MagneSteps: melegakan apa jua kesakitan kronik anda hanya dalam masa 8 minit

MagneSteps: melegakan apa jua kesakitan kronik anda hanya dalam masa 8 minit

 • PELAPIK MAGNETIK AKUTEKANAN
 • MEMBERI KELEGAAN PANTAS PADA KESAKITAN
 • MENYERAP GEGARAN DAN SELESA
 • SESUAI UNTUK SEMUA SAIZ
PESAN SEKERANG

Cara menggunakan pelapik:

 1. Letakkan tapak kaki di atas pelapik MagneSteps untuk memastikan saiz yang sesuai.
 2. Kemudian trim setiap bahagian di sepanjang garis pemotongan.
 3. Masukkan pelapik MagneSteps ke dalam kasut dan nikmatinya.

Bagaimana caranya untuk menghilangkan kesakitan secara saintifik? Tanpa pil, tanpa suntikan dan prosedur

Tidak lama lagi anda akan lupa bahawa anda pernah menderita kesakitan dan risau tentang keadaan fizikal anda yang teruk. Ini adalah cara untuk menghilangkan simptom yang menyakitkan dan mendapat kembali kehidupan anda.

 

Ianya sangat mudah. Anda hanya perlu meletakkan pelapik biomagnetik di dalam kasut anda dan… berjalan. Anda lakukan apa yang sering anda lakukan dan badan akan mula berfungsi secara berbeza. Medan magnet akan menembusi tisu-tisu badan di mana anda akan mula merasakan bahawa kesakitan yang dialami berkurangan dengan cepat. Tekanan magnetik 970-Gauss merangsang pengaliran oksigen di dalam badan dan akan menyuburkan sel-sel serta menyahkan toksik dari sistem badan. Kesannya, anda akan berhenti merasa sakit dan fungsi tubuh akan menjadi semakin baik. Anda tidak perlu mengubah diet, mengambil ubat tahan sakit, mendapatkan suntikan mahupun melakukan urutan atau pembedahan. Ini kerana badan anda semakin kuat melawan kesakitan. Kesan tidak sakit tersebut bukanlah muslihat atau keajaiban, tetapi hanyalah kesan daripada kaedah saintifik dan tidak invasif untuk mengatasi kesakitan: gabungan kaedah lama (diketahui tentang keberkesanannya selama beratus tahun), akutekanan dan terapi magnet moden. Terima kasih kepada aplikasi dwi-cara ini, anda akan mencapai kesan seperti berikut:

 1. anda akan menyingkirkan kesakitan paling dahsyat – tanpa penderitaan,
 2. anda akan mendapat semula kemahiran motor sepenuhnya – tanpa merasa terasing di dalam kehidupan anda,
 3. anda akan memperbaiki fungsi setiap organ dan deria.
PESAN SEKERANG

MagneSteps: melegakan apa jua kesakitan kronik anda hanya dalam masa 8 minit

Kesan daripada terapi kelegaan kesakitan dengan menggunakan MagneSteps– laporan data

 • Menghilangkan kesakitan pada sendi dan tulang belakang – 93%
 • Melegakan kesakitan otot – 89%
 • Memperbaiki peredaran darah – 69%
 • Mengurangkan berat badan berlebihan – 84%
 • Mengurangkan kesakitan pada bahagian organ dalaman – 65%
 • Melegakan alahan pada makanan dan kulit – 55%

Fungsi tindakan akutekanan

Butang khas mengurut kaki anda semasa anda berjalan, merangsang saraf penerima. Urutan automatik menghasilkan peredaran darah lebih baik kepada semua organ, yang mana sangat penting bagi kesihatan kita kerana darah memindahkan bahan untuk hidup kepada badan: oksigen, hormon, imun antibodi, enzim dan juga menyingkirkan toksin yang berbahaya.

 

Tindakan Medan Magnet

Medan magnet menyerap dengan pantas ke dalam tisu yang mengalami kesakitan dan menghalang impuls elektrik yang mengalir kesakitan. Tanda kesakitan hilang dalam masa tidak sampai satu saat. Tambahan lagi, tenaga magnet 750-Gauss menjadikan sel darah merah sampai ke kapilari yang paling kecil. Disebabkan ini, oksigen yang diperkaya dan sel tisu yang bernutrisi mempercepatkan pembersihan toksin. Rawatan keradangan dipercepatkan juga, bengkak dan hipersensitiviti hilang.

MagneSteps adalah kaedah yang paling mudah, boleh diharap dan paling berkesan bagi kelegaan kesakitan yang bukan invasif yang pernah dicipta.

MagneSteps: melegakan apa jua kesakitan kronik anda hanya dalam masa 8 minit

JAMINAN KEPUASAN TIGA KALI GANDA

 1. Jaminan ketulenan – MagneSteps telah buat pertama kalinya menggabungkan dua kaedah terapi berkesan bagi menghilangkan kesakitan menjadi satu. Fungsinya untuk melawan kesakitan dan memperbaiki fungsi badan disahkan melalui ujian klinikal. Penyelesaian seperti ini tidak akan ditemui dalam mana-mana produk yang ada di pasaran. Oleh itu, percayalah bahawa anda hanya boleh mendapatkan produk ini melalui halaman ini.
 2. Jaminan kualiti – disebabkan kaedah pengeluaran yang canggih bagi pelapik biomagnetik MagneSteps ia mematuhi kualiti standard yang tinggi. Kekuatan medan magnet dipilih khas untuk keberkesanan tetapi tidak memudaratkan kepada badan. Tujuan utamanya adalah mematuhi jangkaan anda 100%.
 3. Jaminan kepuasan – Telah ramai pengguna yang mencuba mengesahkan keberkesanan pelapik Biomagnetik MagneSteps. Berdasarkan keputusan ini, terapi ini telah mendapat pengiktirafan daripada ahli fisioterapi dan pakar pemulihan terbaik seluruh dunia di mana mereka telah mengesyorkannya kepada pesakit mereka.

Komen

Kesakitan kronik di sendi-sendi saya semakin tidak tertanggung. Saya tidak lagi mampu melakukan aktiviti-aktiviti kegemaran saya: mendaki gunung, menunggang basikal mahupun berkebun. Saya mula mengalami kegagalan hati kerana pengambilan pil-pil ubatan yang banyak dan berterusan. Saya menjadi buntu dan tidak tahu apa lagi yang harus saya lakukan untuk pulih seperti sediakala

Kini, saya rasa seperti mendapat hidup yang baru! Terima kasih kepada pelapik MagneSteps, kini saya dapat melakukan segalanya yang saya tidak dapat lakukan selama ini disebabkan kesakitan. Malah, saya juga menyertai acara separa marathon. Kelegaan ini sangat menakjubkan!

Mariam Salleh, 38 tahun

Saya seorang pendandan rambut, maka saya banyak menghabiskan masa berdiri. Kerana itulah saya mengalami kesakitan yang teruk pada kaki, betis dan tulang belakang. Sejak saya mula berjalan menggunakan pelapik MagneSteps, kesakitan yang selama ini menyeksa kehidupan saya telah berakhir dan saya kembali menyukai kerja saya!

Azlinda Mazlan, 34 tahun

Kesakitan akibat haid telah menghalang saya daripada menikmati kehidupan biasa. Ketika hari-hari saya mengalaminya, saya tidak dapat keluar ke mana walaupun untuk bekerja. Saya hanya akan berbaring sambil menahan kesakitan yang teruk. Suatu mimpi ngeri!

Mujurlah ibu saya memberikan saya MagneSteps pelapik. Saya tidak pernah terfikir bahawa ia akan membantu saya, tetapi ia benar-benar membantu! Saya akhirnya bebas kesakitan dan tidak lagi rasa murung. Ibu sentiasa tahu apa yang terbaik.

Rashila Mahmud, 23 tahun

Sesiapa yang pernah mengalami sakit yang diakibatkan daripada penyakit skiatiks pasti tahu bahawa ia merupakan kesakitan paling teruk yang pernah wujud. Saya telah mengalami beberapa siri suntikan, namun, kesakitan itu kembali semula dengan lebih teruk…pelapik MagneSteps telah membuktikan bahawa ia merupakan penyelamat saya. Saya berhenti merasa sakit dan saya rasa hebat sekali.

Aznah Musa, 56 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: