Folisin dari kehilangan rambut: merangsang pertumbuhan rambut!

Folisin dari kehilangan rambut: merangsang pertumbuhan rambut!

 • Merangsang pertumbuhan rambut
 • Membantu menjaga kesihatan rambut
 • Menyokong pemeliharaan tahap testosteron yang betul
 • Menguatkan warna rambut semula jadi
PESAN SEKERANG

Folisin ini untuk siapa?

Folisin dari kehilangan rambut: merangsang pertumbuhan rambut!

Folisin adalah makanan tambahan untuk lelaki yang ingin menjaga kesihatan rambut mereka secara aktif. Ia mengandungi bahan berkualiti tinggi yang secara semula jadi menguatkan rambut dari dalaman. Akibatnya, rambut lebih berkhasiat dan tidak mudah gugur. Folisin adalah produk yang disyorkan untuk setiap lelaki yang ingin memperbaiki penampilan rambutnya, tanpa mengira punca keguguran rambut.

Kelebihan utama Folisin adalah komposisi moden dan sinergisnya yang mengandungi: AnaGain™ Nu, EVNolMax™ dan PhosphaMax, keberkesanannya telah disahkan dalam ujian klinikal. Ia adalah pilihan yang sangat baik untuk lelaki yang perasan adanya keguguran rambut, kehilangan warna semula jadi atau pelembutan rambut yang semakin lemah.

Apa yang Folisin mengandungi?

Folisin dari kehilangan rambut: merangsang pertumbuhan rambut!

 1. AnaGain™ Nu
  Ekstrak dari kacang hijau organik dengan keberkesanan yang terbukti secara klinikal dalam memperkuat pertumbuhan rambut. Bahan ini merangsang sel kulit untuk menghasilkan rambut baru dan mengaktifkan penghantar yang diperlukan untuk merangsang pertumbuhan rambut. Kajian klinikal telah mengesahkan bahawa AnaGain™ Nu memandu pertumbuhan rambut sebanyak 78% setelah hanya 3 bulan penggunaan dan meningkatkan faktor fasa anagen ke telogen dari 4 hingga 7.2. Ini bermaksud jumlah rambut yang tumbuh secara aktif meningkat dan jumlah rambut yang tidak aktif berkurang.
 2. EVNolMax™
  Campuran tocotrienols dan tocopherol minyak biji Guinea, kaya dengan fitosterol dan squalene sayuran. Mekanisme tindakan tocopherol adalah untuk meningkatkan bekalan darah ke kulit kepala dan dengan demikian memberikan lebih banyak nutrien pada rambut. EVNolMax™ berkesan mencegah keguguran rambut dan mendorong pertumbuhan rambut, yang telah disahkan dalam ujian klinikal.
 3. PhosphaMax
  Asid fosfatidik adalah fosfolipid yang berpotensi mendorong fasa anagenik pertumbuhan rambut, yang telah disahkan dalam ujian klinikal. Selain itu, ia adalah salah satu komponen terpenting dalam diet lelaki terutamanya disebabkan oleh pengaktifan mekanikal protein mTOR, pengatur utama pertumbuhan otot.
 4. Ekstrak Buah Saw Palmetto [25% Asid Lemak]
  Ekstrak yang kaya dengan asid lemak untuk mempromosikan pertumbuhan rambut baru. Di samping itu, ia juga membantu mengekalkan fungsi pembiakan yang betul dan membantu menjaga kesihatan prostat.
 5. Ekstrak Biji Labu [20% Beta Sitosterols]
  Komponen dengan sifat antiandrogenik yang terbukti secara klinikal. Ia menunjukkan aktiviti penyekat 5-alpha-reduktase, yang merupakan satu enzim yang menjadi pemangkin penukaran testosteron DHT yang bertanggungjawab untuk melemahkan mentol rambut dalam alopecia androgenik.
 6. Ekstrak Buah Lada Cayenne [10% Capsaicin]
  Sejenis bahan yang menyumbang kepada pertumbuhan rambut yang betul. Capsaicin juga merupakan antioksidan yang melindungi DNA, protein dan lipid dari tekanan oksidatif.
 7. Kompleks Vitamin dan Mineral
  Satu set vitamin dan mineral penting untuk kesihatan rambut yang mengandungi: vitamin A dan E, biotin, zink, kuprum dan Selenium SeLECT®. Kompleks ini juga diperkaya dengan ekstrak lada hitam BioPerine®, yang mengandungi 95% piperine dan bertanggungjawab untuk meningkatkan penyerapan bahan aktif suplemen.
PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: