Keto Smart: sejenis produk yang membantu anda mengurangkan berat badan

Keto Smart: sejenis produk yang membantu anda mengurangkan berat badan

  • Kurangkan berat badan 5-7 kg*
  • Komposisi semulajadi
  • Tidak mengganggu sistem kardiovaskular atau saraf anda
  • Membantu mengurangkan lemak badan

Garam BHB dan keton memberikan dorongan tenaga semula jadi kepada anda yang juga memberi manfaat yang besar kepada metabolisme anda!

PESAN SEKERANG

Mengapa berat badan anda naik?

Sudah berapa kali anda diberitahu bahawa punca utama berat badan berlebihan adalah kegagalan hormon, gaya hidup yang tidak aktif dan ekologi buruk? Sebenarnya, ini semua hanyalah faktor tidak langsung.

 

Dalam 90% daripada kes, masalah lebihan berat badan adalah akibat langsung daripada pemakanan yang kurang baik dan dan tidak cekap!

 

Kebanyakan produk yang anda beli di pasar raya (daging, susu, sayuran) mengandungi pengawet buatan, perasa, penambah rasa dan pewarna. Komponen kimia ini boleh mencetuskan masalah pencernaan, menggalakkan pemendapan lemak, pengumpulan bahan toksik dan masalah lain.

Keto Smart: sejenis produk yang membantu anda mengurangkan berat badan

PESAN SEKERANG

Komen pakar pemakanan

Untuk membantu badan anda berfungsi dengan betul, ambil 2 kapsul Keto sekali setiap hari. Untuk hasil yang lebih baik, ambil 20-30 minit sebelum makan. Kapsul Keto yang berkualiti tinggi ini akan menyebabkan anda berada dalam ketosis dalam masa 1 jam. Dalam keadaan ketosis, badan anda akan berasa lebih bertenaga dan mengalami dorongan yang tinggi dalam prestasi mental serta fizikal anda. Kuncinya adalah badan anda akan berhenti menggunakan karbohidrat sebagai punca utama tenaga, dan sebaliknya menggunakan sel-sel lemak bagi memberi tenaga kepada tubuh anda.

Amalina Shamsuddin

Komposisi unik dengan hasil maksimum

Suplemen pembakar lemak Keto ini membantu untuk menyokong peningkatan prestasi mental dan fizikal dengan membekalkan badan sumber tenaga secara langsung dan berkesan!

Anda mungkin berfikir bahawa komponen tersebut tidak mempunyai kesan ketara terhadap penurunan berat badan Tetapi penemuan saintifik menyatakan sebaliknya!

  • Keton. Menyebabkan badan berada dalam keadaan ketosis, di mana ia akan menggunakan lemak sebagai punca utama tenaga.
  • Garam BHB. Membantu menyokong peningkatan prestasi mental dan fizikal dengan membekalkan badan sumber tenaga daripada sel-sel lemak
  • Magnesium. Mempercepatkan proses penurunan berat badan
  • Kalsium beta-hidroksibutrat. Adalah perlu bagi pertukaran lemak, karbohidrat dan asid amino
  • Sodium beta-hidroksibutrat. Menormalkan pertukaran lemak di dalam badan.
  • Succinic acid. Mengeluarkan toksin dan cecair berlebihan, meningkatkan ketahanan semasa latihan, mengembalikan sel-sel kulit.

Keto Smart: sejenis produk yang membantu anda mengurangkan berat badan

Ia betul-betul berkesan!

 

Hanya 2 kapsul Keto sekali setiap hari! – dan anda akan mula berubah hari demi hari!

Keselamatan: Tidak mempunyai kesan negatif terhadap sistem kardiovaskular atau sistem saraf pusat

Maklum balas daripada pelanggan kami

Sungguh menakjubkan bahawa saya boleh berasa kenyang tetapi pada masa yang sama masih dapat turunkan berat badan dalam satu bulan! Saya sangat gembira dengan Keto. Ia lazat, selera makan berkurangan, lemak pada perut sudah hilang. Ini adalah produk pertama yang membantu saya kehilangan 13 kg! Pada mulanya, berat badan hanya turun sedikit, tapi kemudiannya saya mula kehilangan satu kilo sehari.

Anna Norman, 24 tahun

Sejujurnya, saya ingin turunkan berat badan untuk anak perempuan saya, kerana saya tidak dapat berlari dan bermain dengannya secara normal, malah ia sudah menjadi sukar untuk saya membongkok. Dengan mudahnya saya kehilangan lebih daripada 10 kilogram dan kemudian pergi ke gym. Keto adalah produk yang hebat. Malah sekarang saya masih mengambilnya jika saya terlepas senaman atau makan terlalu banyak semasa cuti.

Zakri Adam, 32 tahun

Keto adalah hebat! Di tempat kerja, saya mengambil Keto dengan semua rakan akauntan saya. Selepas beberapa hari, saya tak rasa untuk makan langsung, kerana saya sentiasa berasa kenyang dan bertenaga. Semua orang kehilangan kira-kira 10-14 kg sebulan! Saya turun berat badan dengan paling banyak – 25kg dalam masa 2 bulan. Saya mengucapkan terima kasih kepada pengilang!

Susan Wong, 47 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: