Varius: menghilangkan daripada urat varikos

Varius: menghilangkan daripada urat varikos

DENGAN PENGGUNAAN KRIM PADA JANGKA PANJANG:

 • Membantu menyembuhkan ulser
 • Menggalakkan peredaran darah yang betul
 • Membantu sempit dan menguatkan dinding pembuluh darah
 • Membantu mengurangkan keterukan kaki
 • Membantu mencegah pembekuan darah
 • Membantu meningkatkan fungsi injap vena
 • Memperbaiki saliran tisu
PESAN SEKERANG

Krim anti vena varikos Varius

Rawatan penuh yang menghalang berlakunya vena varikos. Cukup hanya untuk menggunakannya! Menghilangkan penampilan varikos, menyentuh kulit, dengan selamat dan berkesan menguatkan dinding urat. Cara terbaik untuk mencegah dan merawat urat, yang sudah kelihatan. Adalah kalangan menyelamat, yang anda akan perlu mencari sebelum!

Varius: menghilangkan daripada urat varikos

PESAN SEKERANG

PUNCA-PUNCA VENA VARIKOS:

 • Varikos dengan genetik, yang diwarisi daripada ibu dan bapa
 • Gaya hidup yang tidak aktif, kekurangan pergerakan dan latihan fizikal
 • Diet moden, kekurangan serat
 • Sesetengah pakaian dan tumit tinggi yang mengganggu peredaran darah normal
 • Tabiat buruk
 • Beban kerja dan sukan yang berlebihan
 • Persediaan hormon, seperti kontraseptif, ubat-ubatan sejuk, dan lain-lain

Bagaimana krim berfungsi:

Berkat formula yang unik, Varius selamat dan berkesan. Menghilangkan gejala keradangan yang biasa, melegakan kesakitan. Dengan penggunaan biasa, krim boleh meningkatkan peredaran darah dan juga menguatkan dan mengubati urat. Varius juga menghilangkan gejala-gejala lain, seperti benjolan angsa, tangan dan kaki yang sejuk, keletihan; berat juga sangat penting dalam kes ini.

Pendapat pakar:

Saya tidak akan sedih mengulangi betapa pentingnya menggunakan krim anti varikos untuk merawat penyakit ini! Dengan sukar untuk memaksimumkan keberkesanannya, terutamanya jika ia adalah formula eksklusif Varius. Krim ini telah diuji secara klinikal dan membawa hasil yang tidak dijangka kepada pesakit.

 

Anda boleh menggunakannya di rumah, lebih baik setiap hari, mudah digunakan: hanya sapukan dengan gerakan urut ke tempat yang diperlukan. Kesannya akan kelihatan tidak lama lagi. Pesakit mengesahkan bahawa sakit, keletihan tangan, kaki, dll. penurunan. Saya cadangkan Varius kepada semua orang!

Agus Suradhana

Pada saya sering bertanya, apa krim anti varikos yang paling berkesan, dipercayai dan selamat untuk ibu-ibu muda dan wanita tua. Saya menasihati krim Varius!

 

Dalam amalan, hanya krim ini memberikan peningkatan sebenar, menghapuskan gejala yang menyakitkan dan meningkatkan penampilan urat hari demi hari. Banyak salap kimia boleh menyebabkan alahan, tetapi Varius mengandungi hanya bahan semulajadi. Anda harus cubanya!

Hasna Waullina

Varius: menghilangkan daripada urat varikos

Memberi perhatian kepada komponen aktifnya!

 • Trigliserida Capric mempunyai kesan anti-radang;
 • Minyak Biji Anggur mengandung proanthocyanidins – ini adalah antioksidan kuat yang boleh mengikat bebas radikal dan menguatkan dinding saluran darah, menjadikannya lebih elastik dan tegangan;
 • Allantoin anti radang, juga merupakan anestetik tempatan;
 • Vitamin E Acetate (Alpha Tocopheryl Acetate) mempunyai kesan antioksidan, terlibat dalam metabolisme tisu.

Produk ini mengandungi vitamin B1, B5 dan C, yang membantu menguatkan dinding urat.

Pendapat pengguna:

Selepas kehamilan dan melahirkan anak, saya mula menghadapi masalah dengan peredaran darah di kaki saya: kaki saya sangat sakit dan terdapat vena varikos.Saya pergi ke phlebologist, yang menasihatiku krim dari varikos, yang perlu digunakan dua kali sehari.

Lima hari kemudian, keadaan urat saya telah bertambah baik, kulit menjadi normal seperti sebelum ini dan vena varikos hilang. Kaki tidak lagi sakit dan bengkak hilang. Saya terus merawat, kini saya lebih baik.

Butsaina Iftitah
28 tahun

Dalam kes saya, urat varikos adalah masalah kronik. Saya telah mencuba pil, krim dan gel selama sepuluh tahun, tetapi satu-satunya, yang dibantu saya ialah krim Varius. Ini adalah krim yang sangat baik, yang cepat diserap dan bertindak cepat. Sekarang saya tidak mempunyai rasa terbakar. Selain itu, ia tidak menyebabkan reaksi alahan, dan saya cenderung kepada alahan!

Edema dan keradangan hilang secara beransur-ansur, tidak secepat yang saya mahu, tetapi saya terlupa tentang mereka selama-lamanya! Belum lagi fakta, bahawa kakiku menjadi lebih ringan. Walaupun saya sering menggunakannya, saya tidak membiasakannya

Ilmi Suhaima
47 tahun

Saya adalah peringkat kedua vena varikos, urat-urat yang sangat ketara, kaki saya bengkak, dan kulit saya sangat kering. Anak perempuan saya membeli krim ini, tetapi saya tidak fikir, bahawa ia akan menjadi sangat berkesan, kerana cara lain tidak membantu saya. Saya selalu menggunakan krim selama hampir setahun, dan keputusannya mengagumkan! Kulit saya telah menjadi lebih baik, lebih meriah dan terhidrat dengan baik. Rasa sakit dan bengkak hilang secara beransur-ansur, satu bulan kemudian urat-urat yang kelihatan hilang, dan mereka yang kelihatan menjadi halus. Saya sangat gembira dengan hasilnya!

Mawaddatu Shifwa
58 tahun

Isteri saya sering memarahiku, kerana saya mempunyai urat yang kelihatan, dan saya tidak menghiraukan ini. Mereka berada di tangan saya, tangan saya sentiasa sejuk. Dia membelikan saya krim ini dan memohonnya.

Saya suka apabila dia sapukannya, kerana dia membuat saya urut dan krim mempunyai kesan pemanasan, yang memudahkan saya, kerana tangan saya selalu sejuk. Selepas 10 hari nada kulit saya berubah dan urat menjadi kurang ketara. Saya sangat gembira, kerana saya berasa lebih baik, rasa sakit telah hilang!

Rizki Satulddin
65 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: