Slimfit Green Coffee untuk penurunan berat badan: mengurangkan lemak badan pada badan

Slimfit Green Coffee untuk penurunan berat badan: mengurangkan lemak badan pada badan

Turunkan berat badan secara semulajadi

 • Dapat mengawal tekanan darah tinggi dan kolesterol
 • Membakar lemak dengan cepat dan mencegah penuaan
 • Ia adalah anti-kanser dan anti-tumor
 • Meningkatkan sistem metabolisme badan
PESAN SEKERANG

Apa itu kopi hijau?

Bijirin kopi hijau di akstrak secara semulajadi di keringkan dan di pasarkan kepada pengguna. Kafein dan asid klorogenik adalah bahan utama yang terdapat didalam bijirin kopi hijau Asid klorogenik adalah bahan aktif utama dalam kopi hijau. selain daripada itu kopi hijau juga mengandungi banyak manfaat dan fungsi untuk badan.

Slimfit Green Coffee untuk penurunan berat badan: mengurangkan lemak badan pada badan

PESAN SEKERANG

BAHAN-BAHAN UTAMA DALAM KOPI HIJAU

 1. KLOROGENIK ASID. Asid klorogenik mengaktifkan dan meningkatkan pembentukan asid lemak di hati, memudahkan pecahan lemak dalam usus sekaligus dapat menghalang daripada diserap ke dalam aliran darah.
 2. Tannin. Bahan ini meningkatkan keupayaan pencernaan, yang boleh menghilangkan cecair yang berlebihan dan membersihkan badan secara semulajadi.selain itu ia juga mengandungi sistem imun yang kuat.
 3. Komponen mikro. Bijirin kopi hijau asli. Ia mengandungi paras asid klorogenik yang tinggi. Bahan kimia ini dipercayai mempunyai manfaat kesihatan yang tinggi. Ianya mampu menurunkan tekanan darah tinggi, menstabilkan tekanan darah.
 4. Kafein. Kafein adalah antioksidan semulajadi yang kuat. Ia menguatkan dinding saluran darah dan mempercepatkan proses regenerasi kulit, melindungi tubuh daripada radikal bebas. Walau bagaimanapun, kafein% tidak terlalu tinggi.
 5. Fiber. Serat sayur dalam perut melegakan selera makan anda dan menormalkan sistem pencernaan anda.
 6. Vitamin C. Meningkatkan fungsi perlindungan badan dan menguatkan dinding pembuluh darah.ia juga dapat mencaikan lemak tepu yang terdapat didalam badan anda.

Anda boleh menggunakan Green Coffee bersama Yogurt atau dalam Minuman Lain!
Anda pasti gembira dengan kehilangan Berat badan anda!!

Mulakan hari ini!

Mulakan hari anda dengan 20 minit sebelum sarapan pagi dengan Dengan secawan kopi hijau dan 20 minit sebelum makan malam. Dengan ini anda akan menikmati seluruh hari anda.

 • Meningkatkan kekuatan badan
 • Tidak akan meletihkan badan anda
 • Mengurangkan lemak badan pada badan
 • Meningkatkan metabolisme

Slimfit Green Coffee untuk penurunan berat badan: mengurangkan lemak badan pada badan

Pagi dan malam

Detox pagi Kopi
Ambil setiap hari 20 minit sebelum sarapan pagi. Ia menguatkan badan dan dapat memberi tenaga.selain daripada itu juga ia mampu membakar lemak dengan cepat dalam badan dan mengurangkan selera makan anda.

 

Detox malam Kopi
Ambil setiap malam 20 minit sebelum makan malam .Ia mampu mengurangkan keradangan dalam badan dan berasa selesa selepas makan.

Bagaimana kopi hijau boleh mengurangkan berat badan

Bahan aktif utama dikatakan sebagai asid koloroganik. Sesetengah kajian manusia telah menunjukkan bahawa ia boleh melambatkan penyerapan gula dari saluran pencernaan, yang mengurangkan gula dan insulin terpantul dalam darah. Berat badan, kehilangan lemak yang diserap oleh diet, mengurangkan lemak yang tersimpan dalam hati dan hormon adiponektin meningkatkan fungsi pembakaran lemak. Asid klorogenik juga menunjukkan peningkatan paras kolesterol dan trigliserida dalam tikus. Ini adalah faktor risiko penting untuk penyakit jantung.

Arahan

Mulakan hari anda dengan Slimfit Green Coffee 20 minit sebelum matahari terbenam. Anda boleh menyediakan kopi hijau sendiri jika perlu. Ia sangat mudah untuk ditubuhkan. Dengan 200 ml / 1 cawan air panas atau air suam anda perlu membuat seperempat Velnus Green Coffee Powder. Jika anda mempunyai masalah asid, anda boleh minum kopi hijau 15 minit selepas sarapan pagi. Pada sebelah petang, 2 jam sebelum makan malam. Minum kopi hijau seperti biasa. Bergantung pada metabolisme anda, anda boleh meningkatkan jumlah kopi hijau. Minum kopi selama 2 jam sebelum tidur.

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: