INTOXIC dari parasit: akan menghapuskan parasit dan cacing perut sepenuhnya dari tubuh anda dalam masa 30 hari!

INTOXIC dari parasit: akan menghapuskan parasit dan cacing perut sepenuhnya dari tubuh anda dalam masa 30 hari!

 • Membasmi parasit hanya dengan 1 kursus sahaja terima kasih kepada tanin
 • Ia membaik pulih kesihatan anda dan melindungi hati, jantung, paru-paru, perut dan kulit terhadap parasit
 • Ia mengangkat gejala degradasi bio dalam usus dan menyahaktifkan telur yang diletakkan oleh parasit dengan menggunakan bahan aktifnya
PESAN SEKERANG

Semak diri anda untuk gejala serangan!

 

 • Alahan (ruam, mata berair dan hidung berlari)
 • Selesema biasa, tonsilitis, hidung tersumbat
 • Keletihan kronik (anda cepat letih tidak kira apa yang anda lakukan)
 • Sering sakit kepala, sembelit dan cirit-birit
 • Kesakitan otot dan sendi
 • Kecemasan, insomnia, dan gangguan selera makan
 • Lingkaran gelap dan karung di bawah mata

Anda akan menjadi sihat terima kasih kepada INTOXIC dan sistem imun yang bertambah baik

 

 1. Keadaan kulit, rambut, dan kuku yang sangat baik. Kamu akan kelihatan lebih muda. Alahan sudah berakhir!
 2. Pencernaan dan tabiat usus adalah normal. Tidur bertambah baik dan prestasi akan naik tinggi di tempat kerja. Anda boleh berbuat lebih banyak aktiviti dan tidak berasa letih!
 3. Parasit hilang dari kehidupan anda selama-lamanya dan membawa semua penyakit dengan mereka! Anda dan saudara-mara anda sihat!
PESAN SEKERANG

Maklum balas pakar tentang INTOXIC:

Penyakit-penyakit yang paling kerap disebabkan oleh parasit adalah selepas selesema biasa. Kini terdapat banyak ubat-ubatan terhadap parasit tetapi INTOXIC adalah yang pertama muncul di pasaran. Sepanjang sepuluh tahun yang lalu, ia terbukti menjadi ubat yang boleh dipercayai yang memberikan hasil yang cepat. Saya menetapkan INTOXIC kepada pesakit-pesakit saya untuk merawat dan mencegah serangan parasit.

Dr. Tengku Ismail Pakar Toksikologi PhD – Perubatan Pengalaman kerja: 18 tahun

Apa yang dikatakan oleh orang-orang yang sudah mencuba INTOXIC?

Pada tahun 2011 saya menjangkiti penyakit opisthorchiasis. Sejak itu keadaan saya sangat kritikal. Semuanya bermula dengan penyakit yang sentiasa sahaja wujud. Selepas suatu pemeriksaan kesihatan, saya disyorkan menjalani ujian parasit. Ujian ini mendedahkan bahawa telur serangga opisthorchid hadir di dalam badan saya. Saya menerima rawatan di hospital penyakit berjangkit dan ubat-ubatan kimia telah digunakan semasa rawatan. Selepas setahun, parasit kembali semula. Saya gunakan semula ubatan tradisional. INTOXIC kelihatan seperti yang paling berkesan. Saya rasakan seperti terbaik selama 2.5 tahun sudah! Saya telah berjaya menyingkirkan: alahan, asma, rasa lemah, pening, dan sakit di hipokondrium kanan. Lidah saya mendapat semula warnanya dan fungsi usus saya dengan sempurna semula!

Dalia

Saya melihat dengan teliti kandungan INTOXIC di Internet dan membaca maklum balas. Sudah tentu, saya mempunyai kebimbangan sekiranya ia akan membantu saya atau tidak. Setelah mengadakan perbualan dengan perunding saya memutuskan untuk mencuba. Saya betul-betul mengikut cadangan. Selepas selesai satu kursus, saya rasa seperti seorang yang berbeza. Saya berada dalam mood yang baik lagi dan prestasi saya di tempat kerja menjadi sangat tinggi. Apabila saya mempunyai semua hasil ini saya melompat kegembiraan! Tiada parasit yang tertinggal. Setiap kali saya bayangkan bahawa cacing semua boleh membesar sehingga 15 inci di dalam usus saya, jantung saya terlepas satu degupan ! Terima kasih kerana menyembuhkan saya!

Nooralya

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK untuk produk hebat ini! Anak kami sentiasa sakit. Dermatitis bukan masalah terbesarnya! Sembelit, cirit-birit, kurang selera makan, muka pucat, hidung dan sakit perut. Kami dah beri dia pelbagai ubat! Kemudian ia diputuskan untuk biarkan dia mengambil ubat dewasa. Untungnya, ibu saudaranya melawat kami. Dia kelihatan lebih profesional dalam diagnosis dia berbandingkan dengan daripada beberapa doktor. Inilah pengalaman hidup, katanya! Dia cadangkan untuk mencuba INTOXIC. Ya Tuhan! Selepas sebulan, budak lelaki kami maacam dah tak kenal dah. Dia dah jadi kuat dan aktif! Paling penting, dia dah jadi berminat untuk belajar! Sekarang saya terus berjaga-jaga, supaya tiada parasit yang boleh rosakkan hidup kita!

Maisarah

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: