CardioTrust: memulihkan tekanan darah selepas satu siri rawatan

CardioTrust: memulihkan tekanan darah selepas satu siri rawatan

Lindungi diri anda daripada serangan jantung dan penyakit kardiovaskular lain

 • Memulihkan tekanan darah dan menguatkan dinding salur darah dan otot jantung.
 • Meneutral dan menyingkir buangan toksik dari dalam badan.
 • Menguatkan sistem imun dalam diri kanak-kanak dan dewasa. Hasilnya selepas hanya satu siri rawatan!
PESAN SEKERANG

Pembangunan perubatan kami!

Ubat CardioTrust telah dicipta oleh pakar terkemuka di dalam bidang kardiologi. Mereka berusaha menghasilkannya selama 8 tahun. CardioTrust dianugerahkan dengan ganjaran perubatan antarabangsa. Majalah Utusan Perubatan menyatakan CardioTrust sebagai satu kejayaan bagi pencegahan serangan jantung dan strok. Ubatan ini dihasilkan di Malaysia dengan dana dari kerajaan.

CardioTrust: memulihkan tekanan darah selepas satu siri rawatan

PESAN SEKERANG

CardioTrust – mengandungi bahan kompleks yang sangat aktif seperti

 1. Bawang putih. Menyingkir kolesterol tidak baik dan mencegah aterosklerosis
 2. Hawthorn gunung. Membesarkan salur darah, memulihkan denyutan jantung, menambah baik peredaran darah

Pendapat pakar

Saya sering memberitahu ibubapa saya bahawa penawar terbaik untuk melawan penyakit jantung ialah pencegahan. Faktor negatif menghakis jantung kita tanpa kita sedar. Letupan darah – serangan jantung atau strok – selalunya dicetuskan tanpa jangkaan. Mulalah menjaga jantung anda semasa anda masih muda! Sejak kecil! Terdapat banyak jenis vitamin dijual hari ini, tetapi semuanya adalah bahan kimia yang tidak efektif. CardioTrust – salah satu daripada beberapa ubatan yang saya percaya. Pertama, ia semula jadi sepenuhnya. Kedua, bahan-bahannya dalam dos HARIAN yang tinggi. Ini bermakna, organisma badan menerima semua elemen yang diperlukan dalam jumlah yang diperlukan. Saya secara peribadi mengenali mereka yang menghasilkan CardioTrust dan mencadangkan ubat ini kepada pesakit saya, malah kepada anak kecil, kerana ianya tidak memudaratkan kanak-kanak.

Rosli Malek, Professor bedah kardium utama, pengalaman bekerja 28 tahun

Keberkesanan CardioTrust disahkan oleh hasil kajian.

Ujian klinikal dibuat di sanatorium kardiologi pada tahun 2018. 2 kumpulan lelaki dan wanita berumur di antara 27 dan 80 tahun, dengan pelbagai masalah sistem kardiovaskular.

Hasil

 • Pemulihan Denyutan Jantung – 92%
 • Keadaan kesihatan secara am – 100%
 • Aras gula dalam darah – 92.7%

CardioTrust: memulihkan tekanan darah selepas satu siri rawatan

Manfaat CardioTrust

 1. Memulihkan tekanan darah, aras gula dalam darah, kolesterol, membersihkan, menguatkan dan membesarkan salur darah.
 2. Menambah baik fungsi jantung, buah pinggang, organ penghadaman, ketajaman penglihatan. Menguatkan imuniti bagi kanak-kanak dan dewasa.
 3. Menggalakkan keremajaan dan menambah baik kesihatan secara amnya bagi seluruh organisma.

Arahan penggunaan
Kotak mengandungi 20 kapsul gelatin. Untuk kesan terbaik, ambil satu kapsul sehari, sebaiknya pada waktu pagi. Penggunaan semasa mengandung perlu mendapat nasihat doktor.

Pendapat pesakit selepas rawatan dengan CardioTrust

Saya mempunyai masalah keturunan, ibu saya mempunyai penyakit jantung sejak lahir, bapa saya meninggal dunia akibat serangan jantung di usia muda. Sudah tentu saya takut yang saya juga akan mempunyai masalah jantung. Lagipun, saya kerja kuat dan tidak mempunyai banyak masa untuk berehat. Doktor menasihati saya untuk mula mengambil CardioTrust. Dulu saya tidak percaya kesan positifnya. Saya sangka ianya sama seperti vitamin biasa. Tetapi saya gembira dengan hasilnya: ianya lebih mudah untuk berjalan jauh, naik tangga, malah tidur saya lebih lena. Saya nampak segar dan dapat rehat secukupnya. Terima kasih, CardioTrust!

Ahliya, 32

Saya mengambil CardioTrust selepas mendapat serangan jantung. Pakar kardiologi di hospital mengatakan yang pemulihan akan lebih cepat. Dan benar, saya kembali ke kehidupan sebelumnya lebih cepat. Kardiogram baik. Sudah tentu beberapa kesan serangan masih ada, tetapi saya rasa sangat bertenaga dan sudah kembali bekerja. Terima kasih kepada CardioTrust, saya masih berdaya. Saya pasti akan menempah lagi untuk simpanan kecemasan.

Arman, 58

Setiap ahli keluarga saya mempunyai masalah jantung dan saya tahu kesukaran yang mereka hadapi setiap hari. Kebimbangan utama saya ialah anak saya juga bakal mewarisi masalah ini. Setakat ini doktor mengatakan semuanya nampak normal, tapi siapa tahu apa yang boleh terjadi? Sebagai langkah pencegahan, saya mula memberi anak saya CardioTrust. Apabila penggal persekolahan bermula, saya boleh lihat hasilnya. Dulu dia selalu letih, bergelut membuat kerja sekolah, tapi kini semuanya telah berubah. Anak saya lebih bertenaga dan ceria, pelajaran lebih mudah baginya dan masih bertenaga untuk bermain selepas belajar. Ini membuat saya sangat gembira!

Maria, 36

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: