FruThin: rahsia mudah untuk penurunan berat badan yang berjaya

FruThin: rahsia mudah untuk penurunan berat badan yang berjaya

 • Membantu memperkukuhkan semula proses pembakaran lemak
 • Sumber tenaga hebat untuk sepanjang hari
 • Menghalang pengambilan kalori berlebihan
 • Melembutkan kulit, menghilangkan kesan regangan
 • Mempercepatkan metabolisme
PESAN SEKERANG

Bahan-bahan Semula jadi

 1. BUAH MULBERI UTARA. Satu harta bernilai Utara, buah mulberi mempunyai 15 kali lebih banyak vitamin C berbanding buah oren dan 3 kali lebih banyak provitamin A seperti lobak.
 2. BUAH BERI PODOFILUM. Podofilum – tumbuhan yang tumbuh secara liar di hutan Scandinavia. Ia mempercepatkan metabolisme, melarutkan lemak dalam usus dan merendahkan paras kolesterol.
 3. VACCINIUM MACROCARPON (BEARBERRY). Buah kranberi Sweden yang mengandungi synephrine- satu bahan yang menghalang rasa lapar apabila badan sudah mengambil jumlah kalori yang mencukupi.
 4. BERI BIRU LIAR. Buah beri yang tumbuh berhampiran bulatan kutub. Ia mengandungi banyak polifenol, dan berkesan melawan kesan mengambil makanan berlemak

FruThin: rahsia mudah untuk penurunan berat badan yang berjaya

Setiap buah beri yang menjadi sebahagian daripada FruThin, dipetik secara manual di dalam hutan Scandinavia. Disebabkan ekologi yang sesuai, buah beri ini mengandungi lebih banyak vitamin dan unsur aktif biologi.

BAGAIMANA TABLET BERSINAR FRUTHIN BERFUNGSI

 • Ia melarut dan membakar lemak. Asid amino daripada buah beri dan polisakarida daripada Podofilum bekerjasama untuk memulakan semula metabolisme dan membakar lemak yang terkumpul di dalam organisma. Ia membuang toksin terkumpul dan cecair berlebihan daripada badan dengan cepat dan tanpa rasa sakit. Polifenol daripada buah beri biru dan mulberi merangsang penghasilan kolagen dan menjadikan kulit lebih tegang, berkesan dalam menghilangkan kulit kendur dan kesan regangan.
 • Ia mengawal selera. Synephrine dari bear berry dan kafeina menghalang penghasilan endorfin apabila mengambil makanan berlemak. Makanan ringan tidak akan membuat anda berasa lebih baik! Hasilnya, anda hanya akan mengambil kalori yang diperlukan untuk mengekalkan jisim otot dan berat anda.
 • Ia membersihkan organisma dan mempercepatkan proses metabolisme. Unsur aktif biologi buah mulberi utara mengeluarkan toksin daripada badan dan membersihkan vena daripada kolesterol. Ia meningkatkan metabolisme dan penghasilan hormon dan menormalkannya semula. Vitamin menguatkan sistem imun. Hasil penurunan berat badan akan dikekalkan untuk jangka masa yang lama.
 • Ia mempunyai kesan menguatkan semula. Selepas minum FruThin di waktu pagi, anda akan mendapat tenaga yang cukup sepanjang hari. Semakin aktif hari anda, semakin tinggi kalori yang dibakar, dan bersama-sama itu, anda juga akan kehilangan sentimeter berlebihan pada bahagian pinggang. Vitamin kumpulan B dan rasa enak tablet bersinar FruThin akan memberikan anda perasaan yang baik sepanjang hari
PESAN SEKERANG

CEPAT DAN EFISIEN

 • Tablet bersinar FruThin larut dengan cepat di dalam air dalam masa 60 saat.
 • Minuman yang manis dengan rasa buah beri hutan yang menghilangkan dahaga.
 • Kompleks cecair vitamin mula bekerja dengan serta-merta dan tidak mempunyai kesan sampingan ke atas perut.

Cara menggunakan:
Ambil 1 tablet setiap hari selepas sarapan atau semasa sarapan. Larutkan tablet bersinar di dalam segelas air (200 ml).

Setiap bungkusan mengandungi 10 tablet berbuak

FruThin: rahsia mudah untuk penurunan berat badan yang berjaya

PAKAR-PAKAR MENGESAHKAN KEBERKESANAN

Menurunkan berat badan – adalah prosedur yang sukar dan kompleks. Saya mengenal pasti tiga peringkat: pemulihan organisma, penurunan berat badan dan penggabungan kesan.

Tablet bersinar FruThin adalah berdasarkan buah beri hutan yang membolehkan anda menggabungkan tiga peringkat ini di dalam satu produk. Bahan-bahan semula jadi membantu penurunan berat badan yang selamat dan betul supaya berat badan berkurangan dalam masa 30 hari.

Peliknya, selepas menggunakan FruThin, tiada kulit kendur atau kesan regangan yang muncul. Sebelum ini, ramai pesakit kami perlu menjalani rawatan pembedahan yang mahal. Kini mereka mempunyai badan yang hebat dengan serta-merta selepas menurunkan berat badan.

Pakar Nutrisi, Shah Alam, A.

ULASAN PELANGGAN KAMI

Saya fikir disebabkan oleh gaya hidup sedentari saya dan kekurangan masa untuk menurunkan berat badan, ia mustahil untuk mendapat apa-apa hasil. Saya ternampak iklan FruThin, saya rasa tertarik dan memesannya. Saya sangat terkejut dengan kesannya – hilang 7 kg dalam masa 3 minggu. Tanpa senaman!

Hamiza, KL

Masalah berat badan saya bermula ketika saya berumur 14 tahun. Saya tiada kehidupan peribadi – saya sentiasa mengalami kemurungan. Pada umur 23 tahun, saya mempunyai berat 83 kg dengan tinggi 168 cm! Pada satu hari, ibu saya belikan saya tablet bersinar FruThin. Detik tersebut mengubah hidup saya. Dalam masa 40 hari, saya telah kehilangan 14 kg. Saya sangat takut yang kesan regangan dan kulit berlebihan akan muncul. Tetapi kulit saya kekal lembut dan halus.

Salina, JB

Saya sentiasa mengawal kalori saya, tetapi tahun lalu amat sukar bagi saya. Berat saya akhirnya naik sebanyak 11 kg. Saya telah pergi berjumpa pakar nutrisi yang berpengalaman – sukar untuk memilih diet yang betul untuk saya kerana saya mengalami gastritis. Dia mencadangkan saya untuk minum tablet bersinar FruThin. Doktor meyakinkan saya yang ia tidak berbahaya dan membantu saya dengan penurunan berat badan. Dia betul – saya telah mendapat berat saya semula dan penghadaman saya juga jauh lebih baik pada masa ini.

Yzie, Temerloh

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: