RECHIOL untuk meremajakan: keremajaan yang tertumpu pada kulit anda!

RECHIOL untuk meremajakan: keremajaan yang tertumpu pada kulit anda!

Kulit sempurna tanpa kedutan dalam tempoh sebulan penggunaan krim RECHIOL

 • melicinkan kedutan
 • menegangkan garis wajah
 • mensintesiskan kolagen dan elastin anda
 • mengembalikan ketegangan kulit
 • kesan yang tahan lama.
PESAN SEKERANG

Mahu bertindak terhadap ini?

Rechiol Kesan Botox tanpa suntikan Rechiol RECHIOL Dengan bakuchiol atau sayuran, retinol akan merangsang pengeluaran semulajadi kolagen, melicinkan kedutan, mengembalikan keanjalan kulit dan mengetatkan garis bentuk wajah. Ia mengandungi kompleks mikroalgae PEPHA®-TIGHT yang unik yang memberikan proses pengangkatan yang tahan lama. RECHIOL : penjagaan profesional untuk kegunaan domestik Krim anti-penuaan RECHIOL memberikan kesan kumulatif yang menjadikan kulit lembut dan remaja untuk masa yang lama.

Bahan-bahan aktif yang melicinkan kedutan

RECHIOL untuk meremajakan: keremajaan yang tertumpu pada kulit anda!

Bahan-bahan semulajadi:

 1. Bakuchiol : sejenis analog tumbuhan retinol. Mengandungi sifat antiseptik, merangsang sintesis kolagen dan menyekat melanin.
 2. Ekstrak kolagen, licorice : melicinkan kedutan, mengencangkan kontur wajah, menghalang kulit kendur, dan membentuk serat kolagen baharu.
 3. Minyak badam, vitamin C : melembapkan, membersihkan, menambah vitamin kepada kulit, mempercepatkan pertumbuhan semula, menyelesaikan masalah pigmentasi.
 4. PEPHA®-TIGHT : suatu kompleks mikroalga dengan kesan mengangkat yang berpanjangan. Mengurangkan kedutan, melindungi kulit daripada pengaruh luaran.
PESAN SEKERANG

Cara menggunakannya Rechiol

RECHIOL untuk meremajakan: keremajaan yang tertumpu pada kulit anda!

 • Bersihkan wajah anda daripada sebarang solekan, lapkan dengan tuala kering.
 • Goncang dengan baik sebelum menggunakannya.
 • Sapukan krim pada muka, leher dan bahagian décolleté.
 • Berikan masa untuk ia menyerap.

Pendapat profesional

Kulit licin tanpa suntikan menjadi amat popular dalam industri kecantikan disebabkan oleh sejenis produk inovatif: krim anti-penuaan RECHIOL. Kompleks mineral microalga yang dipatenkan ini melicinkan walaupun kedutan usia yang paling dalam. Kesannya sama dengan suntikan Botox tetapi tanpa kontraindikasi atau kesan sampingan. Ekspresi wajah dipelihara, dan sintesis kolagen serta elastin dinormalisasi untuk meningkatkan keanjalan kulit. Saya telah mengesyorkan RECHIOL untuk masa yang lama – pelanggan saya sangat berpuas hati.

Arissa Ariffin, pakar kosmetologi terkemuka di Pusat Peremajaan Klinik Malaysia

Pada usia 46 tahun, saya kelihatan 30 tahun terima kasih kepada Rechiol Tiada pakaian atau gaya rambut yang mampu membuatkan wanita nampak cantik jika wajahnya tidak memancarkan kejelitaan dan keremajaan. Kedutan tidak boleh disembunyikan dengan solekan. Krim RECHIOL membantu saya kekal muda, tahun demi tahun. Tidak seperti suntikan dan pembedahan Botox, RECHIOL tidak mengubah ekspresi wajah – jadi saya yakin sepanjang masa. Dan yang paling penting, kedutan sudah hilang sehinggakan usia sebenar saya kekal sebagai rahsia :)

Margaret Teoh pelakon, pengacara televisyen

Komen daripada wanita yang berjaya mengembalikan keremajaan:

Emilia Azalan 41 tahun

Saya takut untuk mencuba suntikan BOTOX kerana saya tidak pasti dengan RISIKO KESIHATAN. Rakan saya, yang merupakan pakar kosmetik, memberitahu saya mengenai krim RECHIOL. Saya memesannya dalam talian dan membayar untuknya semasa penghantaran: 2 minggu kemudian, kedutan saya mula menjadi licin dan kontur muka saya berbentuk semulajadi dan tegang.

Angelina Hussain 36 tahun

Saya suka ketawa – tetapi ia menyebabkan kedutan. Dan kedutan muka yang tidak berbahaya itu menjadi makin mendalam hari demi hari… Saya telah menggunakan RECHIOL selama hampir sebulan dan kedutan saya hampir hilang. Saya sangat mengesyorkannya.

Maria Osman 62 tahun

Saya sentiasa mencari produk yang sesuai untuk kulit saya… jadi saya cuba krim RECHIOL. Lihat: Saya rasa saya telah kehilangan 10 tahun! Kesan “kaki gagak” dan kedutan di sekitar bibir telah hilang. Saya telah menemui produk wajah yang berkesan! DAN harganya juga berpatutan!

Bagaimana kami bekerja

 1. Lengkapkan borang pesanan
 2. Tunggu untuk panggilan dari ejen kami bagi mengesahkan pesanan anda
 3. Tiada pra-pembayaran
 4. Bayar semasa penghantaran
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: