Keto Guru untuk penurunan berat badan: menjadikan tubuh anda lebih sihat

Keto Guru untuk penurunan berat badan: menjadikan tubuh anda lebih sihat

DIET KETO + KETO GURU

 • Tempoh penurunan berat badan: dari 2 minggu hingga 1 bulan
 • Sekatan: pengambilan karbohidrat secara sederhana
 • Kesan sampingan: tiada
 • Keputusan: turun 14 – 19 kg dalam sebulan

Diet Keto adalah diet karbohidrat rendah dengan tahap lemak yang tinggi dan tahap karbohidrat yang sederhana. Ia memudahkan penurunan berat badan dengan mengubah lemak di dalam tubuh anda menjadi tenaga.

 

Kelebihan diet Keto ialah anda boleh terus memakan banyak makanan lazat seperti daging, ikan, telur, dan keju – pada asasnya, segala-galanya yang mengandungi banyak lemak. Walau bagaimanapun, anda perlu berhenti makan karbohidrat sepenuhnya. Ini mengakibatkan kesan serius seperti

 • kurang tenaga
 • perkembangan ‘demam keto’
 • organ dalaman anda tidak berfungsi dengan baik

Itulah sebabnya anda perlukan Keto Guru! Tidak perlu berpantang karbohidrat dan berasa bimbang dengan kesihatan anda.

PESAN SEKERANG

Keto Guru – makan makanan kegemaran anda dan turunkan berat badan!

Keto Guru mewakili tablet berbuak yang menyokong badan anda semasa ketosis (apabila sel badan berhenti menerima jumlah karbohidrat yang mencukupi). Komponen aktif Keto Guru mengurangkan keletihan, membantu menangani sikap apati, mencegah ‘demam keto’, dan mengimbangi kekurangan bahan-bahan yang sihat. Jika anda mengambil Keto Guru, anda boleh terus memakan makanan yang mengandungi karbohidrat. Perkara yang paling penting adalah untuk melakukan perkara ini secara sederhana. Rumusan aktif yang terkandung di dalam produk ini mempercepat proses pembakaran lemak sebanyak 2-3 kali tanpa menjejaskan badan anda.

Keto Guru untuk penurunan berat badan: menjadikan tubuh anda lebih sihat

PESAN SEKERANG

Bagaimanakah ia berfungsi?

Apabila badan anda berhenti menerima kuantiti karbohidrat yang diperlukan, ia mula kehilangan tenaga dan akan memasuki fasa ketosis. Badan anda akan mula aktif membakar lemaknya sendiri untuk mendapatkan tenaga. Lebihan berat badan hilang semata-mata kerana kehilangan lemak. Otot tidak terjejas.

Ketosis bermula selepas 2 atau 3 minggu selepas mematuhi diet Keto yang mudah. Sekiranya diet itu ditambah dengan Keto Guru, prosesnya akan bermula hanya dalam masa 45-50 minit! Kuantiti badan ketone akan meningkat walaupun wujudnya karbohidrat di dalam tubuh anda dan risiko kesan sampingan menjadi jauh lebih rendah.

Hanya satu tablet berbuak yang diambil setiap hari akan menghalang gejala diet Keto dan akan menjadikannya beberapa kali lebih berkesan.

Keto Guru akan mengubah pemahaman anda tentang penurunan berat badan

 1. Hasil tanpa usaha. Komponen aktif tablet tersebut akan berfungsi sepanjang hari apabila anda bekerja, berehat, atau tidur. Ia meningkatkan metabolisme anda dan mencetuskan proses membakar lemak tanpa perlunya senaman. Hasil yang dicapai akan kekal dengan anda untuk masa yang agak lama.
 2. Tiada kesan sampingan. Terima kasih kepada komponen semulajadi dan kompleks vitamin yang seimbang Keto Guru tidak menjejaskan jantung, saluran darah, dan hati anda. Risiko tindak balas alahan adalah rendah.
 3. Tiada pembakaran otot. Komponen yang terkandung di dalam Keto Guru membahagikan lemak subkutaneus tanpa mengurangkan otot anda. Sebaliknya, ia membantu menjadikannya lebih besar. Komponen ini menghalang pengurangan elektrolit di dalam aliran darah anda semasa diet Keto agar memudahkan penurunan berat badan yang sihat.

Keto Guru untuk penurunan berat badan: menjadikan tubuh anda lebih sihat

Komponen aktif dalam satu tablet

 • ASID AMINOBUTYRIC Ia menangani masalah kecelaruan mental dan kekurangan tumpuan semasa tahap ketosis awal. Ia membantu untuk berehat, menghilangkan rasa gemuruh, membaiki proses untuk tidur, serta tempoh dan kualiti tidur.
 • L-GLUTAMIN Ia meningkatkan stamina, mengurangkan keletihan, menghalang perkembangan stres dalam badan yang disebabkan oleh diet tersebut.
 • POTASSIUM. Mencegah daripada berlakunya demam keto, menstabilkan tekanan darah, dan mengurangkan kelemahan otot.
 • MAGNESIUM Ia mengurangkan kerengsaan dan kegelisahan, menghalang daripada berlakunya kemurungan yang kerap berlaku semasa diet Keto, mengurangkan sakit kepala, dan meningkatkan tumpuan.
 • VITAMIN KUMPULAN B Ia menyokong fungsi jantung dan organ pencernaan anda, mengurangkan tahap kolesterol, dan meningkatkan kesuburan

PENGGUNAAN: masukkan satu tablet ke dalam segelas air suam dan minumnya sekali sehari semasa sarapan selama 30 hari.

Maklum balas daripada pelanggan kami

Saya mula mengambil Keto Guru seminggu yang lepas dan sudah kehilangan 7 kg! Ada sesiapa yang telah cuba ubat ini?

Sara99

Ingat tak semasa saya memberitahu anda dalam cerita saya ketika saya mula menggunakan Keto Guru? Saya nak tingkatkan hasil saya: turun 20 kg dalam masa sebulan! Saya memiliki tahap sederhana dalam mematuhi diet keto tetapi mencapai hasil yang hebat! Saya sangat gembira.

puteri_iza

Saya telah dapat Keto Guru yang sudah lama ditunggu-tunggu pada hari ini. Saya mula turun berat badan secara rasminya :) Siapa lagi seperti saya?

Zarina

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: