Psorilax: mengurangkan gejala psoriasis sejak penggunaan pertama dan selamanya

Psorilax: mengurangkan gejala psoriasis sejak penggunaan pertama dan selamanya

 • Hapuskan kegatalan, kesakitan, kulit menggelupas dalam satu kursus rawatan
 • Hilangkan tompok-tompok pada lutut, wajah, siku, tangan, kaki dan belakang
 • Hilangkan kerisauan dan kurang keyakinan
 • Peroleh kulit yang cantik dan licin berpanjangan
PESAN SEKERANG

Perkembangan santifik akan melegakan anda daripada psoriasis

Perkembangan santifik akan melegakan anda daripada psoriasis. Penemuan santifik di DermaCentre pada tahun 2012 adalah suatu kejayaan di dalam merawat penyakit psoriasis dan demodikosis. Di dalam persekitaran makmal, para saintis menemui satu formula yang membolehkan sel pintar mengesan sel kulit yang rosak dan dengan lembut menanggalkannya serta mengembalikan fungsi tisu dermis dan epidermis.

Rawatan yang menyeluruh menggunakan Psorilax mencegah keradangan, melindungi kulit anda daripada luar dan dalam, mempercepatkan penyembuhan tompok-tompok dan menghalang perkembangan psoriasis. Sel pintar adalah 100% bersamaan dengan sel tubuh manusia, oleh itu ia tidak memberi kesan sampingan. Sel-sel tersebut terbenam pada lapisan epidermis yang dalam di tahap organik dan menyediakan struktur untuk kulit baru yang sihat.

Psorilax: mengurangkan gejala psoriasis sejak penggunaan pertama dan selamanya

PESAN SEKERANG

Psorilax membantu mengawal top 5 Manifestasi psoriasis

 • PROTEIN WEI (WHEY PROTEIN). Protein wei dianggap suatu protein yang lengkap dan mengandungi kesemua 9 asid amino penting dan rendah kandungan laktosa. Ia bertanggungjawab ke atas pembaharuan sel.
 • CANDELILLA LILIN. Candelilla Lilin diperoleh daripada tumbuhan Euphorbia cerifera yang tumbuh di Utara Tengah Mexico dan kawasan Texas Big Bend. Komponen semula jadi ini mencegah proses jangkitan, mengurangkan kesakitan, bengkak, berdarah, menggelupas dan kegatalan.
 • SHEA BUTTER Ia adalah sumber antioksida yang kaya, mengandungi quercetin, epicatechin gallate, gallocatechin, epigallocatechin, serta asid lemak untuk memulihkan semula kulit (stearic dan linoleic). Shea Butter menjadikan kulit yang nipis kembali tebal, melindunginya daripada kerosakan akibat alam sekitar.
 • OILSEED RAPE Ia mempercepatkan proses pertumbuhan semula sel-sel, melembapkan, melembutkan, menyuburkan dan menjana semula kulit.
 • PANTHENOL. Panthenol adalah pelembap yang baik kerana keupayaannya untuk menarik dan mengekalkan lembapan. Ia bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut dan licin.

Mengapa ia lebih baik jika dibandingkan dengan produk yang sama?

 

Psorilax adalah rawatan psoriasis yang berkesan dan terkini. Ia telah diuji secara klinikal dan telah menerima pensijilan kualiti. Tidak seperti ubat-ubatan lain, Psorilax mempunyai kesan yang komprehensif, iaitu ia menghapuskan kegatalan dan menggelupas, mempercepatkan pertumbuhan semula kulit, menormalkan pH, menyuburkan dan melembapkan kulit anda.

Pendapat Pakar

Saya sering merawat pesakit yang sebelumnya telah dirawat oleh doktor lain dan yakin bahawa psoriasis tidak boleh disembuhkan dan anda terpaksa bertahan dan menderita. Selalunya mereka merungut tentang kesakitan dan rasa tidak selesa dan tiada yang dapat membantu mereka. Sekiranya anda benar-benar mahu merawat sakit anda dan menghilangkan gejalanya, saya boleh syorkan krim Psorilex yang amat berkesan. Saya tahu formula Psorilax dan saya telah lihat kesannya. Jangan percaya kata-kata bahawa sakit anda tidak mungkin sembuh. Apa yang mereka lakukan hanyalah untuk mengambil wang anda dengan memanjangkan tempoh rawatan. Psoriasis boleh dirawat sepenuhnya.

Jay Low

Pakar kulit, 30 tahun pengalaman

Psorilax: mengurangkan gejala psoriasis sejak penggunaan pertama dan selamanya

Apakah perbezaan di antara Psorilax dan ubat?

Psorilax adalah suatu rawatan setempat yang berkesan yang dapat mengurangkan bengkak dan kemerahan luka dengan segera. Ia telah diuji secara klinikal dan telah menerima pensijilan kualiti. Tidak seperti ubat-ubatan lain, Psorilax mempunyai kesan yang komprehensif, iaitu ia menghapuskan kegatalan dan menggelupas, mempercepatkan pertumbuhan semula kulit, menormalkan pH, menyuburkan dan melembapkan kulit anda.
Kesannya terjamin dengan tindakan bersinergi bahan-bahannya.

Kebaikan Psorilax

 • Ia bukan hanya berkesan untuk psoriasis, tetapi juga untuk komplikasi dan lain-lain masalah kulit
 • Krim ini menghapuskan plak psoriatik dan memulihkan lapisan kulit sepenuhnya
 • Krim ini menghilangkan gatal dan menggelupas pada kulit anda
 • Produk ini selamat untuk digunakan. Rawatan krim tidak merosakkan keutuhan kulit anda, tidak seperti suntikan
 • Krim ini mempunyai tindakan berpanjangan dan terus bertindak selepas rawatan

Ulasan daripada mereka yang menerima kesan Psorilax

Tangan saya dilitupi psoriasis hingga ke siku, saya benci melihatnya. Doktor saya memberikan Psorilax. Krim ini bagus, ia mengurangkan rasa gatal dan menyembuhkan tompok-tompok. Ia juga meredakan. Selepas rawatan, kulit menjadi lembut dan cantik. Saya pasti, masalah saya akan diatasi nanti. Sekarang, saya bersyukur, tangan saya sudah bersih.

Jamal Amin Setapak, 40 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: