OptiVisum: menghilangkan setiap simptom penyakit mata dan memulihkan penglihatan!

OptiVisum: menghilangkan setiap simptom penyakit mata dan memulihkan penglihatan!

 • Menormalkan peredaran darah
 • Mengembalikan ketajaman penglihatan
 • Meningkatkan keadaan retina
PESAN SEKERANG

OptiVisum

Produk inovatif, dibangunkan bagi pihak kerajaan Eropah dan didedikasikan kepada tahun perlindungan penglihatan. Hasil daripada kerjasama 300 klinik terkemuka dan pelaburan berjuta-juta dolar, ubat yang boleh memulihkan penglihatan dalam masa yang singkat dan mencegah penyakit-penyakit mata yang berbahaya telah dibangunkan. Ia telah dibentangkan di London pada November 2016. Pada masa ini, 18 negara termasuk Malaysia telah mendapat lesen untuk menjualnya.

OptiVisum: menghilangkan setiap simptom penyakit mata dan memulihkan penglihatan!

PESAN SEKERANG

MengapaOptiVisum boleh menjamin kesan?

Ciri unik OptiVisum adalah kesannya pada punca utama kemerosotan penglihatan. Bahan-bahan semula jadi aktif mempunyai kesan penyembuhan menyeluruh yang hebat, menghilangkan sebarang tanda penyakit okular dan melindungi daripada relaps yang berbahaya.

 • Menguatkan otot-otot mata
  OptiVisum bertanggungjawab untuk menguatkan otot-otot, memberi tugas yang mencukupi kepada mikrofiber.
 • Pemulihan semula retina
  OptiVisum mengandungi kepekatan vitamin dan karotenoid yang mencukupi untuk pemulihan berkesan pada retina.
 • Penormalan peredaran kapilari
  OptiVisum menormalkan salur darah dan melindunginya daripada tekanan darah yang berbahaya.
 • Perlindungan daripada keletihan melampau
  OptiVisum melindungi mata daripada menjadi letih dalam semua keadaan dan menjamin keselamatan sel-sel retina.
 • Pelembap mata semula jadi
  OptiVisum mengembalikan semula proses semula jadi untuk melembapkan mata, melindungi mukosa daripada kering dan kerengsaan serta kemerahan seterusnya.

Pendapat pakar

Walaupun saya lebih suka menyokong ubat domestik, tetapi para penyelidik Eropah telah berjaya membangunkan ubat paling berkesan untuk pemulihan dan perlindungan penglihatan. Pada pendapat saya, kelebihannya adalah disebabkan kombinasi tepat antosianin daripada beri biru dan karotenoid. Disebabkan fakta ini, OptiVisum dapat menyingkirkan sebab-sebab kemerosotan penglihatan, berbanding daripada menyembunyikan masalah seperti yang selalu dilakukan oleh ubat-ubat yang sama. Pada hari ini, saya telah mencadangkan ubat ini kepada hampir seribu orang pesakit saya. Ramai daripada mereka telah melengkapkan pusingan dan amat berpuas hati dengan keputusannya. Fikirkan: ketajaman penglihatan meningkat daripada 0.2 diopter kepada 100% tanpa cermin mata, kanta lekap dan pembedahan!

MALIK HALIM
Pakar oftalmologi dengan kelayakan tertinggi, 10 tahun pengalaman dalam bidang perubatan

Apa yang dijangkakan selepas melengkapkan pusingan rawatan?

 • Anda tidak lagi memerlukan cermin mata untuk melihat dengan jelas pada jarak dekat atau jauh
 • Anda boleh bekerja di hadapan komputer dengan selamat, tanpa terlalu risau yang ia boleh merosakkan penglihatan anda
 • Penglihatan anda akan menjadi lebih tajam dan anda akan dapat membaca nama jalan dengan mudah dari jarak 30m
 • Anda akan dapat menghilangkan rasa sakit pada soket mata dan dahi, keletihan mata, kekeringan dan masalah-masalah lain
 • Anda tidak perlu lagi mengecilkan mata untuk melihat muka orang yang menghampiri

100% kandungan semula jadi OptiVisum

 1. Lutein dan zeaxantin. Satu-satunya karotenoid yang disimpan dalam retina mata. Melindungi kanta mata daripada pengoksidaan dan membantu memulihkan ketajaman visual.
 2. Antosianin daripada beri biru. Pelindung semula jadi utama. Beri biru menormalkan tekanan darah fundus dan peredaran darah kapilari serta menguatkan otot-otot mata.
 3. Minyak biji rami. Menghilangkan sindrom mata kering, menggalakkan pelembapan semula jadi mukosa. Ia juga begitu berkesan dalam menangani ketumbit dan konjunktivitis.
 4. Zink. Mencegah pemisahan retina, melindunginya daripada keletihan dan kerosakan semula jadi. Mengurangkan risiko kemerosotan penglihatan berkaitan umur.
 5. Vitamin A, C, P, B1, B2, B6 dan omega-3. Jika digabungkan bersama, ia menguatkan retina dan memperlahankan proses penuaan semula. Mencegah pelbagai penyakit mata yang berbahaya.

OptiVisum: menghilangkan setiap simptom penyakit mata dan memulihkan penglihatan!

Arahan

OptiVisum adalah ubat titik untuk pemberian oral

 • Larutkan 20 titik dalam 200 ml air.
 • Minum dua kali sehari,
 • sebaik-baiknya pada waktu pagi dan malam.

Mengapa 17,000 orang di Malaysia telah mencuba OptiVisum

Akhir-akhir ini, saya perasan kemerosotan penglihatan saya yang beransur-ansur. Sebelum ini, saya boleh melihat tanda jalan dengan mudah dari tingkap kereta, sekarang saya perlu kecilkan mata untuk dapat meneka tanda jalan tersebut. Saya telah pesan OptiVisum disebabkan saya tidak mempunyai masa untuk bertemu pakar oftalmologi. Saya mengambilnya untuk minggu kedua, dan penglihatan saya memang bertambah baik! Saya dapat melihat dengan tajam tanpa sebarang usaha seperti beberapa tahun lalu.

Sarah, 28 tahun

Dalam masa enam bulan, penglihatan saya turun daripada 1 kepada 0.2. Doktor-doktor terkejut dan begitu juga saya. Saya diberitahu yang saya mengalami permulaan katarak. Saya enggan untuk memakai cermin mata dan lebih mahu mencuba ubat Eropah. Saya mula ambil OptiVisum dan saya diberi lawatan susulan dengan pakar oftalmologi secara mingguan. Selepas sebulan, benda ini saya membolehkan saya pulih semula kepada penglihatan yang normal. Sukar untuk dipercayai, tetapi ia benar.

Daud, 25 tahun

Anak saya yang berusia 3 tahun didiagnosis tiba-tiba dengan hiperopia. Tiada siapa yang sangka masalah itu!!! Penjagaan perubatan di negara kita kadang-kadang tidak berguna. Orang ramai terpaksa bergantung kepada diri sendiri. Kami mengamalkan ubat titik OptiVisum selama dua bulan dan kini ketajaman matanya 1.3 diopter. Risiko mendapat strabismus sudah disingkirkan sepenuhnya (kami pergi membuat pemeriksaan sepenuhnya di Eropah). Kami sangat gembira, terima kasih OptiVisum!

Neli Melisa, 30 tahun

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: