Smoke Out dari merokok: berhenti merokok dengan mudah!

 • Merokok adalah berbahaya untuk kesihatan anda
 • Merokok menyebabkan arteri tersumbat, serangan jantung dan strok
 • Tembakau dan asap tembakau mengandungi lebih daripada 3000 sebatian kimia
 • Ketajaman penglihatan juga berkurang disebabkan oleh merokok
 • Kajian klinikal yang dijalankan sejak bertahun-tahun lalu membuktikan bahawa kulit seorang perokok lebih cepat mengalami penuaan
 • Kes-kes mati mati pucuk berlaku 3 kali ganda lebih kerap di kalangan lelaki yang merokok berbanding dengan bukan perokok
 • Merokok menimbulkan kemudaratan bukan sahaja kepada kesihatan fizikal seseorang, tetapi juga terhadap psikologi, dan banyak lagi perkara lain.
PESAN SEKERANG

Mudah untuk digunakan – mudah untuk berhenti

Smoke Out dari merokok: berhenti merokok dengan mudah!

 1. Tekan muncungnya 1-2 kali.
 2. Biarkan semburan dirasakan ke lidah.
 3. Jangan gunakan pada mata dan pada pakaian.

Berhenti merokok buat selama-lamanya

Smoke Out dari merokok: berhenti merokok dengan mudah!

 • Tiada ketagihan dalam hanya 25 hari
 • Metabolisme dipulihkan dalam masa 2 minggu
 • Semburan mudah digunakan
 • 94% daripada pembeli mengesahkan hasilnya
 • Tidak mengandungi nikotin
PESAN SEKERANG

Pendapat pakar tentang Smoke Out

Ia adalah campuran daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan iaitu ekstrak Daun Akar Licorice dan ekstrak Zoophylla. Ia boleh membantu untuk menghentikan tabiat merokok. Ekstrak botani semula jadi tersebut membantu untuk mengekalkan saluran pernafasan atas dan bawah dalam keadaan baik. Justeru, kaedah semburan ini sangat mudah digunakan dan amat berkesan.

Sharifah Salwa doktor Ia adalah campuran daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan iaitu ekstrak

Ia boleh membantu untuk menghentikan tabiat merokok. Ekstrak botani semula jadi tersebut membantu untuk mengekalkan saluran pernafasan atas dan bawah dalam keadaan baik. Justeru, kaedah semburan ini sangat mudah digunakan dan amat berkesan.

Rashid Zafrul ahli terapi fizikal

Ulasan pelanggan

Listra 27 hari

Saya pernah merokok selama 5 tahun. Hehe, saya sangat menyukainya) Rokok pagi, rokok selepas makan makanan lazat atau rokok di kelab malam yang digabungkan dengan alkohol. Tetapi saya mula menyedari bahawa saya mengalami batuk yang berterusan, terutamanya pada waktu pagi. Saya telah disyorkan untuk menggunakan semburan ini dan sejak itu saya berhenti merokok. Berhenti terus. Sudah tentu saya masih menjalani rawatannya, tetapi saya sudaah tidak merokok selama lebih daripada sebulan.

Rahim 22 hari

Pertama sekali, saya ingin katakan yang saya telah mempunyai 10 tahun pengalaman merokok dan saya telah mencuba segala-galanya bermula dengan lozeng murah dan berakhir dengan rawatan dengan ‘Tampalan’ yang mahal. Setiap hari saya bermimpi untuk menghentikan tabiat merokok ini – tetapi kerana personaliti saya dan hakikat bahawa saya memerlukan lebih daripada satu pek sehari – tiada apa yang boleh membantu saya. Kemudian saya terdengar tentang ‘Smoke Out’ dan sudah tentulah saya teringin mencubanya – hasilnya, saya sudah tidak merokok selama 3 minggu, dan saya tidak mengidam sama sekali.

Mei Ling 45 hari

Saya mula serius untuk berhenti apabila kesihatan saya bertambah buruk. Saya alergik kepada pil jadi saya tidak mencuba apa-apa pil. Tetapi saya sukakan Smoke Out. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah menyembur semburan itu pada lidah anda. Bahkan saya tidak sedar yang saya sudah berhenti merokok. Sekarang saya rasa seperti dilahirkan semula! Saya syorkan untuk semua orang!

PESAN SEKERANG

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: