Goji cream untuk peremajaan: berjuta wanita dari seluruj dunia telah menggunakan krim ini!

Beri Goji ranum mengandungi:

  • 20 asid amino paling berharga
  • vitamin C (kepekatan 500 kali ganda lebih tinggi berbanding oren)
  • vitamin E
  • zat besi (kepekatan 15 kali ganda lebih tinggi berbanding epal)
  • vitamin B kompleks
  • betaina
PESAN SEKERANG

Krim wajah semua dalam satu untuk lelaki

Goji cream untuk peremajaan: berjuta wanita dari seluruj dunia telah menggunakan krim ini!

Ia telah terbukti secara klinikal bahawa Goji Cream membantu mengatasi 5 tanda-tanda kecelaan kulit: kekeringan, kerengsaan, pengelupasan, bengkak dan perubahan berkaitan usia. Pelbagai vitamin dan mineral serta biotin terkandung dalam formula krim membentuk molekul berat yang menembusi lapisan terdalam kulit untuk kesan yang maksima.

Asid amino meredakan kerengsaan selepas bercukur dan menenangkan kulit. Kemerahan dan sensasi terbakar dapat dikurangkan dengan penggunaan setiap hari. Goji Cream mengembalikan sifat perlindungan kulit dan melawan tanda-tanda keletihan dan perubahan berkaitan usia.

Langkah penggunaan Langkah

Goji cream untuk peremajaan: berjuta wanita dari seluruj dunia telah menggunakan krim ini!

  1. Bersihkan wajah anda. Langkah
  2. Sapukan krim pada kulit yang bersih. Gunakan pergerakan mengurut membulat, elakkan kawasan mata. Langkah
  3. Sesuai untuk semua jenis kulit. Krim terus bekerja selama 24 jam!
PESAN SEKERANG

Krim semua dalam satu untuk kulit jejaka

Goji Cream mudah diserap oleh kulit tanpa meninggalkan rasa melekit. Melembapkan kulit selama 24 jam dan meningkatkan sifat perlindungan kulit. Mengurangkan kerengsaan, rasa terbakar, kekeringan, kedutan dan tanda keletihan kulit dengan jelas.

Ekstrak Beri Goji:

Menembusi lapisan terdalam kulit, mengembalikan dan melembapkannya. Asid amino terkandung di dalam beri Goji membantu memulihkan kerosakan mikro, melegakan keradangan dan melegakan kulit.

Pendapat pakar

Kami hanya menggunakan bahan-bahan semula jadi dalam penjagaan kulit kami. Kakitangan Hendel Company menggunakan kaedah inovatif untuk mencipta rangkaian penjagaan wajah terkenal. Sebelum dijual, produk kosmetik kami diuji secara dermatologi dan klinikal. Goji Cream telah mendemonstrasikan keberkesanan tinggi dalam penjanaan semula kulit dan mengatasi kedutan kulit. Sebelum Selepas 97 daripada 100 orang individu mendemonstrasikan hasil boleh dilihat selepas penggunaan pertama. Dalam 94% kes, garis-garis halus hilang selepas penggunaan berterusan selama 14 hari.

Hafeez Aman Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Penjagaan Kulit di Kuala Lumpur

Pendapat pakar

Isteri menghadiahkan krim ini pada hari jadi saya. Saya belum pernah menggunakan sesuatu seperti ini sebelum ini, saya kagum dengan kesannya pada kulit saya! Kulit berasa lembap dan lembut walaupun pada keesokan harinya. Saya rasa krim ini bekerja sepanjang masa. Ia melegakan kerengsaan selepas bercukur dengan segera, ia tidak berminyak, ia mudah diserap oleh kulit dan tidak meninggalkan rasa melekit. Krim ini menghapuskan kulit wajah kering. Penyelesaian sempurna bagi mereka yang ingin kekal menarik kepada pasangan mereka.

Dengan pelbagai pilihan penjagaan kulit untuk jejaka, termasuk pelembap dan losyen, ia tetap sukar untuk mencari krim lelaki yang bersesuaian. Ada yang meninggalkan kilauan, ada yang mengandungi alkohol dan mengeringkan kulit, tetapi kesan Goji Cream sangat meyakinkan hanya selepas penggunaan kali pertama. Kulit menjadi licin, tidak berminyak, tanpa kerengsaan. Saya telah menggunakannya berbulan-bulan, dan saya tidak dapat bayangkan pagi saya tanpanya. Saya kelihatan lebih muda.

Saya perlukan produk yang mampu melembapkan kulit saya selepas bercukur, sesuatu bertekstur tidak berminyak yang tidak meninggalkan rasa melekit pada wajah saya. Goji Cream menarik perhatian saya disebabkan oleh harga dan ulasan mengenainya. Saya menggunakannya selepas bercukur pada waktu pagi. Ia mudah digunakan dan disapu, meninggalkan kulit rasa lembap dan segar tanpa kilatan. Kulit menjadi matte. Ia juga mengecilkan pori. Kulit berasa segar dan saya perasan kedutan di wajah semakin berkurangan.

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: