B-Flexer untuk sendi: akan mengembalikan kesihatan anda tanpa pembedahan atau ubat-ubatan

B-Flexer untuk sendi: akan mengembalikan kesihatan anda tanpa pembedahan atau ubat-ubatan

 • Menghalang pemendapan garam
 • Mengubati sendi dan tisu
 • Menghilangkan sakit dan bengkak

BAGAIMANA PRODUK INI BUKAN SAHAJA MENGUATKAN TETAPI JUGA MEMULIHKAN SENDI?

Sendi kita terdedah kepada beban yang berat setiap hari
B-Flexer mengandungi bahan yang meningkatkan penghasilan kolagen badan. Protein ini akan menjana semula dan memulihkan tisu penghubung yang mudah haus dan koyak.

Pengekalan kalsium
Apabila umur meningkat, kehilangan tulang menyebabkan kepadatan tulang yang rendah. B-Flexer tidak mengekstrak kalsium daripada badan tetapi menggunakannya untuk menguatkan sendi dan tendon tulang belakang, kartilej bentuk-C dan kedua-dua tulang kecil dan besar.

Pencegahan
Jika anda tidak mempunyai masalah yang teruk, ia masih boleh menguatkan badan dan membekalkan anda dengan nutrien.

PESAN SEKERANG

B-Flexer untuk sendi: akan mengembalikan kesihatan anda tanpa pembedahan atau ubat-ubatan

Apa yang menyebabkan krim ortho B-Flexer sangat berkesan?

 • Ekstrak propolis. Melegakan bengkak dan sakit, mempunyai kesan veinotonik yang kuat, dan membantu melarutkan darah beku. Membantu secara aktif membaiki tisu, mengaktifkan proses metabolik.
 • Bisa lebah. Meningkatkan pengaliran mikro darah, melegakan kekejangan otot.
 • Lilin lebah. Mengandungi ciri-ciri pertumbuhan semula dan pembekuan darah.
 • Ekstrak Horse chestnut. Merangsangkan aktiviti pencairan darah, meningkatkan penghasilan antithrombin, merangsangkan pengisian vena, terutamanya apabila berlaku perubahan patologi, merendahkan kelikatan darah, mengandungi tindakan anti bengkak.
 • ap Pokok Sedar. Meningkatkan pengaliran dalam pembuluh darah, melegakan bengkak, meningkatkan aliran darah, membantu menghilangkan darah beku. Memulihkan dan menguatkan sendi dalam kes artritis dan artrosis.
 • Minyak zaitun. Ubat semula jadi, yang mana merangsangkan pengaliran dan menyerap dengan baik.
 • Ekstrak lebah. Melegakan bengkak dan sakit bagi penyakit sendi, rawan dan tendon.
 • Ekstrak lilin kupu-kupu. Mengetona dinding otot bagi vena keliling sendi, menjadikannya kenyal dan elastik, dan membantu mempercepatkan kadar metabolisma.

Bahan-bahan tambahan termasuk vitamin (cth vitamin B1, B5 dan C), yang mempunyai kesan pengukuhan pada urat di dinding otot dan pertumbuhan semula tisu, serta bahan-bahan yang mempunyai vasodilatori dan sifat tahan sakit. Varicosis mengurangkan kebolehtelapan tisu, itulah sebabnya kepekatan koagulan mestilah cukup tinggi.

B-Flexer untuk sendi: akan mengembalikan kesihatan anda tanpa pembedahan atau ubat-ubatan

Menggunakan B-Flexer adalah tidak menyakitkan dan mudah. Hanya:

 • Goncang sebelum guna.
 • Pegang pada jarak 15 cm dari kawasan yang ingin dirawat dan sembur sebanyak 2-3 kali.
 • Basuh tangan selepas menggunakannya!
 • Ulang tiga kali sehari!
PESAN SEKERANG

Ulasan bagi krim ortho B-Flexer

Aku ni penulis skrin, so tak boleh gak nak kata aku ni buat banyak kerja fizikal seluruh hidup aku. Walau bagai mana pun, beberapa tahun kemudian aku mula sakit pada pergelangan tangan semasa aku menulis. Aku tak berani nak jumpa doktor(Walau pun bini aku paksa), jadi aku terjumpa produk ini atas talian. Aku memang kagum benda sekecil krim B-Flexer boleh memberi kesan besar dalam hidup aku. Belilah! Belilah sekarang!

Seng Chong, 58 tahun, Butterworth Penang

Sendi aku mula retak dan sakit, doctor aku cadngkan B-Flexer ni. Aku beli dana mat gembira aku dengar nasihat professional beliau. Pertama, krim tu hilangkan sakit dan tekanan pada pergelangan tangan aku; kemudian retakan dah hilang. Aku boleh jadi normal semula dan dah tak fikir pada penyakit aku ini. Aku nak pesan untuk mak aku juga – Dia pasti sukainya.

Nadia, 34 tahun, Shah Alam Selangor

Semasa muda, saya amalkan latihan intensif dalam angkat berat. Tambahan pula, saya kerja separuh masa dalam bidang pembinaan. Tekanan yang tinggi mula memberi kesan pada sendi dan rawan. Apabila umur 40 tahun, kesakitan lutut dan bahagian bawah belakang saya mengganggu kehidupan saya hamper setiap hari; apa-apa kerja fizikal atau perubahan cuaca akan memberi kesan pada kesihatan saya. Saya pun cubalah krim tersebut. Ia mujarab! Sakit berkurangan, dan semakin jarang ia datang kembali.

Vijay, 35 tahun, Cyberjaya Selangor

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: