Sweet Shape untuk penurunan berat badan: membantu mengurangkan lemak badan

Sweet Shape untuk penurunan berat badan: membantu mengurangkan lemak badan

     Suatu produk yang membantu anda menurunkan berat badan

  • PELANGSINGAN SELAMAT
  • TURUN SEHINGGA 7 KG DALAM SEBULAN *

* Bergantung kepada berat badan asal anda

PESAN SEKERANG

Jaminan kualiti dan keselamatan produk

  1. Hilangkan 5-7 kg berat badan
  2. Komposisi semula jadi
  3. Tidak mengganggu sistem kardiovaskular atau sistem saraf anda
  4. Membantu mengurangkan lemak badan

Sweet Shape untuk penurunan berat badan: membantu mengurangkan lemak badan

PESAN SEKERANG

Mengapa anda mengalami kenaikan berat badan?

Berapa kali anda pernah diberitahu bahawa punca utama kepada berat badan berlebihan adalah kegagalan hormon, gaya hidup tidak aktif dan ekologi yang tidak baik? Namun, itu hanyalah faktor tidak langsung sahaja.

 

Dalam 90% kes, berlebihan berat badan – adalah akibat langsung daripada pemakanan yang kurang baik dan tidak sempurna!
Banyak produk yang anda beli di pasar raya (daging, susu, sayuran) mengandungi bahan pengawet, perasa, penambah perisa dan pewarna buatan. Komponen kimia ini boleh mencetuskan masalah-masalah seperti pencernaan, menggalakkan pemendapan lemak, pengumpulan bahan toksik dan masalah lain.

Komen Pakar pemakanan

Sweet Shape untuk penurunan berat badan: membantu mengurangkan lemak badan

«Makan 1 sachet secara terus. 2 sachet sehari:pagi dan petang. Ambil satu sachet 30 minit sebelum makan. Gunakan 5 hari secara berterusan diikuti 2 hari rehat, dan ulang. Tidak lama selepas itu anda akan merasakan perbezaannya – dalam satu minggu, masalah perut dan pencernaan akan berkurangan dan berat badan akan beransur-ansur menurun. Apa yang menariknya adalah komposisi yang unik ini telah dihasilkan oleh Institut Pemakanan. Kompleks vitamin semulajadi adalah lebih selamat daripada ubat sintetik. Gabungan taurin, kafein dan ekstrak guarana boleh dianggap sebagai kelebihan nyata bagi semua orang yang ingin menurunkan berat badan, kerana kompleks tersebut menyingkirkan cecair yang berlebihan dari tubuh dan membantu mengurangkan lemak pada tempat-tempat yang bermasalah.»

Khadijah Arman

Kekurangan unsur pemakanan penting (mikronutrien) menyebabkan berat badan berlebihan!

Anda mungkin berfikir bahawa komponen ini tidak mempunyai kesan yang signifikan terhadap penurunan berat badan.
Tetapi penemuan saintifik menyatakan sebaliknya!

Maklum balas daripada pelanggan kami

Sangat menakjubkan bahawa saya boleh berasa kenyang tetapi masih menurunkan berat badan dalam satu bulan! Saya sangat gembira dengan Sweet Shape. Ia sangat lazat, selera makan berkurangan, lemak pada perut telah hilang. Ini adalah produk pertama yang membantu saya kehilangan 13 kg! Pada mulanya, berat badan hanya turun sedikit, tetapi kemudian saya mula turun satu kilo sehari.

Rozalin Husin, 24 tahun

Sejujurnya, saya nak turunkan berat badan disebabkan oleh anak perempuan saya, kerana saya tak dapat berlari dan bermain dengannya seperti biasa, malah membongkok pun menjadi satu masalah buat saya. Saya dengan mudahnya berjaya turunkan lebih daripada 10 kilogram dan mula pergi ke gym. Sweet Shape adalah produk yang hebat. Malah sekarang saya masih meminumnya jika saya terlepas latihan senaman atau makan terlalu banyak semasa cuti.

Nik Razak, 32 tahun

Sweet Shape sangat meletup! Di tempat kerja, saya minum Sweet Shape dengan semua rakan akauntan saya. Selepas beberapa hari, saya tak berasa inginkan makanan ringan lagi, kerana saya sentiasa berasa kenyang dan bertenaga. Rakan-rakan saya kehilangan kira-kira 10-14 kg sebulan! Saya turun berat badan yang paling banyak – 25kg dalam masa 2 bulan. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada pengilang!

Ana Mohd, 47 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: