BustUp untuk payudara keinginan: HASIL YANG BOLEH DILIHATDALAM MASA SEMINGGU!

BustUp untuk payudara keinginan: HASIL YANG BOLEH DILIHATDALAM MASA SEMINGGU!

 • Adakah ia kelihatan terlalu kecil?
 • Kulit pada payudara anda tidak cukup tegang?
 • Tidak mendapat perhatian secukupnya daripada kaum lelaki?
 • Tidak berasa yakin untuk menunjukkan lurah dada anda?

Malangnya, payudara hanya kelihatan cantik apabila anda masih muda. Dengan peningkatan usia, ia akan menjadi lebih kendur; berkedut dan kesan regangan juga muncul. Malah, tiada senaman berat ataupun diet, bahkan penawar tradisional yang mampu memberikan apa-apa kesan yang ketara. Manakala pembedahan plastik pula terlalu bahaya…

PESAN SEKERANG

Empat hasil strukturlipo tanpa pembedahan plastik melibatkan

BustUp untuk payudara keinginan: HASIL YANG BOLEH DILIHATDALAM MASA SEMINGGU!

 1. Mengangkat dan mengetatkan payudara anda
 2. Menyingkirkan asimetri
 3. Menambah berat dan ketegangan
 4. Melembapkan kawasan di sekitar garis leher

Ia mengandungi empat bahan semula jadi

BustUp untuk payudara keinginan: HASIL YANG BOLEH DILIHATDALAM MASA SEMINGGU!

 • Esktrak (Akar) Anemarrhena Asphodeloides
  Merangsang transformasi dan pengembangan cepat tisu adiposit serta penembusan lipid, berkesan dalam meningkatkan bilangan adiposit di dalam tisu lemak.
 • Minyak Biji Macademia Integriolia (Macademia)
  Menjadikan payudara lebih tegang manakala kulit menjadi lebih lembut. Mencegah dan menghilangkan kesan regangan.
 • Minyak Simmondsia Chinensis (Joloba)
  Melindungi kulit daripada dehidrasi; mempunyai ciri-ciri pelembap yang unik; merangsang metabolisme di dalam semua lapisan epidermis dan mengaktifkan pembaharuan sel.
 • Mentega (Sayur) Butyrospermum Park ii
  Memberikan ciri-ciri anti-penuaan. Melindungi, menjana semula, melembapkan dan melegakan kulit. Meningkatkan penembusan bahan-bahan aktif ke dalam lapisan kulit yang lebih dalam.
PESAN SEKERANG

BustUp – adalah mudah untuk digunakan dan amat berkesan!

Krim ini digunakan pada kulit dua kali sehari. Payudara diurut satu-persatu sehingga krim diserap sepenuhnya ke dalam kulit (5-10 min setiap sebelah payudara). Selepas krim diserap oleh kulit, kedua-dua payudara diurut dengan gerakan membulat di sepanjang kontur payudara.

PENDAPAT PAKAR:

Batrisyia Mustaqim Pakar kesihatan, Kuala Lumpur

“… sebagai seorang doktor, saya telah berjumpa dengan ramai wanita yang ingin membesarkan payudara mereka atau memperbaiki bentuk payudara mereka. Mereka semua telah mencuba pelbagai jenis “Penawar” nenek moyang atau senaman berat tanpa hasil yang tertentu… Mereka mula mempertimbangkan pembedahan. Saya rasa bahawa implan adalah perkara yang terakhir yang anda harus cuba. Dan mengapa ambil risiko? Terima kasih kepada ubat-ubatan moden serta perkembangan saintifik terkini, satu rawatan baharu telah dihasilkan, yang membolehkan untuk sama sekali mengubah payudara anda dan mencapai ketegangan serta bentuk yang hebat hanya selepas beberapa minggu penggunaan. Saya syorkan BustUp, kerana saya telah menyaksikan keberkesanannya… ”

M. Hashim Salim Pakar perubatan, Selangor

“…terdapat ramai wanita di kalangan pesakit saya yang mempunyai payudara yang kurang elok. Saya nasihatkan mereka untuk menjauhkan diri daripada pembedahan kerana ia adalah berisiko dan mahal! Malangnya, saya tak dapat syorkan sebarang senaman atau penawar tradisional yang berkesan. Satu-satunya perkara yang boleh dilakukan oleh kaedah itu adalah memperbaiki keadaan, tetapi ia sekurang-kurangnya akan mengambil masa setahun. Dan saya tidak fikir hasilnya berbaloi dengan segala masalah yang dialami… Saya percaya bahawa penyelesaian sekarang ini adalah menggunakan krim BustUp, itulah apa yang saya syorkan kepada pesakit saya. 9 daripada 10 orang wanita dapat melihat kesan positifnya dalam masa kurang dari seminggu. Dan ia benar-benar tidak memudaratkan tubuh manusia…”

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: