GrayOFF terhadap uban: ia mengembalikan warna asal rambut anda berbanding pewarna rambut

GrayOFF terhadap uban: ia mengembalikan warna asal rambut anda berbanding pewarna rambut

 • Memulihkan penghasilan melanin, memberi semula warna asal rambut
 • Sesuai untuk semua jenis dan warna rambut
 • Merawat rambut yang rosak dan rapuh
PESAN SEKERANG

Apa yang menjadikan penyembur GrayOFF begitu berkesan?

 1. GINSENG melambatkan kemunculan uban dan memulihkan penghasilan melanin, pigmen yang memberi warna semula jadi kepada rambut.
 2. AKAR LOVAGE mempunyai kesan perlindungan kepada folikel rambut, menghentikan proses penyahwarnaan rambut dan mengembalikan warna asal rambut.
 3. BIJAN sangat penting untuk penghasilan melanin, membolehkan warna semula jadi rambut anda dikembalikan.
 4. TUBER FLEECEFLOWER menguatkan folikel rambut, meningkatkan pigmentasi dan mempercepatkan pertumbuhan.

GrayOFF terhadap uban: ia mengembalikan warna asal rambut anda berbanding pewarna rambut

PESAN SEKERANG

Bagaimana GrayOFF bertindak

 • Sebelum penggunaan
  Kurang atau kandungan melanin yang rendah
 • Selepas 14 hari penggunaan
  Penghasilan melanin meningkat
 • Selepas 28 hari penggunaan
  Penghasilan paras melanin yang normal

Bagaimana cara untuk menggunakan penyembur GrayOFF?

 1. Goncang botol dengan perlahan
 2. Semburkan GrayOFF pada akar rambut
 3. Urut pada kulit kepala
 4. Gayakan rambut anda seperti biasa
 5. Gunakan dengan kerap sehingga warna rambut kembali kepada warna asal

GrayOFF terhadap uban: ia mengembalikan warna asal rambut anda berbanding pewarna rambut

Soalan Lazim

Apa yang dijangkakan daripada GrayOFF?
Semua rambut tanpa mengira warna mengandungi pigmen warna. Pemakaian penyembur GrayOFF membolehkan penghasilan pigmen warna yang bertambah dengan setiap pemakaian berterusan.

 

Bagaimana GrayOFF mengembalikan warna asal rambut?
Apabila disemburkan ke atas rambut, GrayOFF menggabungkan protein asas rambut – keratin – untuk membentuk pigmen, jumlah yang semakin meningkat selepas setiap penggunaan.

 

Secepat mana hasilnya boleh dilihat dengan penyembur GrayOFF?
Proses mengembalikan semula warna rambut dengan GrayOFF bermula dengan segera, tetapi warna akan beransur-ansur pulih dan kesan itu ditingkatkan dengan penggunaan berterusan.

Ulasan pelanggan kami

Uban pertama saya muncul dengan sangat cepat. Sudah tentu saya rasa sedih dan malu. Saya mula mewarnakannya, tetapi pewarna rambut memudaratkan rambut, sementara akar rambut perlu diwarnakan semula setiap 3 minggu. Seorang rakan saya yang merupakan pendandan rambut memberitahu saya supaya mencuba GrayOFF berbanding mewarnakannya semula. Dalam masa 2 minggu, saya nampak perubahan yang ketara. Sebulan kemudian, apabila rambut yang diwarnakan itu tumbuh, saya tidak nampak akar rambut berwarna putih! Kini rambut saya kembali ke warna asalnya dan saya gunakan penyembur ini sekali seminggu sebagai pencegahan.

Angelina, 34 tahun

GrayOFF menyelamatkan saya! Semua orang tahu bahawa untuk wanita, munculnya uban bermaksud usia yang semakin tua! Saya membeli pelbagai jenis pewarna rambut, mencuba rawatan-rawatan tradisional dan vitamin khas untuk rambut. Anak perempuan saya memberi penyembur GrayOFF. Saya tidak akan membuangnya, jadi saya mengambil keputusan untuk mencubanya! Menariknya, warna rambut asal bermula dari akar sehingga hujung rambut. Dalam masa enam minggu, tiada lagi uban! Saya minta anak saya untuk membeli lebih banyak penyembur tersebut!

Mirah, 52 tahun

Saya tidak mengambil kisah dengan uban. Sudah ada, jadi apa masalahnya? Pada satu ketika, saya terlihat iklan web mengenai penyembur ini dan memesannya untuk menggembirakan suami saya. Dan alangkah terkejutnya, dalam masa beberapa minggu, bilangan uban telah berkurang dengan dramatik. Sebulan kemudian, rambut saya kembali pada warna asalnya, ia seperti saya berusia 20 tahun!

Jiana, 45 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: