Collamask untuk peremajaan kulit: memastikan segala-galanya di bawah kawalan!

  • Melegakan perasaan kekeringan dan ketegangan
  • Menghilangkan kerengsaan dan kemerahan
  • Menghapuskan tanda-tanda keletihan
PESAN SEKERANG

Kesan krim goji

Collamask untuk peremajaan kulit: memastikan segala-galanya di bawah kawalan!

Ia adalah terbukti secara klinikal bahawa Collamask menghentikan proses penuaan kulit dan mengawal sel-sel epidermis. Pelbagai vitamin dan mineral, serta biotin dalam formulanya, membentuk molekul berat yang menembusi lapisan kulit yang lebih dalam – itulah sebabnya Collamask memberikan hasil yang optimum.

Pesan Collamask menembusi lapisan kulit yang lebih dalam dan bertindak dari bahagian dalam, mencetuskan pengeluaran kolagen yang melicinkan kedutan. Komponen aktifnya menenangkan kulit dan mengurangkan kemerahan dan kerengsaan. Asid amino membolehkan penyembuhan kerosakan mikro kulit, melegakan keradangan dan merangsang pertumbuhan semula kulit. Keseimbangan pH semulajadi dipulihkan dan kulit menjadi lebih elastik. Bengkak dan jejak keletihan akan hilang.

10 TAHUN LEBIH MUDA DALAM 14 HARI ADALAH MUNGKIN! CARA PENGGUNAAN

  • LANGKAH 1 Bersihkan kulit muka.
  • LANGKAH 2 Sapukan krim dengan pergerakan bulat, mengelakkan kawasan kontur mata.
  • LANGKAH 3 Kulit anda akan kelihatan lebih tona dan sangat terhidrat. Krim ini tetap aktif selama 24 jam selepas penggunaan.
PESAN SEKERANG

PENDAPAT PAKAR

Apabila kami mencipta produk penjagaan muka, kami lebih suka menggunakan bahan semula jadi. Syarikat Hendel menggunakan kaedah inovatif untuk mencipta produk penjagaan muka yang terkenal. Sebelum memasuki pasaran, kosmetik kami tertakluk kepada ujian dermatologi dan klinikal. Collamask terbukti bahawa sangat berkesan dalam mengurangkan kedutan dan peremajaan kulit.

Dr. Herman Wijaya M.D., Pakar Dermatologi

KOMEN

Saya suka perubatan tradisional Cina kerana 5000 tahun sejarah membenarkannya untuk mengetahui cara terbaik untuk mengekalkan kecantikan kulit. Saya berusia 50 tahun dan baru-baru ini saya rasa bahawa kulit saya telah hilang keanjalannya. Saya mempunyai kedutan yang teruk dibahagian mata saya. Pakar kecantikan saya mengesyorkan saya untuk mencuba Collamask, katanya ia adalah produk inovatif yang menggunakan salah satu ramuan utama dari ubat Cina – beri goji. Selepas 2 minggu, kulit saya menjadi semakin licin dan kedutan sudah hilang. Sekarang saya menggunakannya setiap hari.

Masuria, 50 tahun

Saya suka cuba produk baru, jadi saya cuba Collamask, produk anti-penuaan yang inovatif. Saya dah hampir 60 tahun, dan wajah saya tetap nampak muda sehingga sekarang. Tekstur krim adalah ringan, tidak melekit, ia cepat diserap dan melicinkan kedutan, dan kesannya dapat dilihat dalam beberapa minggu. Ia adalah produk terbaik yang pernah saya cuba.

Sutra, 58 tahun

Saya mengesyorkan Collamask kepada wanita dalam semua peringkat umur, ia memang berkesan. Beri goji mempunyai sifat ajaib, jadi ia adalah tidak menghairankan ia menghilangkan kedutan. Saya dapat krim dari emak pelajar saya sebagai hadiah. Memang, saya tidak pernah lihat kesan seperti ini. Kulitnya lebih licin dan kedutan sudah hilang. Saya sudah guna selama dua minggu, dan hasilnya adalah jelas.

Kesuma, 42 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: