Sunckey untuk kebersihan intim: basuh halus

Sunckey untuk kebersihan intim: basuh halus

Apabila ia berkaitan dengan kebersihan, wanita mempunyai satu tempat yang harus mereka ambil perhatian. Cucian harian lembut Sunckey telah dirumus khas untuk membersihkan kawasan feminin anda untuk membantu mengekalkan keseimbangan pH yang normal.

 

PH yang rendah di kawasan itu membantu melindungi daripada kerengsaan dan ini boleh menjadi kecewa dengan pembersihan biasa dan gel mandi. Cucian wanita Sunckey, dengan aroma yang menyenangkan dan ekstrak aloe vera yang menenangkan, memberikan kesegaran yang tahan lama sepanjang hari.

Bagaimana ia lebih baik daripada sabun biasa
Sabun tetap yang tidak direka untuk kulit yang sensitif di sana sebenarnya akan mengeringkan kulit dan merosakkannya daripada membersihkannya. Mereka mempunyai bahan-bahan yang lebih keras yang tidak berfungsi dengan kulit di sana.

 

Mengapa menggunakan basuh feminin?
Cuci semacam ini membantu mengimbangi tahap pH kulit di kawasan swasta, yang seterusnya membantu mencegah kegatalan dan pencemaran bakteria di kawasan tersebut. Ia juga menyokong pertumbuhan bakteria yang baik, yang penting untuk kulit di sana.

 

Kenapa menggunakan Sunckey] mencuci feminin?
Kulit di kawasan peribadi anda memerlukan penjagaan khas, terutamanya apabila terdapat kebersihan. Kawasan itu mempunyai pH yang berbeza dari kulit anda yang lain.

Sunckey untuk kebersihan intim: basuh halus

Mencuci dengan sabun biasa dan gel mandi sebenarnya boleh membawa kepada ketidakseimbangan pH, yang akan membuat anda terdedah kepada jangkitan, bau busuk dan gatal-gatal, yang pasti anda mahu mengelakkan.

Dan jika anda sudah menderita salah satu daripada ini dan mengalami ketidakselesaan, membasuh dengan sabun biasa dapat membuat keadaan lebih teruk. Sunckey] mencuci feminin telah direka khas untuk menjaga kawasan feminin anda.

PESAN SEKERANG

Testimoni:

Saya membeli ini untuk mencuba kerana ia adalah seimbang dan mempunyai banyak bahan organik. Ia tidak merengsakan kulit saya dan mempunyai bau cahaya. Saya sangat suka bahawa ia berbuih hebat.

Katie Black

Cuci lembut ini membantu saya untuk mengimbangi tahap pH kulit saya. Saya telah merasa segar setiap hari dan menggunakannya dua kali sehari. Formula dan bau yang hebat.

Edith Clayton

Saya terkejut melihat bagaimana produk ini berfungsi untuk saya. Saya ragu-ragu untuk membeli perkara-perkara baru, kerana saya mempunyai kulit yang sangat sensitif dan kawasan feminin saya sangat rapuh. Saya bekerja hebat.

Anna Norman

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: