FungaXT dari kaki dan jamur kuku: cara mudah untuk melawan kulat kuku, gatal-gatal, dan rekahan kaki!

FungaXT dari kaki dan jamur kuku: cara mudah untuk melawan kulat kuku, gatal-gatal, dan rekahan kaki!

  • Mengubati fungus pada kuku dan kaki
  • Melegakan kegatalan dan mengelupas
  • Menghilangkan peluh dan bau tidak menyenangkan
  • Menyembuhkan rekahan pada kaki
PESAN SEKERANG

Bagaimana cara kerja krim FungaXT?

FungaXT dari kaki dan jamur kuku: cara mudah untuk melawan kulat kuku, gatal-gatal, dan rekahan kaki!

  1. Ekstrak kapur barus, menthol, lanolin dan St John’s Wort – menghilangkan kemerahan dan pengelupasan kulit. Kulit mendapat semlua warna semula jadi.
  2. Asid salisilik dan asid undesylenik – ia membunuh bakteria, membasmi kuman permukaan kulit dan mengekalkan tahap minyak yang normal.
  3. Propolis mempunyai kandungan antibakteria yang kuat.
  4. Minyak rosemary, thyme, almond dan tea tree membantu pertumbuhan semula kulit dan meningkatkan aliran nutrien ke kawasan yang terjejas. Kandungan kompleks 4 minyak ini mempunyai kesan penyembuhan, menenangkan dan membasmi kuman. Ia juga mencegah kulat kuku berulang.
  5. Krim melembapkan dan menyuburkan kulit kaki dengan sempurna, menghilangkan kekasaran, pengelupasan, dan menyembuhkan retakan.

Bagaimana krim FungaXT digunakan?

Selepas menggunakan, basuh kaki anda dengan sabun dan air, dan lap dengan bersih. Sapukan lapisan krim nipis di seluruh kaki. Lakukan seperti setiap malam sebelum tidur selama 30 hari. Anda akan melihat jari kaki anda menjadi merah jambu semula dan kulit anda sembuh!

PESAN SEKERANG

Bagaimana krim FungaXT lebih bagus dari produk anti-fungus yang lain?

FungaXT dari kaki dan jamur kuku: cara mudah untuk melawan kulat kuku, gatal-gatal, dan rekahan kaki!

Produk anti-fungus dibahagikan kepada dua jenis: sesetengahnya tidak membantu sama sekali dan ada yang akan membantu hanya apabila anda menggunakannya. Orang yang menderita kulat kuku harus selalu menggunakan krim dan sapuan… tetapi itu hal yang berlaku sebelum ini.

FungaXT mengubah keadaan secara radikal. Banyak ujian klinikal telah menunjukkan bahawa ubat ini berkesan merawat kulat pada kaki dan kuku. Setelah 1 kali rawatan kulat kuku disingkirkan dan tidak muncul lagi. Kesan kuat ini dicapai menggunakan bahan aktif semula jadi.

Pendapat Pakar

Produk ini terbukti berkesan untuk jangka masa panjang. Meskipun anda tidak mempunyai sebarang simptom, sangat berguna jika anda gunakan “FungaXT” sebagai langkah pencegahan. Fungus ataupun kudis kuku merebak dengan cepat! Hari ini anda rasa sedikit gatal dan mengelupas, keesokan hari anda berkemungkinan perlu ke klinik dan terpaksa mengambil antibiotik. Jangan bertangguh! Rawat masalah ini sekarang. Fungus juga berjangkit. Jika anda atau orang berhampiran dengan anda dijangkiti – seluruh keluarga boleh dijangkiti juga!

— Rayyan Megat
MD, Capital Clinic St. John. Ahli dematologi, pakar kecantikan, ahli mikologi.

Ulasan

Sebelum saya mempunyai FungaXT, tanggapan awal saya fungus kuku pasti akan datang kembali… Ia hilang untuk sementara waktu tetapi pasti akan menyerang lagi dan lagi… Saya telah mencuba pebagai ubat. Walaupun simptom hilang, fungus tersebut masih tersisa di kaki. Mujur saya jumpa dengan sorang doktor yang menyarankan saya untuk mencuba «FungaXT». Selama enam bulan, sehingga sekarang, tiada apa-apa yang menggangu saya.

Soo Win Lee

Kulit kaki saya lembut, macam kulit bayi! Saya selalu pergi ke kolam renang. Apabila saya mendapat tahu bahawa saya mempunyai fungus, saya tidak begitu terkejut – bilik mandi, bilik persalinan, semuanya sama dan seolah-olah klorin tidak membantu membasmi penyakit ini. Tetapi apa yang boleh kita buat kan? Semua gadis di bilik persalinan tahu bahawa tidak ada ubat yang lebih baik daripada “FungaXT”! Kami semua menggunakannya dan kini, tidak ada seorang pun yang dijangkiti!

Sharifah Fairuz

Kulat dapat menyesuaikan diri dengan produk yang kita gunakan untuk merawatnya. Kaki suami saya kuat berpeluh, dan kulat tidak mahu hilang dengan apa yang kami cuba setakat ini. Kami memilih “FungaXT” kerana ia mampu melawan peluh dan kulat. Rawatan selama 3 bulan. Masalah telahpun selesai!

Puan Adilah Shaari

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: