lain.
  • Langkah 2 Tunggu 25 m init. Masker akan mengering dan menjadi elastik. Ketika ini, bahan aktif dalam masker akan meresap ke dalam kulit dan bertindak.
  • Langkah 3 Buka masker dengan perlahan menggunakan tangan. Bilas sebarang sisa menggunakan air suam. Gunakan 3 kali seminggu.

Mengapa kulit bermasalah adalah berbahaya?

Article dari Wikipedia.org Kulit yang mempunyai sebarang kecacatan – ruam, bintik-bintik, parut, bintik-bintik vaskular, akne, dan lain-lain – dikatakan sebagai kulit bermasalah. Apabila memicit jerawat, kulit di sekitarnya akan mengembang dan nanah – yang mengandungi bakteria, hasil keradangan, sel darah putih – akan terkena pada kulit di sekitarnya. Ia menyebabkan risiko proses keradangan tersebar. Ia boleh menyebabkan jerawat yang lebih dalam dan bilangannya bertambah.

Pandangan pakar Princess Mask

Alan S.

pakar terkemuka yang mengetuai pembuatan produk kosmetik Princess Mask. Kami hanya menggunakan bahan-bahan semula jadi dalam kosmetik kami. Syarikat kami menggunakan kaedah-kaedah inovatif dan moden untuk menghasilkan produk penjagaan kulit yang berjaya. Sebelum memasuki pasaran, produk kosmetik kami melalui proses kawalan dermatologi dan ujian klinikal. Princess Mask terbukti berkesan dalam menghilangkan akne dan jerawat.

Ulasan

Aini Zubaidah, 34 tahun, Penang

Ia merupakan produk yang baik untuk menangani masalah akne! Kulit bermasalah ialah sesuatu yang kerap mengganggu saya, tidak kira apa yang saya cuba! Saya mendapat tahu tentang Princess Mask dan memutuskan untuk memesannya kerana saya ingin mencubanya. Tetapi selepas penggunaan selama 2 minggu, saya hampir tidak percaya apa yang dilihat, keadaan kulit saya bertambah baik dan menjadi lebih cantik. Masker ini berjaya membantu saya, saya akan membuat pesanan semula.

Cindy Chaw, 25 tahun, Setapak

Saya memutuskan untuk mencuba masker ini, membuat pesanan (penghantaran sangat pantas) dan menjalani satu siri menghilangkan penuh. Hasilnya membuat saya sangat gembira! Kulit saya semakin cerah dan segar, ia seperti berkilau! Princess Mask berjaya membantu saya menghilangkan akne dan bintik-bintik hitam. Kesimpulannya, saya menyukainya dan akan membuat pesanan lanjut!

Logan Cheok, 19 tahun, Melaka

Saya mempunyai kulit bermasalah sejak zaman kanak-kanak. Ia cepat berminyak dan jerawat dan akne dan muncul (parut juga muncul). Rakan saya mengeyorkan saya mencuba masker ini. Saya mencubanya, dan selepas 6 penggunaan pertama, kulit saya berubah. Ia menjadi lebih kering dan cerah, jerawat mula hilang. Selepas penggunaan intensif selama sebulan, wajah saya benar-benar berubah. Saya sangat gembira!

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: