Everlift anti kedut: sekutu utama dalam perang melawan penuaan

Everlift anti kedut: sekutu utama dalam perang melawan penuaan

  • Mengurangkan Kedutan
  • Mengembalikan Keanjalan Kulit
  • Ketatkan kontur
PESAN SEKERANG

EVERLIFT – INOVASI DAN HASIL

Krim Everlift untuk sifat anti-kedut dan pelbagai komposisi yang berkuasa dan menarik!

Iaitu, Everlift secara aktif merangsang pengeluaran kolagen dan penjanaan semula “matriks” antara sel. Disebabkan ini, kedutan tiruan pada dahi, mulut dan mata (kaki gagak) kelihatan licin. Everlift adalah koktel yang mengagumkan untuk pembetulan lipatan nasolabial dan glabellar.

Mengandungi bahan-bahan yang direka untuk “meningkatkan jumlah” di tapak pendedahan, yang mengisi kedutan dan lipatan dari dalam, “menolak” kulit ke belakang. Dan ia juga “melegakan” pengecutan mikro otot untuk mengelakkan otot daripada mengerutkan kulit di antara kening.

Everlift mengandung Niacinamide yang kaya akan polisakarida, yang membantu mempertahankan kelembapan dan menghidrasi kulit.

Ia menghalang pecahan kolagen, dengan kata lain, melawan penuaan dengan melindungi sel daripada kerosakan. Merangsang peredaran darah dalam limfa untuk melegakan bengkak, beg dan lingkaran hitam di bawah mata. Menguatkan struktur kulit, menegangkan kelegaan, bujur muka, kerana penghasilan kolagen dan elastin semulajadi.

Everlift anti kedut: sekutu utama dalam perang melawan penuaan

PESAN SEKERANG

KEMBALI KE TAHUN & KEREMAJAAN YANG LEBIH BAIK

  • Pullulan
  • Retinol
  • Aloe vera Leaf
  • Porphyridium cruentum

3 KESAN HEBAT Everlift!

Selepas 40 tahun, pertumbuhan semula sel mula perlahan. Semakin banyak kedutan muncul, kulit kehilangan ketegasan, dan kontur wajah menjadi kurang jelas. Everlift ialah rawatan anti-penuaan revolusioner yang direka khas untuk penjagaan kulit penuaan. Tiga tindakan Everlift disahkan oleh kajian klinikal berskala besar

1.183 wanita
Menyedari pengurangan ketara dalam kedutan dan garisan (77%), di sudut mata (56%) dan di dahi (76%)

1321 wanita
Hasil yang boleh dilihat Tona kulit bertambah baik (+ 65%), lebih padat (+ 54%) dan terhidrat selama 48 jam.

927 wanita
Jumlah lipatan nasolabial diisi, jumlah tulang pipi dipulihkan (+ 41%). Bujur muka nyata lebih jelas, kulit diketatkan dan dipenuhi dengan kelantangan.

Everlift anti kedut: sekutu utama dalam perang melawan penuaan

PENDAPAT BEBAS KOSMETOLOGI

Jika saya berada di tempat pakar kecantikan anda, maka sudah tentu saya akan cuba menawarkan maksimum yang saya boleh dan apa yang tersedia untuk teknologi kecantikan: botox, plasmolifting, pengisi, dll. Tetapi, sebagai seorang, sebagai seorang wanita, saya faham bahawa dengan Everlift, semua prosedur ini boleh ditangguhkan selama 6 tahun lagi.

Rose Osman. Pakar kosmetik-dermatologi. 18 tahun pengalaman praktikal

Saya mengesyorkan meluangkan masa anda dengan suntikan, pembedahan dan campur tangan trauma yang lain. Tinggalkan idea ini selama 20 tahun Cuba Everlift dan dalam masa 1 bulan anda akan faham bahawa revolusi dalam perubatan estetik telah berlaku. Cosmeceuticals (kosmetik perubatan) adalah masa depan kecantikan dan keremajaan, yang boleh kita gunakan sekarang dan nikmati hasilnya.

Ming Lie. Penolong Kanan Pakar Bedah Plastik. 7 tahun latihan

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: